A budapesti üzletember számára csak a válópere kapcsán zajló gyermek-elhelyezési per során derült ki, hogy évekkel korábban egy pszichiáter - tudta nélkül - közveszélyesnek minősítette. Ennek később súlyos következményei lettek a férfi számára. Most a bíróságon küzd a jogaiért.

Forrás: privatkopo.hu
Feltöltő: bzoli
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
E miatt van az, hogy a 106 késszúrást "produkáló" anya méltó a lánya nevelésére, akit eltiltanak a gyermekétől, az meg azt sem tudja miért!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bzoli
Így mennek a dolgok a mi "jogállamunkban"...
bencemacska
E miatt van az, hogy a 106 késszúrást "produkáló" anya méltó a lánya nevelésére, akit eltiltanak a gyermekétől, az meg azt sem tudja miért!!!
papa.49
Tessék mondani a pisológus néni még rendel, még nincs börtönben???
bzoli
A "pszichológus" vélhetően nem ingyen csinálta ezt. Picit bizonyára meg lett vesztegetve.
Az eszem megáll, hogy mik történhetnek ebben az országban.
KERKA
Ez eléggé bizarrnak tűnik, valószínűtlennek.. De ha igaz is, a pszichológusnő nagyon megütheti a bokáját. Csalás, hamis adatokkal való visszaélés gyanújával.
Asszonyka pedig mérgezte az urát? Ez eléggé bonyolult.
Anna Mária
Pszichiáterről, tehát szakorvosról van szó, nem pszichológusról.
Ha ez igaz, a doktornéni elbúcsúzhat a diplomájától.
bzoli
@KERKA: Ebben az országban semmi nem elképzelhetetlen. Minden megtörténhet. És annak az ellenkezője is.
KERKA
@bzoli: előfordulhat, persze minden. A pasi elég elővigyázatlan volt. Azért felmerülhetett volna benne, hogy az asszonykája miért is akarja őt pszichiáterhez cipelni? És aztán nem kérte a "szakvéleményt". Sztem csőbehúzták, ő pedig szépen belesétált.
mc99
a pszichiáter külföldön praktizál azóta... A biankó kényszerbeszállításos ambuláns lapot a telki magánkórházban állították ki - úgy hogy a beteg ott sem volt csak a "hozzátartozói" azaz a feleség. az OEP kiadta a recepteket, azt is a feleség töltötte ki, a férj nevével, TAJ számával stb... a cseppeket a recept szerint este, foyladékban kell beadni. Kb 3 hét után feleség "aggódni" kezdett a férj egészségi állapota iránt és elküldte teljes laborra!!! mindez 4 év után derült ki.
csoda, hoyg nagyszerű jogállamunkban a kényszerbeszállítás nem jött össze a feleségnek. sok esetben sikerült. (csak keresettek rá arra, hogy kényszerbeszállítások magyarországon) egész mögött az van, hogy egy nagy bevételt termelő cég a feleség nevére került. feltételezhető, h a nő a szeretőjével meg akarta kaparintani ezt a céget céget és esélye is lezz volna, mert belelátott sok mindenbe. és ha apu a diliházban van, az a tuti. nem hisz majd neki semmit, mert őrült. Zseniális! És ez a 'pénzért mindent típusú 'nő gyereket nevelhet! És mintaanyának látják a környezetében!
Mindenkinek javaslom, de tényleg: nyisson ügyfélkaput és nézze meg az egyéni vénytörténetét! Akár 10 évre visszamenőleg! Ezt a gazemberséget is onnan lehetett felgöngyölíteni!
mc99
@KERKA: lentebb leírtam az alaphelyzetet. A külső szemlélő hitetlenkedése normális reakció erre. Leírva olyan, mintha egy rossz Blikk cikket olvasna az ember, pedig sajnos megtörtént! az érintett is szinte sokkot kapott, mikor kiderült az egész, pedig sokat megélt emberről van szó.. de amikor rájössz, hogy a szeretteid mit műveltek a hátad mögött aljasul, és mindezt a sok pénzért... nos egy ilyen "élmény" után már nincs sok csodalkoznivaló az emberi kapcsolatokat illetően..!
KERKA
@mc99: Ha így van, ahogyan leírod, valóban nagyon kegyetlen történet. Nem mindennapi eset az már biztos. Biztosan közel áll hozzád az eset, ha ennyi idő elteltével is foglalkoztat a dolog. Ez egy rémálom.
mc99
A beszállítási kísérlet és a gyógyszerezés 4 éve történt. Viszont csak 2015 év elején derült ki, szóval foglalkoztat régóta, és nem velem történt, de én segítettem kideríteni.
A feleség "elszólta magát" 2014-végén. Gyerekelhelyezés miatt igazságügyi pszichológus készített a szülőkkel külön-külön interjút. Az első kérdés, hogy volt-e az Ön életében bármely pszichológiai előzmény? Feleség előadta, hogy neki ugyan nem, de a férjének volt, sőt még arra is kérte őt egykor egy orvos, hogy kezelje titokban apukát egy bizonyos R-betűs antipszichotikummal. A nő (a saját esélyét javítandó) annyira be akarta feketíteni a férjét a szakértő előtt, hogy azzal sem törődött, hogy szó szerinti jegyzőkönyv készül! Ezt természetesen kis idő elteltével megkapta a férj is, akinek feltűnt ez az egy kis odavetett mondat a 36 oldalas jegyzőkönyvben. Egy kis kitartással, a dokumentumok hivatalos kikérésével már fel lehetett göngyölíteni a történteket.
A szert természetesen oldat formájában írta fel az orvos. A nő azt is leszarta, hogy a szer szedése alatt TILOS gépjárművet vezetni, és a férj gyakran fuvarozta a gyerekeket ide-oda! Mivel fogalma sem volt, hogy az a falusi kútmérgező öregasszonyoknál is "ügyesebb" felesége mit rakott az italába/ételébe este. Ha valami baleset történik, mert rosszul lesz vezetés közben, akár a 3 ártatlan gyerek is meghalhatott volna!! A nő egy közismert nagyvállalatnál középvezetői beosztásban van. És egy minta-anya a bíróság szerint! És a munkatársai, barátai, rokonsága, új élettársa, a gyerek tanítónénije, szomszédok, stb előtt is minta anya! A bíróságot természetesen nem érdekelte, hogy mit művelt, mert nem tartozott a tárgyhoz..
mc99
A doktornő pedig ahogy már írtam, külfölön "praktizál", most keresi a hatóság.Hátha legalább őt felelősségre vonják,
mc99
A doktornő ismét hazánkban praktizál. Az eljárásban elismerte, hogy soha nem látta a "beteget" akiről diagnózist állított fel, és akinek láatlanban pszichiátriai gyógyszer cseppeket írt fel. Az OEP csupán pénzbírsággal sújtotta. Vígan praktizál - jelenleg a Duna Medical Centerben.
A 2011-es gyógyszerezési történetről kiderült, hogy volt egy ötletadó is. A férfi cégénél akkoriban gazdasági beosztásban dolgozott K.Ivett, akinek ragyogó kapcsolatai vannak nagynevű felszámolókhoz. Ő belelátott a cég ügyeibe, és szaladt is a felszámolási ötlettel hozzájuk. A feleséget megdumálta, az amúgy is kifelé nézegetett a házasságból, pl a munkahelyén összejött egy kollégájával már akkoriban. Összerakták a tervet: pszichiátriai esetnek nyilvánítás, cselekvőképtelennek nyilvánítás, válás, cég felszámolás, pénzen osztozkodás. K. Ivett bejáratos volt a telki kórházba, ott dolgozott akkoriban a pszichiáter is. A többit a nyomozás feltárja. Sajtó: www.13keruleti-hirhatar.hu/hirek/hamis-gyogyszerfeliras-miatt-megbuntettek-a-pszichiatert
Szókrakész
Tiszta bulivúdos anyag.

Még Colombo, vagy a mai szupernyomozók is megizzadnának vele.
Andi_LH
húú ismerem ezt a családot.. volt már TV interjú is az ügyben. a gyógyszerezős anyukával a közös gyerek 9 éves, egy XI. ker alapítványi suliba jár. a nagyok az apa első házasságából már rég külön élnek..
apuka kínlódik azóta is. anyuka gazdasági vezető menő építőipari cégnél. tipikus esete a látszat csal mondásnak...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.