A Fidesznek ma nincs túl jó napja: nemcsak, hogy az unió már megint sallert osztott az országnak, de a békemenet eddig leglelkesebb szervezői is szóvá tették, komoly baj van a párt háza táján. Bencsik András arról írt, Orbánt már nem szeretik úgy, mint régen, Bayer Zsolt pedig bevallotta: a tapolcai vereség után "soha többé nem tehetnek úgy, mintha semmi sem történt volna".

Bayer írásában óva int attól, hogy a Fidesz "öncsalásba feledkezve gyógyítgassa" magát.

A lényeg ugyanis az, vajon meg tudjuk-e állítani önmagunkat ebben a lefelé tartó spirálban. (...) most van itt a pillanat – az utolsó pillanat! – ezt megcselekednünk. (...) S ha nem állítjuk meg sürgősen a zuhanórepülést, ha nem emeljük ki repülőnket a dugóhúzóból, akkor vége. Akkor már csak a lezuhanás, vagy jobb esetben a sikeres kényszerleszállás marad

- fejtette ki Bayer. Arra is kitért, a társadalom négy és fél éven át visszaigazolta a Fidesz intézkedéseit, de "tavaly októberben történt valami és azóta nem találják magukat". Ráadásul a legnagyobb veszély az, hogy sikerült rájuk ragasztani a korrupció bélyegét is. Úgy gondolja, teljesen mindegy, hogy a vádak "nagyjából kilencven százaléka szemenszedett hazugság", úgy járhatnak, mint a viccben Heraklész, akiről elterjedt, hogy homoszexuális és hiába tett magáévá nyilvánosan kilencvenkilenc szüzet, mikor a századiknál összeesett, azt skandálta a tömeg, hogy "buzi".

Az újságíró szerint ezért kell most megállniuk és kitalálni a stratégiát, aminek a legfontosabb eleme, hogy "nem engedik elvenni a lelküket":

És a baloldalnak nincsen lelke. Ezért van ott, ahol. A Jobbiknak viszont most a legnagyobb a lelke. – Bármi is legyen abban a lélekben! (...) De ne feledjük: a mi lelkünk is megvan még. (...) Most éppen az a pillanat van megint, hogy semmi szükség hátsó szobákban összebuherált kampányfogásokra meg hülye szlogenekre. Csak őszinteségre és lélekre. És munkára. Másképpen megnézhetjük magunkat.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Szoval b.zsoti most azt akarja bemeselni, hogy FIZIKAILAG nem tortent trafikmutyi, foldmutyi, meszaros NEM gazdagodott hirtelen milliardossa, es nem eltolcsiek koltottek el a 3000 milliard manyup- alapot, na meg a maradek devizaalapot is, es a Quaestor botranyban sem derult ki a fideSS tozsdezese allami penzekkel, amitol bizony mocskos lett az alsogatya, de meg a felsoruha is, amit a fideSS-esek viseltek az elmult 5 evben,...

Kezdje talan a bolcsiseknel, mert ezt mar az ovisok sem veszik be, nem hogy az olyan sokat tapasztaltak, mint a magyar lakossag tulnyomo tobbsege,...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Szoval b.zsoti most azt akarja bemeselni, hogy FIZIKAILAG nem tortent trafikmutyi, foldmutyi, meszaros NEM gazdagodott hirtelen milliardossa, es nem eltolcsiek koltottek el a 3000 milliard manyup- alapot, na meg a maradek devizaalapot is, es a Quaestor botranyban sem derult ki a fideSS tozsdezese allami penzekkel, amitol bizony mocskos lett az alsogatya, de meg a felsoruha is, amit a fideSS-esek viseltek az elmult 5 evben,...

Kezdje talan a bolcsiseknel, mert ezt mar az ovisok sem veszik be, nem hogy az olyan sokat tapasztaltak, mint a magyar lakossag tulnyomo tobbsege,...
karma1
Az atstartolas viszont nagyon veszelyes muvelet lenne, a repterek kozeleben tilos is, vagyis MEG NE PROBALJA A FIDESZ, mert abba vegleg belerokkanna az orszag...
Eleget loptak, csaltak, hazudtak, huzzanak el most mar a megfelelo intezmenyekbe, ugymint Csillag, Sopronkohida, stb... de elobb tegyek le az osszeharacsolt ertekeket az allamkasszaba...(Ezt megtehetik a nem-politikusok is, pl. meszaros, habony, es meg a nemtudnihanyfele csokos...)
Anna Mária
A cikken érződik, hogy még a nagypofájú, uszító Bayernak is tele van a gatyája! :)
karma1
@Anna Mária: Annal is inkabb, mert neki kell megfogalmazni es megformalni az image-et a "tiszta es buntelen" fideSS-rol...

Tudod, milyen k@rva nehez lesz az? Majdnem olyan, mint ahogy a statisztikai adatok minuszabol kell duborgo fejlodest, pluszt kihozni...:o))) (Persze arra meg ott van a KSH-s , Szazadveges, mittudomenmilyenes hazudos statisztika hamisitok hada)
Anna Mária
@karma1: Akárhogy is: lehetetlenre vállalkozik! :)
Aki Én
@karma1: Minden csak rágalom a fidesszel szemben.
Még jó, hogy van nekünk a zsóti, aki elmondja, hogy milyen buták és vakok vagyunk, amiért nem díjazzuk az áldásos munkájukat.
Meg azért is jó, mert az ilyenek miatt zuhannak.
keresztapa
A korrupció vádja a valóságon alapul. URIZÁLÁS személyei, a titkosított tanácsadó, Adó kedvezmények egyedüli birtokosa Endy Vajna, és Timi valamint a köztörvényes bűnözők akiket titkosítottak, Bank titok Fejlesztési. kuruc.info/r/2/142025/
Souky Sanjay
Zsolti!kapacitáld a vezírt,hogy mielőtt nyakkendő kerülne rá és egy lámpavason hintázna,vegyen egy mély lélegzetet,vegyen be tripla nyugtatót,esetleg töltsön el egy hosszú hétvégét Grazba és dobja be a törülközőt.Hidd el,már a vérfideszesek is kezdenek elfordulni tőletek.Mindek lopjátok a magatok és a mi időnket.Essünk túl minél előbb ezen a kis műtéten.
eugen4402
"... Most a Jobbiknak van a legnagyobb lelke..."
Bayer szeretne a VIP-páholyban mosolyogni Vona mellett IS...
pbalage
"Ez az ország még nincs felnőve Orbán Viktor!!! Nemérdem li meg az ország hogy ijen jó vezetőjje legyen."
(ezt egy fülig szerelmes vérfideszes öreganyó fácséjén olvastam)
khmmm... nem propelleres, hanem fidelitasos :))) az illető, de biztos úgy van, ahogy írja.
zöldszem
@pbalage: ma, 20:33
Hát az öreganyónak biztos nem nőt be még a feje lágya sem, nem is nőtt még ki az iskolás korból sem, ilyen helyesírással. :))))
papa.49
Mi van Zsóti, csak nem visszaadod azt a híres ,,5,, párttagkönyved, hát ez nem szép tőled parázol mert a hajó lassan alászáll oda ahová való, de ilyenkor csak a ,,rágcsálók,, kezdenek menekülni, ezt nem tudtad!!!
Desischado
Tipikus az eset, a süllyedő hajóról menekülnek a patkányok! Higgyétek el, hogy ez a véglény, vagy például a tompika, ha - ne adják az égiek, - a jobbik győzne, ezek villámgyorsan rájönnének, hogy ők valójában bősz jobbikosok! Undorító!
mate03
@Desischado: Őszintén!? Mikor volt a (fideszben) lélek!? Amikor a legszegényebbeket sújtotta minden intézkedésük?! Az istenadta nép,most beveszi a jobbik cumit! Ez az ország megérett a pusztulásra!
alterego56
Lassan elkezdheted nyalni Vona hátsóját. Varietas delectat.
papa.49
@alterego56: Van olyan vastag bőr a képes felén, hogy tuti ,,bejelentkezik,,!!!
Desischado
@Horizont: Drága barátném, ezt nagyon jól mondod!
verőce21
Átmeneti népszerűségcsökkenés, semmi egyéb. A fő kiváltó oka, hogy megmentették a devizahiteleseket.
Ha 99 embernek segítesz, de a századiknak nem, te leszel a legrosszabb. Nem szabad segíteni senkinek, akkor nem lesz ellentét az emberek között, hanem mindenki remél.
verőce21
@Horizont: (05:52) Pedig meg vannak mentve a deviza jelzáloghitelesek! Hidd el ezt Béjbi! Majd ha 450-480 Ft lesz tíz év múlva a CHF, emlékezzél rá.
Ne tévesszen meg, hogy most átmenetileg erősödött a Ft, ez annak tudható be, hogy az MNB átmenetileg besegített, másrészt a bankok nem vásárolják az Eurót, hogy gyengítsék a forintot a havi elszámolások fordulónapján.
kukac50
Bayer Zsoltinak megfájdult a nyelve a sok nyalástól,egy gennyláda!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.