Áldozat nélkül nincs siker, nincs áldás, és ha ehhez Istentől megkapjuk a szükséges erőt is, akkor érdemes volt megszentelni ezt a templomot – jelentette ki az emberi erőforrások minisztere a felújított miskolci Szent Anna római katolikus templom hálaadó szentmiséje utáni ünnepségen szombaton.

Balog Zoltán azt mondta, bár sok természeti kincset rejt az ország, a legnagyobb érték az ember, a munkás és a gondolkodó, aki „éltető erővel tesz". Eredményeket ugyanakkor csak áldozatos munkával lehet elérni.

Balog szerint áldozat nélkül nincs siker, nincs áldás

A miniszter úgy fogalmazott, akik összefogva cselekednek Magyarország jövőjéért, azokon „a pokol kapui sem vehetnek diadalt”. Szarvas Péter, a templom plébánosa elmondta: a 10 éve kezdődött felújítás mintegy 95 millió forintba került, ennek kétharmadát pályázati forrásokból és az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával biztosították, a fennmaradó részt adományok fedezték.

Az elmúlt években a homlokzatot, a tornyot és tetőt újították fel. A külső rekonstrukció után a belső munkákkal folytatták az épület korszerűsítését.

A hálaadó szentmisén részt vett Pelczné Gáll Ildikó néppárti európai parlamenti képviselő, Kriza Ákos (Fidesz-KDNP) Miskolc polgármestere és Ternyák Csaba egri érsek.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
ÖSSZEFOGLALOM ÉN NEKED A NAGY-ÜR-ISTEN ÖSSZES ÁLDÁSÁT -csakkk gyere még sokáig szembe velem-ANÉLKÜL HOGY MEGMAGYARÁZNÁM MÉRT TESZEM AMIT KAPTOK,NEM CSAKKK TŐLEM!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
m.macskosz
@Horizont: :)
tegnap, 14:30
Kicsit kiigazítalak, ha nem haragszol:
Nem munkások. Jó esetben alkalmazottak ill. alkalmi munkavállalók,
de leginkább cselédek és szolgák.
Még rosszabb esetben közmunkás státuszú
RABSZOLGÁK.
len in black
Jézus feláldozta magát az emberekért, ti meg az embereket áldozzátok fel magatokért.
Szégyelljétek magatokat!

"Nem is csoda, mert maga a Sátán is a világosság angyalának adja ki magát. Nem meglepő tehát, hogy szolgái is az igazság szolgáinak adják ki magukat; de a végük cselekedeteikhez méltó lesz." (2Kor 11,14 15)
- Balog, nem ismersz magadra, ugye? Az a szomorú (főleg neked!), hogy már nem is várom el tőled, mert túl sok mindent mondasz, amit nem mondhatnál, és túl sok mindent teszel, amit nem tehetnél, és még csak lelkiismeretfurdalásosod sincs...

Európában a pokol kapuja jelenleg Magyarországon van. Sikerült elhoznotok nekünk 'vándortrófeaként'.
m.macskosz
@Horizont: :D
Csak ironizálni akartam az eszmefuttatásommal, hiszen mindenki tudhatja, ha akarja, hogy ma Magyarország bizony egy rabszolgatartó társadalom szintjén áll. Talán az én gyerekem és a kedvese nem, mert jól keresnek, mert NEM egy magyar a cégtulajdonosuk, de bizony az általános európai viszonyokat tekintve, bizony, még ők is.
Itt csak az ilyen jellemtelen csuhások, (balogok)s.ggnyaló ám se'perc alatt hátat fordító (bayerek), a simicskák, a kocsismáték, ..a sor szinte végtelen.., élnek, mint zsigamarcell
m.macskosz
@Horizont: A japánok egy külön kaszt. Ott nincs kec-mec, ha a munkaidő nyolc óra, ők tízet teljesítenek, mert ilyen a hozzáállásuk.(Jelzem, vitték is valamire, Hirosima és Nagasaki után is!) Nos, az meg egy dolog, ha valaki európaiként, magyarként egy japán cégnél vállal állást, annak ezzel a mentalitással azonosulnia kell. (A fiam egyik évfolyamtársa Japánban tanult, ..nem jön haza, csak látgatóba..,ezek szerint nem a magyar mentalitással van baj! Nem az emberek hozzáállásával! Nem az emberek lustaságával!
mariaberta
@Horizont: igaz, még hozzá "keményen dolgozó",mint a kisember.
Anna Mária
@m.macskosz: Én sem vagyok Biblia-szakértő, de ezt véletlenül tudtam. A Balog Bibliával vagy anélkül is borzalmasan zavaros! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.