Áldozat nélkül nincs siker, nincs áldás, és ha ehhez Istentől megkapjuk a szükséges erőt is, akkor érdemes volt megszentelni ezt a templomot – jelentette ki az emberi erőforrások minisztere a felújított miskolci Szent Anna római katolikus templom hálaadó szentmiséje utáni ünnepségen szombaton.

Balog Zoltán azt mondta, bár sok természeti kincset rejt az ország, a legnagyobb érték az ember, a munkás és a gondolkodó, aki „éltető erővel tesz". Eredményeket ugyanakkor csak áldozatos munkával lehet elérni.

Balog szerint áldozat nélkül nincs siker, nincs áldás

A miniszter úgy fogalmazott, akik összefogva cselekednek Magyarország jövőjéért, azokon „a pokol kapui sem vehetnek diadalt”. Szarvas Péter, a templom plébánosa elmondta: a 10 éve kezdődött felújítás mintegy 95 millió forintba került, ennek kétharmadát pályázati forrásokból és az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával biztosították, a fennmaradó részt adományok fedezték.

Az elmúlt években a homlokzatot, a tornyot és tetőt újították fel. A külső rekonstrukció után a belső munkákkal folytatták az épület korszerűsítését.

A hálaadó szentmisén részt vett Pelczné Gáll Ildikó néppárti európai parlamenti képviselő, Kriza Ákos (Fidesz-KDNP) Miskolc polgármestere és Ternyák Csaba egri érsek.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
ÖSSZEFOGLALOM ÉN NEKED A NAGY-ÜR-ISTEN ÖSSZES ÁLDÁSÁT -csakkk gyere még sokáig szembe velem-ANÉLKÜL HOGY MEGMAGYARÁZNÁM MÉRT TESZEM AMIT KAPTOK,NEM CSAKKK TŐLEM!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bakegya
ÖSSZEFOGLALOM ÉN NEKED A NAGY-ÜR-ISTEN ÖSSZES ÁLDÁSÁT -csakkk gyere még sokáig szembe velem-ANÉLKÜL HOGY MEGMAGYARÁZNÁM MÉRT TESZEM AMIT KAPTOK,NEM CSAKKK TŐLEM!
lampa laz
A sikereitek áldozatai te meg a haverjaid legyetek.
perfekt
Ez a mondat--veri a korábbi akarnokok,szocialista dumáját! "Bár sok természeti kincset rejt az ország,a legnagyobb érték az ember,a munkás és a gondolkodó, aki éltető erővel tesz"! Komment ennyi--valóban emberi erőforrások minisztere!Brrrr.
Tibor43
Balogékkal együtt sincs siker,de áldatlan állapotok vannak...
Anna Mária
A dolgozó és gondolkodó embernek ma 0, azaz nulla az értéke Magyarországon - ez valahogy elkerülte ennek az ájtatos manónak a figyelmét.
karma1
@Anna Mária: En is ezzel a szegeny allattal akartam osszehasonlitani: ajtatos mano, es mar megint a kisembereket keveri bele a mondandojaba. Mit keres ott a szegeny- gyulolo kriza?
Anna Mária
@karma1: Hogy mit keres ott Kriza? Együtt hazudnak.
Senara
A nemzeti színű szalag átvágása elmaradt ? 10 év alatt "hatalmas" 95 milla (Trafik mutyi 0.5 perces bevétele lehet ) összeg pályázatok , adományokból jött össze. Amit most kormány fényezésre felhasznál a Hilton látogató , megszólítva a dolgozó népet .
Feraj49
Az lenne jó,ha feláldoznátok magatokat,és elmennétek a francba !A süketelésből" meg már elég volt .
verum
Balog vajon milyen áldozatot hozott az eredményért?
Bár, ha meggondolom, a jelen eredményért tényleg kellett hatalmas áldozatot hoznia. Talán többet is, mint sok más embernek.
A gerincét kellett érte beáldozni.
Ennél nagyobb áldozatot ember nem is nagyon hozhat olyan a nemzet sikerességéért, ahol a nemzetet csak a urambátyámék jelentik.
volvós
..." A hálaadó szentmisén részt vett Pelczné Gáll Ildikó néppárti európai parlamenti képviselő, Kriza Ákos (Fidesz-KDNP) Miskolc polgármestere és Ternyák Csaba egri érsek..."

" Gyönyörü csapat " !! Arról is beszélnél cinikus mosolyu vakegér, mi történt
a sekrestyében a mise elött / után ??? Vagy ez is 18-as karika, mint a trafikoknál ??
1magyar
Akkor a kormánytagok azonnal hozzanak áldozatot azzal, hogy lemondanak egy évi fizetésükről és odaadják az SOS gyermekfaluknak!
simmering73
Beáldoztátok a magyar népet, ez a ti sikeretek. Istent a szádra venni, felér egy istenkáromlással. Nem fog elmaradni a büntetésed az ítélőszék előtt, ne feledd.
JAJMÁR
Furcsán értelmezitek az összefogást, valahogy így: fogjunk össze, ti adjátok az áldozatot, mi pedig élvezzik az eredményét.
ccc
JAJMÁR
A templom felújítása egyébként fontos, ahogy minden kulturális és természeti érték védelme az lenne.
Toby
Balog ( te f@sz ! )

Mondjuk, te is lehetnél az az áldozata ezekben a qrwa nagy sikerekben, kíváncsi lennék, hogy görbülne a pofád,amikor egyik lóciciről a másikra lépegetsz ! Te moslék !
sziljozs
Jellmetlen ,szemét mocsok nyalonc!!Istenem milyen papjaid vannak!!!Hogy nem omlik rá a templom???!!!
coni
"akik összefogva cselekednek Magyarország jövőjéért, azokon „a pokol kapui sem vehetnek diadalt”

Nem mindegy hogy jót vagy rosszat cselekednek a nagy összefogásban. Lásd Quaestor. A tőkepiacot nem az ördög fenyegeti hanem a pénzügyi felügyelet hiánya
sentinel216
Több mint kétezer éve ezzel tartják sakkban a hívő embereket. Egyik szavával dicsér, a másikkal már a pokol kínjait emlegeti. Ha meghunyászkodsz, tiszteled uraidat, dolgozol szakadásig, üdvözülni fogsz! Ha nem, pokolra kerülsz.
hetöndöe
Értsük mi Balogh "úr",mi hozzuk az áldozatot a te aljadék fajtád meg úrizál a mi pénzünkből,na meg osztja az áldást,mint Hókuszpók a törpéknek.Hogy nem szakad rád az ég te mocskos csuhás!
nyanya001
Lehetnétek ti az áldozatok mocskos férgek !
prielle
Azért volt sikeretek, mert ez emberek nagy részét FELÁLDOZTÁTOK! Remélem az ÁLDÁS elmarad a jövőben!
Sok undorító féreg van a kormányban, de Balog viszi a pálmát!
Hálaadó szentmisét mi is adunk, ha eltűnnek ezek az életünkből!
Mézike
@Horizont: Most se rájuk gondolt szerintem hanem a közmunkásokra...
Mézike
@Horizont: Közmunkás. Benne van a munka szó. Amúgy foggalmuk nincs mit fed -e szónak az értelme.
brutus
@Levendula: Hajra ATEIZMUS !! Eleg a hülyitesböl !!
m.macskosz
„a pokol kapui sem vehetnek diadalt”
Percek óta töröm a fejem, de el nem tudom képzelni, hogy vesz diadalt egy kapu...
Diadalt szoktak aratni a csatában a győztesek.
Vagy azt akarta mondani, hogy diadalmaskodnak a pokol kapui?
Az sem tiszta. Igaz, az emmi miniszter sem az. Sem képletesen, sem morálisan.
Nil
Balog ... nem hozott áldozatot, a munkáján nincs áldás ezért ekkora a szar
Mézike
@m.macskosz: A pokolnak csak egy kapuja van!
Lehet a pokol kapuját nyitogatják, aztán ha már menni kell hiába apellál az öregnél.
mariaberta
És Balog Úr milyen áldozatot hozott? Miniszter lett, és lelkipásztori tevékenységét elcserélte jól fizető állásra? Tényleg nagy áldozat.
Desischado
Ezért nem hiszem én, hogy az isten létezik. Különben hogy tűr meg ennyi mocskot! Rám jött a hányinger ezt a férget nézve!
mate03
@verum: Gondolod hogy valaha volt gerince? Te kis naiv!
m.macskosz
@Anna Mária: Köszönöm, hogy felvilágosítottál, így már kissé érthetőbb. :)
Nem vagyok rá büszke, de nem is nagyon szégyellem: nem ismerem a bibliát.
Nem csak azért, mert ateista vagyok, hanem mert megpróbáltam becsülettel elolvasni egykoron, de beletört a bicskám. Mentségemül szolgáljon, hogy az ilyen "aranyköpések" is csak leírva léteznek, mint pl."Könnyebb a tevének a tű fokán..."
meg "Boldogok a lelki szegények..." Meg "Ha megdobnak kővel..." ezek valahogy a XXI.századi Magyarországon nem nagyon állják meg a helyüket.A nagyon nagy keresztényeket valahogy nem tántorítja el a pofátlan gazdagodástól, hogy Jézus kiűzte a kufárokat, meg egyebek.
m.macskosz
@Horizont: :)
tegnap, 14:30
Kicsit kiigazítalak, ha nem haragszol:
Nem munkások. Jó esetben alkalmazottak ill. alkalmi munkavállalók,
de leginkább cselédek és szolgák.
Még rosszabb esetben közmunkás státuszú
RABSZOLGÁK.
len in black
Jézus feláldozta magát az emberekért, ti meg az embereket áldozzátok fel magatokért.
Szégyelljétek magatokat!

"Nem is csoda, mert maga a Sátán is a világosság angyalának adja ki magát. Nem meglepő tehát, hogy szolgái is az igazság szolgáinak adják ki magukat; de a végük cselekedeteikhez méltó lesz." (2Kor 11,14 15)
- Balog, nem ismersz magadra, ugye? Az a szomorú (főleg neked!), hogy már nem is várom el tőled, mert túl sok mindent mondasz, amit nem mondhatnál, és túl sok mindent teszel, amit nem tehetnél, és még csak lelkiismeretfurdalásosod sincs...

Európában a pokol kapuja jelenleg Magyarországon van. Sikerült elhoznotok nekünk 'vándortrófeaként'.
m.macskosz
@Horizont: :D
Csak ironizálni akartam az eszmefuttatásommal, hiszen mindenki tudhatja, ha akarja, hogy ma Magyarország bizony egy rabszolgatartó társadalom szintjén áll. Talán az én gyerekem és a kedvese nem, mert jól keresnek, mert NEM egy magyar a cégtulajdonosuk, de bizony az általános európai viszonyokat tekintve, bizony, még ők is.
Itt csak az ilyen jellemtelen csuhások, (balogok)s.ggnyaló ám se'perc alatt hátat fordító (bayerek), a simicskák, a kocsismáték, ..a sor szinte végtelen.., élnek, mint zsigamarcell
m.macskosz
@Horizont: A japánok egy külön kaszt. Ott nincs kec-mec, ha a munkaidő nyolc óra, ők tízet teljesítenek, mert ilyen a hozzáállásuk.(Jelzem, vitték is valamire, Hirosima és Nagasaki után is!) Nos, az meg egy dolog, ha valaki európaiként, magyarként egy japán cégnél vállal állást, annak ezzel a mentalitással azonosulnia kell. (A fiam egyik évfolyamtársa Japánban tanult, ..nem jön haza, csak látgatóba..,ezek szerint nem a magyar mentalitással van baj! Nem az emberek hozzáállásával! Nem az emberek lustaságával!
mariaberta
@Horizont: igaz, még hozzá "keményen dolgozó",mint a kisember.
Anna Mária
@m.macskosz: Én sem vagyok Biblia-szakértő, de ezt véletlenül tudtam. A Balog Bibliával vagy anélkül is borzalmasan zavaros! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.