Nagyon nehéz szenvedélyek és indulatok nélkül beszélni és megnyugtató mondatokat mondani az álbróker-botrány kapcsán, mert senki nem tudja, mit történt – utalt a Kun-Mediátor Szolgáltatói Kft.-vel kapcsolatos hírekre a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke országjáró körútja karcagi helyszínén, a sétálóutcán megjelent mintegy ötven ember előtt.

Gyurcsány Ferenc elmondta: a Kun-Mediátor húsz százalék kamatot ígért az ügyfeleknek, ami egy minimális pénzügyi ismeretekkel rendelkező ember számára is gyanús.

Miért nem tűnt fel semmi a rendőrség gazdaságvédelmi részének, a pénzintézeteknek? – tette fel a kérdést.

Gyurcsány: Nehéz indulatok nélkül beszélni az álbróker-botrányról

A DK elnöke szerint a kisvárosok elveszítették erejüket, erre megoldást kell találni. Hozzátette: megérti az ország jelenlegi helyzete miatti radikális megnyilvánulásokat, de mint mondta, "ma a legradikálisabb válasz megmaradni normálisnak és mérsékeltnek".

Állítása szerint "iszonyatos szükségben szenvednek sokan", rengeteg uniós pénzt költenek az országban, még sincs jólét. Megjegyezte: több orvos megy el az országból, mint amennyit képeznek.

Gyurcsány Ferenc arra kérte a jelenlevőket, hogy " vegyék birtokukba a várost, a megyét, és ne ijedjenek meg, ha valakinek nem tetszik, ha politizálnak".

Kiemelte: nem politizálni szeretne, hanem azt, hogy az emberek büszke polgárok legyenek, hogy akarjanak valódi polgári részvételt, és ne térjenek ki a vita elől, mert az építő lehet.

Az eseményen részt vett Kovács Sándor, a Jász-Nagykun-Szolnok megyei közgyűlés elnöke.

Gyurcsány: Nehéz indulatok nélkül beszélni az álbróker-botrányról

Egy tucatnyi Fidesz-szimpatizáns "Mit keresel itt?", "Szemkilövető szégyelld magad!" feliratú lapokat tartott maga elé, a jobbikosok hasonló feliratokkal tüntettek a DK elnök bekiabálásokkal kísért beszéde közben.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Kivezényelték a birkákat a friss levegőre - Gyurcsány ellen !

Szemkilövető ? És mi van a pintér-pribékek sajátos kihallgatási módszereivel, az ismert kényszrvallatásokkal ? Polt megértette már esküje szövegét ?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Toby
Kivezényelték a birkákat a friss levegőre - Gyurcsány ellen !

Szemkilövető ? És mi van a pintér-pribékek sajátos kihallgatási módszereivel, az ismert kényszrvallatásokkal ? Polt megértette már esküje szövegét ?
vitriol
@Toby: polt képességei nem teszik lehetővé, hogy értse is amit eskü címén elismételt a parlamentben. Egyébként is rég volt, már elfelejtette, nem lehet ennyi ideig észben tartani egy idegen szöveget.
pbalage
@Toby: szerintem a Viktor nevű főgórénak lehet már több halálos áldozata is Gyurcsányhoz képest.
Én pl. a maffiavezér számlájára írom például Váradi András és Welsz Tamás halálát is, de ha jobban belemegyünk, van még ott még bőven gyilkossági ügy, ami nagyon gyanús, amit a Minden Magyar Miniszerelnöke és Mindenek Felett Álló Szent Nemzeti Hazafi adatlapjára fel lehetne írni.
Desischado
Szerintem is sok gyanús haláleset szárad a lelkén. Például a Welt tulajdonosa, aki nem akarta a milliárdokat érő szoftvert eladni,és mikor kényszerből mégis eladta, másnap meghalt! Szégyen, hogy egy ilyen lény mellett tüntetnek!
kkalman
Kedves Propelleresek! A képen a zombiképző idén végzős növendékei láthatók. Kéretik mindenkinek a megfelelő módon véleményt mondani róluk!
alterego56
"Egy tucatnyi Fidesz-szimpatizáns" Tájékozatlan infantilis idióták.
kamazuka
Már már szinte szánalmas amit az EU de különösen Brüsszel csinál.
Még hagyján hogy ezt az istenverését megbízták valamivel,de hogy ezt még így is nyilatkozza le?
Ebben az emberben egy szemernyi szimpátia sincsen.
Belehajszolták az önkormányzatokat a hitelekbe,IMF pénzből emeltek nyugdíjat,és mindent megtettek hogy a hitelt ha nem ők nyerik a választást az utánuk következő ne tudja visszatörleszteni.Aztán jöttek a Tavares jelentéssel,de ez sem volt elég.Most meg ez!Végűl is élőben nézhetjük mikor a brüsszeli döntéshozók pofára esnek a döntésük eredménye kit kiket,mit is takar valójában!
coni
@kamazuka: "az istenverését megbízták valamivel"

Az istenverésnek a felesége vezeti a céget, ez az eredeti szakmája amihez csak akkor ment vissza amióta a férje nem ME. Kizárólag külföldön pályázik mert itthon nem kapna munkát pedig rengeteg jó szakembert dolgoztat akiket 2010 után elzavartak az államapparátusból. Rengeteg nagyon jó szakember van még az országban akik így nem hagyják el az országot.
mate03
@kamazuka: Ennyi ésszel ,meg egy vödör mésszel,már festeni is lehetne! Tisztelt narancsbőrű elvtárs!
Hellcat
Parancsra pattantak az elvakult nyugger birkák...merthogy fiatalt ezek között se látok.
perfekt
Az a baj-hogy mi olvasók is politikusként viselkedünk szóban,s írásban is, mert az egyik rablót felmentjük azzal, hogy ugyan már kérem-hiszen a másik is ugyanolyan gazember--sőt még nagyobb! Végül is ,ő is a mi kutyánk kölyke ráadásul,hát nem?
dömdödöm
álbróker botrány ? senki nem tudja mi történt ?
Egy csaló kicsalta az emberek pénzét aztán lefalcolt és abból nyaral :-(((((((
Toby
@pbalage: Érdekes az is, hogy még Don-pintér nevét kiejtők hullanak, mint a legyek ! Főleg az un. "koronatanúk" !
És persze az ilyen rendkívüli haláleseteket a pintérség vizsgálja, közigazgatási eljárás szabályai szerint !
kamazuka
@mate03: Bár nekem most meg kellene sértődnöm.Egy dolog nyugtat.Nagy az isten állatkerje!
Most olvasom kisketreced tábláján.etetni tilos!
kukac50
A Fidesz nyúlta le a pénzt,mert nem kapták meg a magánnyugdíj megmaradt vagyonát.
Rogán Szíjártó és a többiek befektetései volt az egész,igaz a dolgozó kisemberek dolgoztak a pénzért.
mate03
@kamazuka: Akkora marha vagy hogy titokban legelni jársz!
kamazuka
@mate03: Na Bácsi, most igazad van!Lehet hogy félre értettem valamit,de azt gondolom minden barátság így kezdődik valahogy.Az egészben azt tartom gáznak,hogy két ember egymás számára ismeretlenűl képes összeugrani szarházi politikusok hülyeségén.Csak azt a narancsbőrű elvtársat nem értettem.Nem szimpatizálok sem az elmút nyócévvel,sem ezzel a mostanival.Ez egy ugyanazon zsivány banda,csak passzolgatják a hatalmat egymásnak.
Míg hagyjuk!
mate03
@kamazuka!:Nyújtom a baráti jobbost !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.