A Demokratikus Koalíció vagyonosodási vizsgálatot kezdeményez a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnál Orbán Viktor, Lázár János és Mészáros Lőrinc "magyar állampolgárokkal" szemben – jelentette be hétfői, budapesti sajtótájékoztatóján a párt alelnöke.

Vadai Ágnes közölte: pártjukat rendkívüli módon érdekelné, hogyan gazdagodott meg olyan mértékben Orbán Viktor miniszterelnök, amit a fizetése nem indokol – közölte. A párt arra is kíváncsi, hogy Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter miből fizette ki 23 millió forintos csehországi "vadászatát" és miként vett egy hetvenmillió forintos budai lakást, úgy hogy a miniszteri és a képviselői fizetéseinek mértéke ezt nem indokolta.

A DK azt is tudni szeretné, hogy Mészáros Lőrinc, Felcsút polgármestere miként felejthetett el minden következmény nélkül egymilliárd forintot beírni a vagyonnyilatkozatába és hogy lett az egyszerű gázszerelőből az ország egyik legnagyobb "milliárdos oligarchája" – fogalmazott.

Miközben a NAV a "keményen dolgozó embereket folyamatosan vegzálja", a politikai nagyhalakat az elmúlt években futni hagyta, de a DK reméli, hogy most lefolytatják az általuk kezdeményezett vizsgálatokat – közölte.

Egy kormányváltás után nemcsak a fideszes és a KDNP-s politikusok követhetetlen és igazolatlan vagyonosodását, hanem az adóhivatalt is független szakértőkkel kell átvilágíttatni – hangzott el.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verum
No, ez már valami, még ha nem is fűzhetünk hozzá sok reményt.
De legalább valaki tesz valamit, nem csak hőbörög.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mate03
@Desischado: Amíg Pintér Sándor a belügyminiszter,Polt Péter a legfőbb ügyész! Addig ebben az országban nincs igazságszolgáltatás!
karma1
@human: Igen, ez valoban 3 eselyes, de szinte barmi is lesz az eredmeny, az csak egy nagyon kis retegnek fog megfelelni, de arra nagyon jo lehet, hogy ne lehessen teljesen ignoralni, hogy MUSZAJ legyen foglalkozni kinos, kellemetlen kerdesekkel is...(Ha nem talalnak semmit, azzal a baloldal meg az ellenzek lesz elegedetlen, ha sokat, vagy kis hianyossagokat talalnak, az viszont a fideszen belul okoz majd problemat, az ellenzek viszont rendkivul elegedett lesz. Azert kivanscsi leszek, hogy az Uniot vajon erdekli-e ez a dolog, miutan nagyon valoszinu, hogy unios penzek landoltak a vizsgalt szemelyek zsebeben, vagy nem erdekli oket?)
human
@mate03: És Áder felesége az Országos Bírói Hivatal elnöke. Ő mondja meg milyen ügyet melyik bíróság tárgyaljon.
Desischado
@mate03: Pontosan így van. Amíg ez a banda van hatalmon, igazságot itt senki se várjon!
mate03
@human: Őt kifelejtettem!De ha gondolkodnék,találnék még néhány nevet!
kukac50
Az összes politikust és rokonaikat barátaikat kellene vizsgálni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.