Remek hírrel örvendeztette magát rajongóit Széles Gábor Facebook-oldalán: ő nyerte el az Ordo Hungaraie Lovagrend "Az év nagy magyarja 2015" kitüntetését.

Az Ordo Hungariae Lovagrend a díjátadást így harangozta be honlapján:

Az Ordo Hungariae vezetősége, hosszas vita, és a méltó jelöltek által képviselt eszmeiség, tudás és nemzeti kockázatvállalás elemzése után, meghozta döntését, hogy 2015-ben ki érdemli ki az AZ ÉV NAGY MAGYARJA, a civil társadalom, és a magyar nemzeti rendek kiemelkedő kitüntető címét, ezzel előléptetve az Ordo Hungariae lovag nagytisztjévé is egyben. A kiválasztás sikerességét megerősítette a rendi gyűlést megelőző priori értekezlet.

facebook.com/gabor.szeles1
facebook.com/gabor.szeles1
facebook.com/gabor.szeles1

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eugen4402
Ha már a témánál vagyunk, a ceremónián készült fotók fölötti reklámot elsőre úgy olvastam: a Pénisznek kampec. Aztán az ismétlésnél kiderült, hogy a penésznek van kampece. Mellesleg ezek a majmok a jelmezben hogyan bírják ki röhögés nélkül..?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
@eugen4402: május 17., 23:17

Nem játszottál "Adj, király katonát!" nevű játékot?
eugen4402
@bencemacska: Ne kövezz meg ezért, de bevallom: nem. Tényleg sajnálom, de apró kölyökkoromban 4 - 5 barátommal orrba-szájba harcoltunk, mert még nagyon közel voltunk a világháború eseményeihez, és az utcai harcokat játszottuk folyton. Senki se akart "német" lenni, és a vicc az, hogy 56-ban rajtam kívül mindegyik német lett, mert közel a határ.
1magyar
A jobboldal a régi nemesi birtokrendszert akarja visszaállítani. Ebbe a cselédség,(közmunka modern néven) belefér.
Vannak azért intézőik, de a 90 %-a a népnek alárendelt módban "üzemel".
bencemacska
@eugen4402: Én arra emlékszem, hogy óraközi szünetben játszottuk az iskola udvaron. 1948-50 közötti időszakban biztos, mert egy akkori hatalmas esésre emlékszem!
eugen4402
@bencemacska: Jókora esés lehetett, ha még most is emlékszel rá! :-)
Feraj49
@Tar Bálint: ma 09,02-re.Te nem emlékszel rá ? 1990-ben az MDF regnálása alatt, "kegyelmes úrnak,meg nagyságos úrnak "szólították a riporterek az ország akkori vezetőit.Még a Habsburg Ottó-t i "meghívták. Még egy kicsit marad hatalmon az MDF.és bevezetik az "első éjszaka jógát" is. Köszönjük,nem kérünk belőle.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.