Remek hírrel örvendeztette magát rajongóit Széles Gábor Facebook-oldalán: ő nyerte el az Ordo Hungaraie Lovagrend "Az év nagy magyarja 2015" kitüntetését.

Az Ordo Hungariae Lovagrend a díjátadást így harangozta be honlapján:

Az Ordo Hungariae vezetősége, hosszas vita, és a méltó jelöltek által képviselt eszmeiség, tudás és nemzeti kockázatvállalás elemzése után, meghozta döntését, hogy 2015-ben ki érdemli ki az AZ ÉV NAGY MAGYARJA, a civil társadalom, és a magyar nemzeti rendek kiemelkedő kitüntető címét, ezzel előléptetve az Ordo Hungariae lovag nagytisztjévé is egyben. A kiválasztás sikerességét megerősítette a rendi gyűlést megelőző priori értekezlet.

facebook.com/gabor.szeles1
facebook.com/gabor.szeles1
facebook.com/gabor.szeles1

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eugen4402
Ha már a témánál vagyunk, a ceremónián készült fotók fölötti reklámot elsőre úgy olvastam: a Pénisznek kampec. Aztán az ismétlésnél kiderült, hogy a penésznek van kampece. Mellesleg ezek a majmok a jelmezben hogyan bírják ki röhögés nélkül..?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
verum
Ki kellene kapcsolni a lába alatt a gravitációt ennek a nagy magyarnak.
simmering73
Elsőre Ondo Hungaraie Lovagrend-nek olvastam. Bocsánat. Én kérek elnézést a figyelmetlen olvasásért.
nyanya001
Én a lelógó vándordíjat adományozom Széles Gábornak !
Anna Mária
Ezek a jelmezes vén bohócok honnan szabadultak?
verum
@simmering73: - azt is megérdemelné, bár nem ő lenne a legnagyobb az országban! ;-)
eugen4402
Ha már a témánál vagyunk, a ceremónián készült fotók fölötti reklámot elsőre úgy olvastam: a Pénisznek kampec. Aztán az ismétlésnél kiderült, hogy a penésznek van kampece. Mellesleg ezek a majmok a jelmezben hogyan bírják ki röhögés nélkül..?
Anna Mária
@eugen4402: Miért?
A gyerekek sem röhögnek, amikor asztalterítőbe burkolózva, saját gyártmányú papírkoronával, meg a nagypapa jogarnak kinevezett botjával királyost játszanak.
lampa laz
Mi ez a micsoda? És kik ezek a kicsodák?
kakaósbögre
uramjézusmostsegítsmeg.ezek meg kik mámeg?
paolo006
Az egyik legnagyobb tolvaj. A szarházi. Csak nyaljátok a seggét a seggnyalónak.
Feraj49
Jó pénzért /támogatásért / rangot,paripát is adnak.Gyermeteg dolgok ezek ! Jó reggelt "vitézek "2015.-t írunk .
kakaósbögre
Jajistenem,ezek után azt is erősen meggondolom hogy kis magyar szeretnék-e lenni.
bakegya
@paolo006: egyértelmű-Simicska is egyetértene-orbánvalagrendet ,azt kiérdemelte-
paolo006
@bakegya:Ennyi gondjuk van. Gennyesre rabolták magukat és lovagosdit játszanak. Mi meg haggyuk. Mongolidióta címeket adományoznak egymásnak. Komolyan mondom ez elképesztő. Lassan csak el kellene velük beszélgetni.
Jankó123
Ehhez hasonló "díjak" a céllövöldében is csak egy pálcán vannak a legalsó sorban!
:-)))
bencemacska
El van a gyerek, ha játszik!
Csak kicsit sokba kerül. Nekünk!
Dr. Felipe
Az Ondo Hungariae Valagrend vezetősége, hosszas vita, és a méltó jelöltek által képviselt eszmeiség, tudás és nemzeti kockázatvállalás elemzése után, meghozta döntését, hogy 2015-ben széles elvtárs (az Ikarusz gyár elpusztítója) érdemli ki az ÉV NAGY MAGYAR G..Ije kitüntető címet.
eugen4402
@Anna Mária: 19:57 Régóta sejtettem, hogy baromi ingerszegény gyerekkorom volt, mert hiába töröm a fejem, nem emlékszem rá, hogy valaha is királyosdit játszottunk volna. Most meg már késő lenne elkezdeni.:-)
Levendula
Micsoda??? Ordo Hungaraie Lovagrend???
Nem Máltai?
Nem Szent György?
Nem Szent Korona?
Nem 56-os Szabadságharcos?
Nem Magyar Pálinka?
És hol a ló?
Anna Mária
@eugen4402: Ilyet speciel mi sem játszottunk, tavaly láttam falun a szomszéd gyerekeket, a népet a család csirkéi személyesítették meg. Az asztalterítők nem rendeltetésszerű felhasználásáért az anyuka kisebbfajta bunyót rendezett.
Nem tudom, ezeket a bácsikat elfenekli-e valaki.
laszlobihari
Ez most a legújabb lovagok és lovaginák gyülekezete? vagy csak a rangkórságban szenvedő agyamentek gyüjtőhelye? Erről is Gyurcsány Ferenc és "bandája" tehet, mivel bezárták a sárga házat!
Anna Mária
@Levendula: Bájos, hogy az oldalt fejlesztette és üzemelteti: a Two Bits Websolutions Kft. Ez a cég bizonyos körökre specializálódhatott.
1magyar
Milyen ökörségeket kitalálnak csak pazarolják a gazdagok a pénzt!
eugen4402
@Anna Mária: Remek élményben lehetett részed. Most, hogy mondod, a srácok tényleg találékonyak voltak a baromfiállomány szereposztásánál. Meghoztad a kedvemet az uralkodáshoz... Nem tud valaki egy jókarban lévő eladó trónt...?
Anna Mária
@eugen4402: A Budai Várban szerintem van trón, nem kell költségbe verned magad. Bár fene tudja, lehet, hogy más is igényt tart rá és mégis kevésbé macerás egy sajátot beszerezni.
Senara
Széles nagy magyar lett az Ikarus dolgozók kis magyarok .A fehér lepel Amerikába volt nagy divat a hatvanas , hetvenes években .
eugen4402
@Anna Mária: Azta...! Megint micsoda pechem van! Két hete halt meg a szomszédom. A megye legelitebb műbútorasztalosa volt, igazi művész, Ő megcsinálta volna, de már késő. Asszem mégis inkább lehozatom a padlásról a kisunokám hintalovát, és nyeregbe pattanok. Van néhány lovasroham tippem, aztán ha rámtör a roham, kéznél lesz a ló. :-)))
Anna Mária
@eugen4402: Na látod, mindenre van megoldás. Az unokád biztosan szívesen segít a megfelelő minőségű korona elkészítésében.
Az említett faluban egyébként a nénik annak idején kétségbeeseve tárgyalták a bótban, mi lesz most azzal a fránya politikával, hogy meghalt Zámbó Jimmy, a király.
Ugyanazok a nénik rohantak egymás sarkát taposva a 300 forint ellen szavazni. A többi ikszet meg oda teszik, ahová a lelkész, ifj. Hegedüs nagy haverja mondja.
eugen4402
@Anna Mária: Hűűű, ez kemény! Semmi kétség, a kölykök beletrafáltak, amikor a csirkékre osztották az alattvalók szerepét. Gondolom, a kakast száműzték, mivel "ő" tevékenyen részt vett őfelsége I. (Zámbó) Jimmy halálában. Lehet, hogy a Francia Kommunista Párt ügynöke volt az a kakas(?)
Anna Mária
@eugen4402: A gyerekeknek talán azért is esett a választásuk a csirkékre, mert a család kizárólag őshonos magyar fajtákat tart. A házon ott lengedez az árpádsávos.
eugen4402
A kendermagos az magyar vérvonalú? Mert felénk azokat tartják ősmagyar tyúknak. Közben átsiklottunk Senara hsz.-án, és ha jól sejtem, Ő már a Ku-Klux-Klanra célzott Szélesék fehér leplét látva.
lampa laz
@Levendula: 6:31 miiiiiiiiiiiiiiiii? még kincstáruk is van? ott meg mi a xart tárolnak a lopott pénzeket? Mi a tevékenységük ezeknek a majmoknak.
mariaberta
Metr elég széles! De mennyi a hossza???
Feraj49
@lampa laz: ma 11,45-re.Segíthetek ? A kincstárukban található a templomos lovagok kincse.Továbbá a Szent Grál,és nem utolsó sorban a mi adóforintjaink egy része,vagy nagy része ? "Mi a tevékenysége ezeknek a majmoknak "? Pontosan az,majomkodás .mert értelme nincs !
lampa laz
@Feraj49: kõsz a segítséget, akkor ezek a jelmezes tolvajok.
Anna Mária
@eugen4402: Nem tudom sajnos, mi a helyzet a kendermagossal, nekem ott falun csak annyit mondtak minden állatukra, hogy ez őshonos magyar. Egyetlen kivétel az ékszerteknős pár volt, ott nem említették az őshont.
Senara hozzászólását meg is süvegeltem természetesen! :)
eugen4402
Őszintén örülök, hogy vannak olyan falvak, ahol ilyen tiszta szívvel őrzik a hagyományainkat, és szinte kizárólag őshonos állatokkal foglalkoznak. Némileg kilóg a sorból az az ékszerteknős, pedig valahol azt olvastam, hogy az első példányokat még a kalandozások során hozták haza őseink a Gorenje-korszakban.:-)
Tar Bálint
Nem kéne a nemességet visszaállítani ?

" A magyar nemes egy ültő helyébe megeszik egy egész sonkát"

Nem mondom...ez nála bejönne...:)
bencemacska
@eugen4402: május 17., 23:17

Nem játszottál "Adj, király katonát!" nevű játékot?
eugen4402
@bencemacska: Ne kövezz meg ezért, de bevallom: nem. Tényleg sajnálom, de apró kölyökkoromban 4 - 5 barátommal orrba-szájba harcoltunk, mert még nagyon közel voltunk a világháború eseményeihez, és az utcai harcokat játszottuk folyton. Senki se akart "német" lenni, és a vicc az, hogy 56-ban rajtam kívül mindegyik német lett, mert közel a határ.
1magyar
A jobboldal a régi nemesi birtokrendszert akarja visszaállítani. Ebbe a cselédség,(közmunka modern néven) belefér.
Vannak azért intézőik, de a 90 %-a a népnek alárendelt módban "üzemel".
bencemacska
@eugen4402: Én arra emlékszem, hogy óraközi szünetben játszottuk az iskola udvaron. 1948-50 közötti időszakban biztos, mert egy akkori hatalmas esésre emlékszem!
eugen4402
@bencemacska: Jókora esés lehetett, ha még most is emlékszel rá! :-)
Feraj49
@Tar Bálint: ma 09,02-re.Te nem emlékszel rá ? 1990-ben az MDF regnálása alatt, "kegyelmes úrnak,meg nagyságos úrnak "szólították a riporterek az ország akkori vezetőit.Még a Habsburg Ottó-t i "meghívták. Még egy kicsit marad hatalmon az MDF.és bevezetik az "első éjszaka jógát" is. Köszönjük,nem kérünk belőle.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.