Az elmúlt öt év kormányzati munkáját értékeli jövő pénteken Orbán Viktor miniszterelnök – értesült a Napi Gazdaság.

A gazdasági napilap internetes kiadásában péntek este megjelent cikk szerint Orbán Viktor nemcsak az elvégzett munkáról, hanem a kormány előtt álló feladatokról is szót ejt a Budapesti Történeti Múzeumban tartandó, Ötéves a kormányzás elnevezésű konferencián.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Csak nehogy endrú megint bealudjon mert most már nem lesz kegyelem. Hende vitéz már élesíti a légvédelmi ágyút.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
Helyezze a hangsúlyt a pozitív elemekre és a köszönés után szinte azonnal mehet haza. Sok dolga nem lesz.
nemjoezigy
Borítékolom: soha ilyen jól nem dolgozott a kormány, minden néprétegnek csak jót tettek, megoldották a deviza problémát, megszűnőben a szegénység, és a munkanélküliség, aki akar az tud dolgozni, folyamatos béremelés minden szférának, lehetőséget biztosítottak a fiataloknak a külföldi önképzésre, építjük az egészséges utókornak a stadionokat, ...+ sokszor a kedves barátaim, tisztelt hölgyei és uraim, csak a fideSS!
Megismétlem: ezt én nem így érzem, sőt az ellenkezőjét tapasztalom nap, mint nap.
Toby
Ne fárassza magát, fejből tudjuk, hogy minden szuper, f@sz@, úgy fejlődik az ország, hogy vissza kell fogni, nehogy az USA megsértődjön, gyarapodnak a "magyar emberek" igaz, még csak a narancspólósok, de az ezred végére - és higgyük el,mert még soha nem hazudott - mindenki mészáros & mészáros lesz, legakábbis úgy nézünk majd ki, mint ennek a szépségnek a mangalicái, lesz magyar feltámadás, de ha mégse - mert Gyurcsány-Bajnai tandem - akkor jövőre kettő lesz !
pbalage
Gondolom minden a legnagyobb rendben, meg hasonló szarok elhangzanak majd, aztán hazamegy, leveti az öltönyt és ugyanúgy a takaró alá fingik, ahogy minden másik este.

A zembereket meg úgysem érdekli mit mondott, úgyhogy valószínűleg tök fölösleges is az általa kibocsátott hanghullámokkal koptatni a levegőt.
Tibor43
Minden szép,minden jó,mindennel meg vagyok elégedve...
Ismerős szavak.
colibri
Amióta a jobbik a fidess nyakában liheg, amióta isten tudja, hány szavazójukat lenyúlta, azóta orbán mindent kiagyal, mindenkit mozgósít, mindent megpróbál, hogy visszaszerezze a 2014-es pozícióját. Csak valahogy hiba csúszik a gépezetbe. Különösen Simicska kirohanása óta nem úgy mennek a dolgok.. ...és hiába az öndícséret, a nagy szavak, már nem hiszik el külföldön sem, meg itthon is egyre kevesebben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.