Sváby András mostanában igen aktívan fejti ki véleményét közéleti kérdésekben. Legutóbb azt közölte Facebook-oldalán, hogy kitörölte Ungár Klárát ismerősei közül, miután az egykori képviselő lemelegezett két nős fideszes politikust. A TV2 egykori műsorvezetője most azon háborgott, hogy Orbán meghunyászkodva tűrte Juncker pofonját.

Sváby ezt írta:

Engem nem szórakoztat ez a pofon. Inkább megalázó. Ez nem atyai tasli, ez megalázó pofon. Nagy ziccert hagyott ki Orbán, nagy sztár lehetett volna a világban, ha jól lereagálja. Primitív virtus ez az egész. Amúgy Orbán két dolgot tehetett volna. 1. Egy alcsúti balegyenessel leüti Junckert, hogy az megfekszik. Ez lett volna az unintelligens, de népszerű válasz. Világsztár lett volna belőle. 2. Intelligensen lereagálja, egy a váratlan helyzetekre belülről jövő megnyilvánulással. Pl. elfordul Junckertől és a fordulat közben csak annyit mond, hogy szégyellje magát, majd kimegy és azonnal hazajön, majd itthon szomorúan lenyilatkozza, hogy az Európai Bizottságnak egy sültbunkó az elnöke. Vagy csináljon bármit, de ne ezt amit a színpadon láttunk tőle, hogy vörösödő fejjel, szétalázva nyomulgat és fogadja a kézfogásokat.

Posztja alatt kommentben megjegyezte azt is:

Nem vagyok egy frusztrált mélymagyar, de ilyenkor az is eszembe jut, hogy ezt is csak velünk merik megtenni.

57 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Svábyka ! Te mikor lettél ekkora véglény, egy hernyó ?
Helyezkedel kisvödör - helyezkedel ?
A hátad középtengelyében húzódik valami gerincnek tűnő elváltozás is, vagy már elmúlt ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
A pofon engem is sértett, pedig még sohasem - tévedésből sem - szavaztam rá! Viszont,ha más oldalról nézem bőven megérdemelte, és azzal vigasztalom magam, helyettem adta neki, mert engem a TEK nem enged a közelébe!!!
mate03
@rugacs: Na idefigyelj te suttyó paraszt!Nem földműves! PARASZT!A felgyújtottátok,az szeretett pártodra és a megfizetett futball huligánokra szólt! És igen felgyújtották,Molotov koktélokkal autókat, kirakatokat!Törtek zúztak és még ők csodálkoztak, hogy meg dádázták őket! Sem Kistelekit sem a futballistákat,tettem felelősé!Hanem az olyan szarháziakat mint te vagy!Egyébként hál istennek már jobban vagyok,úgyhogy korán örülsz!Neked nem kívánom azt a több,mint 2-hónapot amit kórházban töltöttem!Egyébként az egészségemre tett megjegyzés,téged minősít!
kukac50
Ez azért volt mert mindig tiszteletet követel magának,pedig azt nem követelni kell hanem kiérdemelni,ezen Orbán is elgondolkodhat.
Ne csak Ő adja a fájó pofonokat a szegény rétegnek,kapjon Ő is A megalázást meg is érdemelte!!
izo
@Aki Én: Aki nem ment el szavazni az olyan aki nem ment a vonathoz, lemaradt nem reklamálhat, hogy nem ért le a Balatonra.
Yoda69
Eleg megalazo pofon. De en nem tartom orban se allamferfinak, se magyarorszag miniszterelnokenek, igy nem szamit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.