Sváby András mostanában igen aktívan fejti ki véleményét közéleti kérdésekben. Legutóbb azt közölte Facebook-oldalán, hogy kitörölte Ungár Klárát ismerősei közül, miután az egykori képviselő lemelegezett két nős fideszes politikust. A TV2 egykori műsorvezetője most azon háborgott, hogy Orbán meghunyászkodva tűrte Juncker pofonját.

Sváby ezt írta:

Engem nem szórakoztat ez a pofon. Inkább megalázó. Ez nem atyai tasli, ez megalázó pofon. Nagy ziccert hagyott ki Orbán, nagy sztár lehetett volna a világban, ha jól lereagálja. Primitív virtus ez az egész. Amúgy Orbán két dolgot tehetett volna. 1. Egy alcsúti balegyenessel leüti Junckert, hogy az megfekszik. Ez lett volna az unintelligens, de népszerű válasz. Világsztár lett volna belőle. 2. Intelligensen lereagálja, egy a váratlan helyzetekre belülről jövő megnyilvánulással. Pl. elfordul Junckertől és a fordulat közben csak annyit mond, hogy szégyellje magát, majd kimegy és azonnal hazajön, majd itthon szomorúan lenyilatkozza, hogy az Európai Bizottságnak egy sültbunkó az elnöke. Vagy csináljon bármit, de ne ezt amit a színpadon láttunk tőle, hogy vörösödő fejjel, szétalázva nyomulgat és fogadja a kézfogásokat.

Posztja alatt kommentben megjegyezte azt is:

Nem vagyok egy frusztrált mélymagyar, de ilyenkor az is eszembe jut, hogy ezt is csak velünk merik megtenni.

57 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Svábyka ! Te mikor lettél ekkora véglény, egy hernyó ?
Helyezkedel kisvödör - helyezkedel ?
A hátad középtengelyében húzódik valami gerincnek tűnő elváltozás is, vagy már elmúlt ?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Toby
Svábyka ! Te mikor lettél ekkora véglény, egy hernyó ?
Helyezkedel kisvödör - helyezkedel ?
A hátad középtengelyében húzódik valami gerincnek tűnő elváltozás is, vagy már elmúlt ?
Captain Blood
Sváby indul az M1-hez!
Még egy-két ilyen poszt és máris főszerkesztő lesz belőle.
@Toby: Az általad említett dolog úgylátszik vagy nagyon hajlékony vagy teljesen felszívódott.
nyanya001
Vajon milyen lehet az az alcsuti balegyenes ???
Lehet,, hogy a Svábinak már bevitt vaki egyet ? :))
Senara
Sváby megint megszólalt , itt látszik mekkora **hó . Bunkó viselkedést nem lehet bunkósággal tetézni . Az eset után Orbánnak szóvá kellett volna tenni .Nem tudom mire vár ? Sváby megérdemelt volna egy talpígérőt .mikor röhögött a Tv székháznál .
Anna Mária
De hát mi mást vár Orbántól egy Sváby, ha a miniszterelnök nem képes másra, mint "hogy vörösödő fejjel, szétalázva nyomulgat és fogadja a kézfogásokat"?
picike
ebben a hirben semmi következetesség nincsen ez a rossz indulat szülte gondolkodás csak csak
Aki Én
Nagyjából 8.000.000. magyart, és még pár millió világfit viszont igencsak szórakoztat ez a dolog. Kicsi, piti káröröm, de a miénk. A jelentése pedig óriási. Sváby véleménye miért mérvadó manapság? Állást keres?
eugen4402
@nyanya001: Az alcsuti balegyenes valami olyasmi lehet, mint a Három testőrben a híres nevers-i vágás.:-)
dr. prédikátor
sváby!!! mindenki azt kapja amit megérdemel!!!A viktor szopkin is!!!
jancsipapa
@Senara: Ha már Orbán nem merte ,valakinek rendre kellett volna utasítania ezt a bunkót . Egyébként miért kussol a magyar külügyminisztérium ? Ha Bibit éri ez az inzultus már tiltakoztunk volna ...
izo
@Aki Én: Látom ti többen vagytok, csak azt nem értem miért nem ti nyertétek meg a választást?!
Aki Én
@izo: 16:52 Nem hiszem el, hogy itt tartunk. Mi az, hogy ,,ti"?
A te szemszögedből nincs ,,ti". A te szemszögedből csak ellenzék van, aki ellenzi ezt a rohadék bandát. A mi szemszögünkből van ,,ti". Vagyis akik imádjátok ezt a rohadék bandát. A kettőt ne keverd össze. ,,Mi" nem tudunk meggyőződésből kire szavazni, ezért nem, vagy megosztva szavaztunk. Ami közös, hogy ezek ellen. Tehát a többség az, aki nem kér ezekből a mocskokból. Ne erőltesd, sosem fogod megérteni.
Kezdem megszokni, hogy a kisebbség a legöntudatosabb, és nekik van a legnagyobb pofájuk. De mit várjon az ember egy kisebbségi vezetővel az élen???
Knapp75
Orbán csak akkor magabiztos, ha a közmédiában egy lakáj kérdezgeti, vagy ha a híveinek ordítozhat egy kihangosított mikrofonba.
Juncker pofátlanul kihasználta, hogy a mi kis "hüvelykmatyink" minden váratlan helyzetben megszeppen, csak a begyakorolt szerepeit tudja jól, különben kicsit rágörcsöl a megfelelni akarásra.
Itt van emlékeztetőül, mennyire volt határozott a Puskás-díj átadóján 2014 elején.
www.youtube.com/watch?v=hKADOErP5kI
Toby
@nyanya001: A "felcsúti balegyenes" a koki és a saller illiberális fordítása, hogy hatásosnak tűnjön !

Azon azért csodálkozom, hogy egy ennyire tehetségtelen Sváby, hogyan a fenébe kereshetett milliókat a puhánnyá és megalázkodóvá vált TV-Zweiben a csodálatos tehetségtelenségével !
Mariner1
@eugen4402: A nevers-i vágás nem a Három testőrben, hanem a Púposban volt.
Gonoszgólya
Ez az svábiandris!
Csak keményen! Mármint keményen nyalj be vastagbélig, mert csak úgy az igazi.
Te kis fideszgeci.
Gonoszgólya
@izo: "Látom ti többen vagytok, csak azt nem értem miért nem ti nyertétek meg a választást?!"
Mert MI nem csaltunk.
rugacs
@izo: A vesztes általában 4 évig magyarázza, miért nem nyert. Most 8 évig siránkozhat rajta, de lehet, hogy sokkal tovább.
eugen4402
@Mariner1: Kösz a korrekciót, már engem is memóriazavarok kínoznak...
paolo006
Már akkor is rühelltem ezt a lárvacsírát mikor még a naplóban nyáladzott. A seggnyalás az nagyon megy neki. Hát gyere bandi fiam az enyém mellett sem áll rendőr!
Cicamama55
Nekem nem posztom Orbán Viktort megvédeni, de akár merről is nézzük, csak ő a megválasztott miniszter elnökünk. Én úgy gondolom, a protokoll eseményeknek mentesnek kellene a személyeskedéstől lenni, pont azért, mert ők ott, akkor, a mögöttük álló nemzetet képviselik.
simmering73
A számból vette ki a szót. Azt akartam mondani: ez a svábigyerek egy frusztrált mélymagyar.
justhpeter
@Cicamama55: ha Orbán a miniszterelnökünk és bennünket képvisel, talán neki is úgy kellene viselkednie, mintha az lenne, olyan dumákat engedhetne meg csak magának, amik nem lennének ránk nézve sértőek,ízléstelenek, stb. Biztos vagyok benne, ha ő is megadná a mindenkinek kijáró tiszteletet, a magyarok is megkapnák azt és nem a sajnálkozást minden alkalommal, amikor a vezér száján az a 80 kapa kipereg.
Tényfeltáró
@Toby: a takonyállatok irtóznak a szilárd dolgoktól. Pedig legközelebb már a tökön-rúgás és seggberúgás következik. Ez a kancsó akkor merre tartja oda?
Tényfeltáró
@Cicamama55: ki a fasz választotta? Ha tisztességes választás lett volna, akkor. De így a legitimitás erősen kérdéses, meg az is , hogy kit és mit képvisel. A kis csalás is csalás!
Desischado
gusztustalan, ahogy svábi nyal orbánnak. Mi a fene, tán be akar kerülni az elitbe? Azzal már elkésett! Hehehe...
levi
Egy-kélt dologban egyetértek vele, valóban minket aláznak meg ezzel. Bár nem látom, miért lenne ez nyalás Sváby részéről. Mellesleg a fentebb olvasott kommentek közül pár elég ostoba...ha valaki megszólal, kimondja a véleményét,(ami nem egyezik a tiétekkel) abban a pillanatban jön a balos pofon, ahogy ÉN IS MEG FOGOM KAPNI, HOGY FIDESZES GECI VAGYOK, ami viszont nem igaz, bárhogyan is próbáljátok velem elhitetni .

Valamiért van egy olyan érzésem, hogy itt egyesek még gyurcsányt is le" gerinctelenféregfideszbérenc"eznék, ha valamiben egyetértene orbánnal. Azért egy kis realitást vigyünk már bele basszameg, nekem kínos olvasni a kommentjeiteket...
karma1
@levi: Pedig altalaban csiplek, de akkor van egy javaslatom: kimeld meg Magad, es ne olvasd el a kommenteket! Szornyulkodes megsporolva!: o))))
karma1
@levi: Tudod, 5 ev alatt tornazta le magat erre a szintre a csuti orias, es ez csak annak a kovetkezmenye. Azert peldaul nem hiszem, hogy csak Junckernek nem tetszik a viselkedese, hanem masoknak is a bogyeben lehet, kulonben meghivtak volna a kozos fotora, de mar szintr mindenkinek kinos a vele valo barmilyen kozoskodes.
Sztem Simicska beszolasa utan AZONNAL kellett volna reagalnia S.- el szemben is, de otthon is belenezni a tukorbe, es oszinten meggondolni, hogy lemondjon egy ekkora megalaztatas utan, de o ezt a vastag bore miatt nem teszi meg. Ha o nem, akkor majd mas fogja kikenyszeriteni ezt tole.
Cicamama55
@Tényfeltáró: Én nem, de a tény, attól tény marad. Ő a jelenlegi miniszter elnökünk. Nem a külföldnek kell változtatni ezen, hanem nekünk kellene-kellett volna!- de ezzel az ellenzékkel egyhamar itt nem lesz változás!
Cicamama55
@justhpeter: Nekünk, magyaroknak kellene lenni annyi vér a pucánkban, hogy a helyzetünkön javítsunk. Az nagyon veszélyes lépés lenne, ha kívülről döntenék meg Orbán hatalmát! Erről azért remélem senki nem álmodozik!
bakegya
A BUNKÓ AZ AKI SZABADON ENGEDETT EGY BALTÁVAL GYILKOLÓT,AZTÁN HOZ EGY OLYAN TÖRVÉNYT,HOGY MAGÁRAHAGYOTT FIATAL NŐK LEFÓLIÁZOTT KATAKOMBÁKBAN MINDEN SEGÍTSÉG ÉS BIZTOSÍTÉK NÉLKÜL KINYÍRHATÓK LEGYENEK-aztán ezt még űberelheti ugyan csakkk kiszolgáltatott bevándorlók menedékkérelmének kijátszásával -nemzeti sugallat az otrombarasszizmussal megfűszerezet konzultáció az orbánlócitrom nevében állampénzen a személyes felelős intézkedés gyávasága helyén-aki fizetaz álompolgárságért az jöjjön,SEMMILYEN ZSÓTI ZSOLTÁRT IS FURULYÁL NEKIK,a többi megélhetési bűnelkövető az meg ha magyar -akkor is,ha nem akkor mindenképpen mehet VILÁGGÁ- VIKTOROVICS KÖREIT NE ZAVARJA-PÜNKÖSDI KÖSZÖNTÉS IS ÍGY CELEBRÁLTA-A BALLIBSI NÁCIZMUS AMIT A DÁ KOTTÁVAL TETTEK A TAGGYŰLÉSEN,JUNKER PEDIG RÉSZEGEN MÉG POFÁN IS VERTE-az én pofám is ég de attól hogy még mindíg ez a teknős a magyarok miniszterelnöke lehet-ki az a svábi?
@Cicamama55: igazad van,okos nő vagy ezen kell dolgozni!
ARRÓL SENKI SE KONZULTÁL HA NEM KÉRI ÍRÁSBAN A LEGYEN AZ BÁRHONNAN BÁRMILYEN CÉLLAL BEVÁNDORLÓ-ÍRÁSBAN MEMEDÉK KÉRELMET,AKKOR AZONNAL KITOLONCOLJÁK-DE HOGY BEZÁRJÁK AZ BIZTOS-és arról se beszélünk milyen körülményben hogyan bánunk mi ezekkel a pl bicskére leszigetelt emberekkel.
Visszatérve a halálbüntetés szorgalmazójára -hát ez BLŐDLI VIKTOROVICS INFANTILIS SZEREPKOMFLIKTUSA MEGINT CSAKKK MINT MINDENNAP ITTHON AMIT GENERÁL-SKRIZOFÉN ÁLLATSÁG EMBERNEK-EMBERT ÖLNI.
mate03
@Knapp75: Már az is nagy szó,hogy lányos zavarában, nem zsebre vágott kézzel adta át a díjat! De látszott rajta a kisebbségi érzés! Már eleve ha tudom hogy a kezemben lévő díjat én adom át ,akkor minimum hogy a bal kezemben tartom,hogy a jobb kezemmel kezet tudjak fogni,a kitüntettet!
izo
@vitriol: Igen aki nem tudja tudomásul venni a vereséget az ezt szokta mondani! Nem hiszem, hogy sokan akarták, hogy folytassa a gyurcsány-bajnai duó.
mate03
@rugacs: Ti is 8-évig siránkoztatok,közben felgyújtottátok a fél várost! A kitanult ,művelt futball huligánokkal! Az ilyen megfizetett csőcselékre, a helyedben nem lennék büszke!Könnyű volt választást nyerni legutóbb,az átalakított választási törvénnyel,ami nem üti meg az Európai normát!Úgyhogy lehet 8-évezni,de nem éri meg!
human
Svábynak igaza is lenne, ha nem tett volna Orbán eleget azért, hogy így viselkedjenek vele. Még mindig jobb egy saller Orbánnak, mint a kizárás az EU-ból.
levi
@karma1: Egyetértek veled, én nem orbánt védem, hanem svábyt. Ezt a pofont orbán megérdemelte, sőt még több is kijárna neki...csakhogy amikor belőle csinálnak hülyét akkor belőlünk is-mint ahogy sváby írta nagyon helyesen, velünk bármit megcsinálhatnak.
Tetszik-nem tetszik ez a csúti véglény a miniszterünk.
Nekem a hozzászólásokkal volt bajom, amikor páran reflexből oltják sváby ok nélkül.
Abzug62
Sváby menni akar a királyi médiához? Hadd menjen! Egyébként meg ezt nem "velünk" tették meg!
karma1
@levi: Nezd, valahol igazabol nekem sem tetszett Juncker viselkedese, de gondold el, hogy Junckereknak meg @rvara nem tetszik orban viselkedese, de semmilyen modjuk nincs ennek a kifejezesere (mondjuk az, hogy a fotozasrol "veletlenul" lefelejtettek...:o)))

Azt nem ertem igazan, hogy hol dekkolt eddig svaby, es most miert jon elo az eji homalybol, mindenaron megvedve orbant? Hol van orban onkritikaja? Es hol vannak a legkozelebbi sajtosai, tanacsadoi, protokollosa??? Egy egesz csapatnak kell dolgozni a mniszterelnok barmilyen nemzetkozi, vagy hazai nyilvanos megjelenesen, hiszen ezert vannak!!! Igaz, hogy orban iszonyuan onfeju, azt csinal, amit akar, nem hallgat senkire sem, talan csak arra a hulye habonyra, akinek eppen csakhogy a magahoz valo esze van meg, az meg olyan keves, hogy nem kene osztogatni belole...:o))
Biztos en gondolom rosszul, de orbannak azonnal kellett volna riposztolnia Simicskaval szemben, hogy megtarthassa a tekintelyenek a maradvanyait. AKKOR nem tette, elmult a lelektani pillanat, mindenki szamara bebizonyosodott, aki egy kicsit is figyelte a Simicska fele letolast, hogy SImicskanak IGAZA VOLT, VAN, es ha ezt a vitya fejehez vagta, akkor ezert reges regen le kellett volna mondania a me posztrol...Es nem magaval rantani a szennybe 10 millio embert, akiket mind az o viselkedese alapjan itelnek meg. Probaltak volna ugyanezt Obamaval megtenni...
rugacs
@mate03: Véncsont, te még élsz? Ki gyújtotta fel a fél várost, és milyen várost? Ti? Mi az, hogy ti? Én meg még ki? Netán láttál valahol égő fáklyával? Csak azért, mert én jó messze lakom Pesttől és meccsen utoljára akkor voltam, mikor az Újpest a Aberdeen-t fogadta (2:0), az meg jó régen volt (1984.03.07.) Az én lakóhelyemen nem igazán vannak futballhuligánok, véntrotty. S a futballisták (akiket volt szerencsém megismerni) között is csak 1 volt kakukktojás (a szélhámos Kisteleki), a többi mind rendes, tisztességes ember volt. Akkoriban több is párt tag volt, nem kimondottan önként. Hanem a boldogulás reményében. Úgy hogy fékezhetnéd ostoba megjegyzéseidet, kit mivel vádolsz meg!
Anna Mária
@rugacs: Ne sértegesd Mátét. A bokájáig nem érsz. Szégyelld magad.
soljanka
Sváby anno bemutatta, hogy mekkora szakember. Big Brother, Jóban rosszban, Megasztár - jó pénzt hozó műsorok. :) Amit ugye saját gyártásban csinál a TV2-nek. Na meg a Napló. Ami eleinte nézhető is volt.
Ott viszont megmutatta Andrisunk, hogy nem is olyan nagy ász ő.
Amikor G. Orbán Viktor felmosta vele a padlót. Rém ciki volt.
Most megnéztem ismét: (ha érdekel valakit)
www.youtube.com/watch?v=79eIWEYpzUU
vitriol
@izo: szerintetek nincs más alternatíva?
Aki Én
@mate03: 09.33 Ezeknek hiába mondod. Indulj ki abból, hogy aki ma nyíltan kormánypárti, az nem százas. Ez a lényeg. Ezeknek hiába mondod, hogy 27% akarT!! fideszt és ez mára meg is csappant. Ettől a ténytől megijednek. Azt végképp nem fogják megérteni, hogy a mai kritika, az nem feltétlen a múlt imádatát jelenti. Pusztán annyit jelent, hogy van aki ma is látja az aljasságokat, van aki régen sem látta, csak mára kezdi megérteni. Ezeknek mindenhez évtizedek kellenek. De hát nézd meg, ugyan azt a pár mondatot hallod tőlük évek óta. Buták ahhoz az egyszerű tényhez, hogy az egykor 27 %, már akkor sem volt többség. Orbán egyet tud piszkosul. Ezeket a szerencsétlen embereket megtéveszteni.
izo
@Aki Én: Milyen 27% te bugyuta.Ja aki nem ment el szavazni az mind gyurcsány hívő? Ennyire h@le nem lehetsz!
Aki Én
@izo: 16:00 Na látod, ez a baj. Egy qrva mondatot sem vagy képes megérteni, de én vagyok hülye...
Hogy jön ide a Gyurcsány? Aki fideszt akar, az kimondta. Aki nem fideszt akar, az is kimondta. Aki egyiket sem akarja, az is kimondta a maga módján. De maradjunk a tényeknél.
Fidesz 27 % (volt anno)! Mi a bánatos f@sztól többség ez? Ne áltasd magad.
kata53
Jah! Orbán nem is érdemel mást, csak megalázást!
bencemacska
A pofon engem is sértett, pedig még sohasem - tévedésből sem - szavaztam rá! Viszont,ha más oldalról nézem bőven megérdemelte, és azzal vigasztalom magam, helyettem adta neki, mert engem a TEK nem enged a közelébe!!!
mate03
@rugacs: Na idefigyelj te suttyó paraszt!Nem földműves! PARASZT!A felgyújtottátok,az szeretett pártodra és a megfizetett futball huligánokra szólt! És igen felgyújtották,Molotov koktélokkal autókat, kirakatokat!Törtek zúztak és még ők csodálkoztak, hogy meg dádázták őket! Sem Kistelekit sem a futballistákat,tettem felelősé!Hanem az olyan szarháziakat mint te vagy!Egyébként hál istennek már jobban vagyok,úgyhogy korán örülsz!Neked nem kívánom azt a több,mint 2-hónapot amit kórházban töltöttem!Egyébként az egészségemre tett megjegyzés,téged minősít!
kukac50
Ez azért volt mert mindig tiszteletet követel magának,pedig azt nem követelni kell hanem kiérdemelni,ezen Orbán is elgondolkodhat.
Ne csak Ő adja a fájó pofonokat a szegény rétegnek,kapjon Ő is A megalázást meg is érdemelte!!
izo
@Aki Én: Aki nem ment el szavazni az olyan aki nem ment a vonathoz, lemaradt nem reklamálhat, hogy nem ért le a Balatonra.
Yoda69
Eleg megalazo pofon. De en nem tartom orban se allamferfinak, se magyarorszag miniszterelnokenek, igy nem szamit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.