A legutóbbi napokban leginkább a miniszterelnök strasbourgi fellépését értelmezték a hírmagyarázók. Lefülelt mondatok.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Orbáncka !
Magadnak köszönheted, meg annak a sok udvari debilnek, akik nem merik neked megmondani, hogy ne menj fejjel a falnak, mert féltik a vastag pénzű helyeiket, hisz jól ismernek téged, ha nyikorog a szék és ezt neked megmondják, akkor inkább a rajta ülőt dobod ki, mint a szar széket !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Toby
Orbáncka !
Magadnak köszönheted, meg annak a sok udvari debilnek, akik nem merik neked megmondani, hogy ne menj fejjel a falnak, mert féltik a vastag pénzű helyeiket, hisz jól ismernek téged, ha nyikorog a szék és ezt neked megmondják, akkor inkább a rajta ülőt dobod ki, mint a szar széket !
kkalman
Csak a nagyon hülyék tűrik, hogy állandóan fekete bárányok legyenek.
Ja, meg az Orbán!
papa.49
Nem kell állandóan prominensen hülyének lenni, ha betartanád a játékszabályokat nem lennél ,,feketebárány,, !!!
human
Orbán: „Nem szórakoztató dolog fekete báránynak lenni”
Én sem röhögünk, mikor az adóemeléseket nyögjük.

Lengyel László politológus: "Tehetséges gyerekeink és unokáink menekülnek Nyugatra, tehetségtelen és ostoba kormányunk menetel Keletre."
Ez van sajnos. És Orbánnak ez jó. Csak azok maradnak az országban, akikkel meg lehet valósítani majd az autoriter kormányzást.
Freewolf
Orbán egyszerűen leiskolázta őket! Csak így tovább miniszterelnök úr! :-)
Aki Én
@Freewolf: Ha most valamelyik bugyuta fidesz oldalon lennél, erre a velős megjegyzésedre (mint pl. a hajrá fidesz!), kapnál vagy ötszáz lájkot.
Azt még valahogy lenyeli a józan ember, hogy vannak még ostoba fidesz fanok, mert az a világ rendje, hogy legyenek fogyatékosok is, de hogy ezt egy ellenzékinek mondható oldalon hírdessék..., na az már qrva beteg.
bakegya
Jaj-volt már ez a...g.vicctor "ÁLDOZATI ANGYALKA IS AZ ARKANGYAL HELYÉN...A hálaadó szentmisére -ezekszerint ideje elmenni-BETÉRDELNI A TEMPLOMBA A SEGGNYALÓ ÖREGLÁNYAID KÖZÉ ÉS A NYOMORULT ÉLETKÉDÉRT, AMIVEL OLY SOKAKNAK NAGYON -NAGYON SOKAT ÁRTOTTÁL KÖNYÖRÖGNI ÉS KÖNYÖRÖGNI AZ 51.SZÜLETÉSNAPODON !!!-TEKNŐSKE ÁLLJ BELE.DDD
aZTÁN MEHETSZ AZ ADÓHIVATALBA IS ÉS FELAJÁNLHATOD AMIT AZ EU POLGÁRAINAK ADAKOZÁSÁBÓL LÁTENSEN SAJÁT AKARATODBÓL A TETTESTÁRSAIDDAL EGYÜTTMŰKÖDVE MÁR LENYÚLTÁL-MERT A BÁRÁNYOK NEM HALLGATNAK ÁM ÖRÖKKÉ.
nyanya001
Nekünk sem szórakoztató, hogy egy skizofrén diktátor
a miniszterelnök !
papa.49
@nyanya001: Végig néztem, a pali nem volt százas egyáltalán az egész műsor alatt, viszont az biztos hogy a hazugovicsot fogadta a legkisebb lelkesedéssel, úgy mint mikor a ,,bukott diákot,, fogadják otthon...
nyanya001
@papa.49: Csak neki mondta, hogy diktátor !
papa.49
@nyanya001: Mondjuk nem hazudott ebben, mert valóban amit itthon ,,alkotott a hazugovics,, az már majdnem tökéletes diktatúra...
Toby
@Aki Én: Hagyd, nehezen gyógyul, ha állandóan válaszadásra kényszeríted !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.