Az Altus Zrt. uniós megbízása miatt a Demokratikus Koalíció eleshet a központi párttámogatástól, a Fidesz-frakcióban ugyanis bújtatott párttámogatásként értékelik a Gyurcsány-cég foglalkoztatását.

A Napi Gazdaság úgy értesült, a Fidesz országgyűlési frakciója a Demokratikus Koalíciónak (DK) nyújtott költségvetési támogatások felfüggesztését kezdeményezi. A baloldali párt tavaly mintegy 170 millió forintnyi állami támogatást kapott.

A PestiSrácok.hu Deutsch Tamástól megtudta, június elején tűzheti napirendre Gyurcsány Ferenc cégének, az Altus Zrt.-nek milliárdos uniós megbízását az Európai Parlament költségvetési ellenőrzési bizottsága.

"Az unióban volt már példa arra, hogy az Európai Parlament a testület javaslata alapján szerződést bontott egy korábban kiválasztott céggel" – fogalmazott a politikus.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bretagne
Egyszerűen nem tudják elviselni, ezt az Altus-ügyet! Mondhat bármit az Unió, ők csak a burkolt pártfinanszírozást látják benne. Nincs erre szüksége a DK-nak. Gyurcsánynak van annyi pénze, hogy erre nincs rászorulva. Kicsinyes, undorító és gonosz kormányunk van!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eszegfu
@nyanya001: Ez nem ám a "kettős mérce"!!
magyarbakancs
Orbán úr vejének megkapott állami és EU-s pályázatok nem bujtatott párt finanszírozás?
Vagy a volt szobatárs,gyerekkori barát elnyert pályázatok azok nem bujtatott párt finanszírozás?
magyarbakancs
"Az Altus Zrt. uniós megbízása miatt a Demokratikus Koalíció eleshet a központi párttámogatástól, a Fidesz-frakcióban ugyanis bújtatott párttámogatásként értékelik a Gyurcsány-cég foglalkoztatását."
Az EU-ban elnyert pályázatnak mi köze van a párt finanszírozáshoz?
Vagy talán a Fideszben az nehezményezik,hogy nem ők osztják a haverjaiknak az ősz EU-s pénzt?
Fidesz a állam maffiáját a nemzeti érzelmek mögé bujtatja.
Toby
Ha ez a fedlfüggesztés tisztességes alapokon működne, a tetves pártnak évek óta egy büdös fityinget sem adhattak volna !

Amennyiben valaki tudomást szerez a csürhepárt gyanújának megalapozottságát illetően, szíveskedjék - akár éjjel 02-kor is ! - idetenni !

Alkalmat kerestek, hogy szívathassák a Dk-t, mert ugye, ki mint él - úgy ítél !
Ennyi, nem több !
soljanka
A cég vezérigazgatója Dobrev Klára. Ő egy okos, intelligens nő. Biztos vagyok benne, hogy bármennyit vizsgálódnak nem fognak találni semmit. Hiszen azért Gyurcsány is politikus, valószínűleg számítottak támadásokra.
Persze valamit be kellett dobni megint a köztudatba.
Még szerencse, hogy a fideszben nem közgyűlésen döntötték el, hogy ne Anikó kapja a legtöbbet. És az ráadásul az a MI pénzünk volt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.