A Motti Rave magyar származású izraeli konzult inzultáló férfit előállították. Pechjére a héberül beszélő ember, akit sértegetni kezdett, magyarul is tudott - írta a Jerusalem Post.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Anna Mária
@Mariner1: Ne aggódj a társadért. Mellé fogsz kerülni és éjjel-nappal zsidózhattok meg magyarkodhattok. Kaja is lesz.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Anna Mária
Antiszemitizmusban az ország jól teljesít.
soljanka
És arra kéne büszkének lennem, hogy magyar vagyok?
Anna Mária
@soljanka: Persze.
És azon kellene ezekkel együtt busongani, hogy a balsors régen tép.
Mariner1
Előállították!? Gondolom, elismerte, vagy felvétel van róla. Mert különben elhallhatta, vagy egy állítás áll szemben egy tagadással...
Anna Mária
@Mariner1: Ne aggódj a társadért. Mellé fogsz kerülni és éjjel-nappal zsidózhattok meg magyarkodhattok. Kaja is lesz.
mariaberta
Arra lennék kíváncsi. mit szólna egy "keresztény" no meg egy "keresztyén" ha mocskosnak titulálnák? Már pedig úgy tűnik elég mocskosak.
Mariner1
@mariaberta: A keresztények tehát mocskosok. A zsidók milyenek? :-)))
Toby
Mariner1 !

Tudnál példákat hozni, hogy mivel húzták a gyufát nálad a hazai zsidók - a kurucinfót., mint "autentikus" forrást, mellőzzük, ja meg a "Ción bölcsei" című mesét !

Érkezhet !
kkalman
Magyarországon egyes, nagyon magyar körökben sikk a zsidózás, cigányozás. Ez rendjén is lenne, ha ezzel nem írnánk ki magunkat Európa azon feléből, ahol már felismerték, hogy ez csak újabb ellenségeskedést szül.
Mariner1
@Toby: Ez egy egyenes kérdés, az ilyenre egyenes választ jár. Meg is adom, de nem itt, mert arra az itteni terjedelmi keret szűk. Meg aztán, tapasztalataim szerint az esetleg kialakuló vitában jelentős hátrányban is lennék. Valószínűleg gúzsba kötve kellene táncolnom.

Most csak annyit, hogy nem a hazai zsidók "húzták ki" nálam a gyufát, hanem csak a hazai (és a külföldi) zsidók egy hanem - ismereteim és reményeim szerint - egy kicsi, de hangos részük.

Nem tudom milyen mélységben érdekel az egész téma, de adtál egy ötletet. Az ezzel kapcsolatos gondolataimat, véleményemet vitaindítóként felrakom ide.

napinyolcas.blogspot.hu/

Most még nem él. Feltöltés után - holnap este indítom.
stirliitz
@Mariner1: Erre gondoltam én is. Ha elvitték a rendőrök akkor nem egy állítás, egy tagadás a történet, ha mégis, akkor semmi értelme nem volt. De az sem biztos, hogy megtörtént; bűzlik, mint a cigány ,,tudós megható" története, akit nem engedtek be Kanadába.

És ennek (ha megtörtént egyáltalán), miért van hírértéke?
Toby
Mariner1 !

Értelek, vagy majdnem értelek, amennyiben "igazad van" (akár lehet is, bár a tárgybeli téma erősen szubjektív megítélésű ) akkor a tényekkel szemben hiába lenne vita.

Amúgy a linkre ezt adta ki:
"Jedno konto. Wszystkie usługi Google.
Zaloguj się, by przejść do Bloggera "

Sok egyéb más idegen nyelv mellett sajna a lengyelt sem beszélem/értem !

Ami a téma mélységét illeti, semmi esetre sem novella terjedelmű álláspontra gondoltam, mint ahogyan én sem novella terjedelmű Jobbik bírálatokat engedek el !

Azt gndolom, hogy akár tőmondatkban is lehetne választ adni aZ "egyenes kérdésekre " ! Nem gondolod ?
mariaberta
@Mariner1: ha a keresztény mocskosnak nevez egy embert mert zsidó, akkor a keresztény milyen? Mérjünk már egyenlő mércével.Szerintem egy embert a vallása, vagy származása miatt nem lehet mocskosnak minősíteni.
És hogy ki minek születik? hát az nem kívánság műsor. Éppenséggel Te is lehetnél zsidó, vagy híndu, vagy cigány, sőt még "PIRÉZ " is.
Mariner1
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Anna Mária
Bájos, vendégszerető, más kultúrákra nyitott, udvarias, kedves közbeszédű ország Magyarország.
Erről híres! :)))
mariaberta
@Mariner1: Gondolod hogy félek Tőled? Sem sunyi, sem gyáva nem vagyok, a véleményem pedig változatlan. Ezzel a Veled való eszmecserét befejeztem, nem vagy partner.
Mariner1
@mariaberta: Tudomásul vettem, hogy nem félsz tőlem. Bár nem tudom hogy miért gondolod, hogy félned kéne, vagy egyáltalán szeretném hogy félj tőlem.
Értem, hogy te nemtartod magad sem gyávának sem sunyinak, és a véleményed változatlan.
Az enyém is! :-)))
mariaberta
@Mariner1: Látom, nemcsak nekem nem tetszett, hogy pl. sunyinak neveztél, de spongyát rá, és bár korábban befejezettnek tekintettem magasröptű levelezésünket, elfogadom, véleményedet. Mindenkinek szíve joga az önálló vélemény nyilvánítás, a Tiéd ilyen, az enyém meg olyan.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.