Valóban tonfát tart a kezében a Boráros téri villamosmegállóban lefotózott jegyellenőr, de az eszközt nem használta, és nem is az övé volt, hanem a vele együtt intézkedő egyik közterület-felügyelőé – derült ki a BKK sajtóosztályának válaszából, amelyet a hvg.hu megkeresésére. A Facebookon tettek közzé fotókat a Boráros téren intézkedő jegyellenőrökről és közterület-felügyelőkről, utóbbiak a hírek szerint gázspray-vel fújtak le egy utast illetve a hátára térdeltek többen. A BKK „támadó” utast emlegetett.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Ugyanezt mondanák, ha kalasnyikov lenne a mancsában !
simmering73
A tonfa egyikőjüké sem volt, hanem az utasé. Csak megkérte, hogy fogja már meg addig, amíg előveszi az igazolványait.
stirliitz
Utasnak az nevezhető, aki fizetett menetdíjat. Teljesen mindegy mi van nála (de jobb lenne a nem fizető, ingyenélő söpredék esetében sokkal hatásosabb eszköz, mint a románoknál), nem működött együtt, így járt. Ebben az országban így lehet rendet tenni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.