Ami most történik kicsiben, az történik országos méretekben is. A végeredmény is hasonló lesz. Gömöri Zsolt mostanában nem alhat túl jól. Remélem. Úgy járt, ahogy járnia kell egy ilyen embernek. A gondosan építgetett rendszer atomjaira hullik, a hűséges emberei ellene fordulnak, a takargatott titkok napvilágra kerülnek. A kifosztottak felemelik a fejüket, a hangjukat. Bizony, el kell számolni. Mindennel. visszamenőlegesen is. Első lendületből Gömöri támadást indított. Lőtt mindenre és mindenkire, fenyegetett, megsértődött, nyilatkozott, háborgott. Ahogy azt kell.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eszegfu
Gömöri és Deutsch is hiába "taktikázik" azzal, hogy aki időt nyer, életet nyer...vagyis nem jelennek meg a bizottsági meghallgatáson. Eddig is becstelennek tartottam őket a kiderült "stiklijeikért", de most már gyávák is.
Anna Mária
"
28 május 2015 Edgar Swan -Expert in Hír
Rate the News 1 vote
Ez az egész ország egy nagy para
Ami most történik kicsiben, az történik országos méretekben is. A végeredmény is hasonló lesz.
Fotó: 168 óra - bizony, az ketyeg
Fotó: 168 óra - bizony, az ketyeg
Hirdetések

Gömöri Zsolt mostanában nem alhat túl jól. Remélem. Úgy járt, ahogy járnia kell egy ilyen embernek. A gondosan építgetett rendszer atomjaira hullik, a hűséges emberei ellene fordulnak, a takargatott titkok napvilágra kerülnek. A kifosztottak felemelik a fejüket, a hangjukat. Bizony, el kell számolni. Mindennel. visszamenőlegesen is. Első lendületből Gömöri támadást indított. Lőtt mindenre és mindenkire, fenyegetett, megsértődött, nyilatkozott, háborgott. Ahogy azt kell.

Most ott tart az ügy, hogy a parasportolók feljelentést tettek ellene, elszámolást követelnek. Szponzorok léptek vissza (pl. a Coca-Cola). A nyilvánosságra hozott levelezés minden szereplője feljelentést tesz és megnyilatkozott a Magyar Paralaimpiai Bizottság volt gazdasági vezetője, Kovács Brigitta is. A hölgy nyilatkozata szerint nem ő adta ki az adatokat, de mindenről tud (ide értve a stikliket), mindenről írásos bizonyítékai is vannak és úgy döntött: kitálal.

Véleményem szerint ezt megtehette volna a hölgy már jóval előbb is, akkor még becsülni is tudnám a bátorságát. De jobb későn, mint soha.

Deutsch Tamás hallgat, mint sz...oaré a fűben. Hátha elvonul a vihar. Annyi mindent megúszott már, miért pont ebbe bukna bele? Hiszen semmi nem történt. Mindössze csak sérült sportolók pénzéből jól éltek néhányan. Mi ezzel a baj? Hát nem?

Ami most a Paralimpiai Bizottsággal történik, az fog történni a kormánnyal is. Pontosabban már most is az történik, de a méretbeli különbségek miatt nyilván nem olyan hirtelen az összeomlás, mint egy jóval kisebb rendszer esetén. A repedések jó ideje megvannak, egyre szélesebbek. Szivárog a trágya. Bűzlik, messzire érződik. Megy a kapkodás, az ötletelés, a kétségbeesett kármentési kisérletek."
Anna Mária
Bocsánat, csak az utolsó bekezdést szerettem volna bemásolni.
eszegfu
@Anna Mária: 11:37 Jó a párhuzam, amivel levezette a Paralimpiai Bizottság és a kormány összeomlását, ill. a lehetőségét.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.