Lázár János virággal készül, Orbán bonbonnal, Pintér Sándor verset tanul. Vagy nem. Habár a magyar politika és közélet történései olyan tempóban száguldanak, hogy szinte képtelenség követni, a sajtónak feladata lenne segíteni ebben. A követésben. Talán. Szerintem. De nem igazán történik semmi ilyesmi. Talán azért, mert nem akkora ügy. Miért is lenne érdekes, hogy Norvégia gyakorlatilag keresztül-kasul vizsgálta a “norvég pénzeket” kezelő magyar szervezeteket, mégpedig több körben, több irányból is és a vizsgálatok nem tártak fel visszaéléseket.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ja, maradjunk a "vagy nem" megoldasnal... A bocsanatkeres a meghurcolt emberektol, szervezetektol nincs a fideSS szotaraban, "to do list"-jen ... A keralnak senkitol sem bocsanatot kernie...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verum
Ne bocsánatot kérjenek.
Legyen olyan következménye a visszaélésnek, amilyennek egy jogállamban lennie kellene.
No, kedves honatyák, ezen aztán törhetitek a fejeteket, mert gondolom erről halvány lila gőzötök nincs!
nyanya001
Ebből számomra az következik, hogy most a magyar kormány elballag az Ökotárshoz és az egyéb – szintén vegzált szervezetekhez – Lázár Jánossal az élen és elnézést kérnek az elmúlt időszak pofátlanságaiért. Aztán átsétálnak azokhoz, akik ezekből a pénzekből részesültek és a kormányzati cirkusz megnehezítette a működésüket (gondolok itt például az Igazgyöngy alapítványra).
Na ez már magas nekik mint kacsának a farzseb !
wagabund
baszki...még a tökfőzelékkel teli kanál is megállt a levegőben a szájam felé, amikor olvastam a címet...nemáááá..
én marha...beszoptam...és elolvasta a cikket.. csak viccelt a gyakornok...

...hülye vicc, mit mondjak. az orbán kormánynak ez akkora arcvesztés lenne, hogy rögtön felkérnék a szocialistákat a kormányzásra...

nnna...most én is vicceltem...
nyanya001
Jobb lenne ha a Lázár végre elárulná, kivel lébecolt 2 millióért
még akkor is ha ezt az összeget befizette a tetvese !
Dr. Felipe
Nem bocsánatot kell kérni elvtársak hanem letartóztatni a felelősöket, ugyanis a civilek terrorizálása bűncselekmény még Magyarbajdzsán alaptörvénye szerint is.
F_Viktor
@verum: Írod:
"Legyen olyan következménye a visszaélésnek, amilyennek egy jogállamban lennie kellene."

@Dr. Felipe: Írod:
"Nem bocsánatot kell kérni elvtársak hanem letartóztatni a felelősöket..."

Veletek értek egyet!
1) A civilszervezeteket hazugságokkal leamortizálták (karaktergyilkosság). Sötét szavazói azóta is norvég pénzeket emlegetnek minden baloldali szerveződésre.
2) Magyarország nemzetközi megítélését a béka se@@e alá jutott, diplomáciai bonyodalmak Norvégiával, Amerikától Svédországig az összes demokratikus állam elítéli a civilek vegzálását. Ez felér a hazaárulással!

Ezek alapján egy demokratikus államban letöltendő börtönt érdemel bármelyik politikus!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.