Mármint arra, hogy a magukat több-kevesebb joggal demokratikusnak tartó pártok, szervezetek összefogjanak – legalább egy tiltakozó akcióban. Bár teljesen világos (számomra; de hát ki vagyok én..?), hogy a demokratikus erők összefogásra vannak ítélve, akár parlamenti választást képzelnek maguknak és az országnak, akár más módon szeretnék megdönteni a hazánkat lejárató, megszégyenítő önkényuralmat.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Nagyon jo lenne, ha vegre a baloldal megemberelne magat, es felretenne a sok szemelyes pitianerkedest, hiszen nagyon komoly a tet: egy orultet kell kivonni a forgalombol, es persze a s@ggnyalo sleppjet is. Minel elobb, annal jobb...
Mariner1
@karma1: Az elkövetkező húsz évben ilyenre ne számíts. Ha nem Fidesz, akkor Jobbik, vagy a kettő együtt, de a baloldal hosszú időre elásta magát. ne tévesszen, meg, hogy a hangotok nagy, és hogy az internetes asztaltársaságokban (pl: Propeller) többségben vagytok.
karma1
@Mariner1: Ugy megnyugtattal, hiszen te annyira tudod a tutit,...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.