A jogosulatlan területalapú támogatások megszervezésével gyanúsított D. Miklós 30%-ot kért vissza az üzletért a cégektől, így 40 millió forintot kapott több részletben, készpénzben a segítőitől Azon viszont bedühödött, hogy két vállalkozás nem intézte el időben a papírokat, ezért minden egyes nap késedelem után 1 százalékkal csökkentették a kifizetés összegét – írta a Blikk.

A Silver Forest és az Erdő-Mező-Gépészet Kft. impotenciája miatt (lassúság és nemtörődömség) napi 1 milliót buktunk. A két cég gondolkodhat a kárpótláson, azaz nem 50-50% az arány. Ha máskor is ilyenek lesznek, nem kívánunk velük együtt dolgozni

- mérgelődött e-mailen közvetlen munkatársának.

D. Miklós egyébként büszke volt arra, hogy az elnök és a politikai vezetés is elégedett a munkájával, ahogy fogalmazott, "még az államtitkári kinevezése" is benne volt a levegőben". A Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal egykori elnökhelyettesét akkor tartóztatták le, mikor 2013-ban már 1 milliárd 437 millió forintnyi területalapú támogatásra nyújtották be az igénylésüket több mint félszáz kamu agrárcég segítségével. Ezzel ő már 430 millió forintos haszonra tehetett volna szert.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Erre már csak nagyon csúnya szavakat tudnék írni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Még a végén beperli azokat a társaságokat, és kártérítést követel!!!
justhpeter
Ebben az ügyben csak a kormány napi gyakorlatát láthattuk. Szerintük mi erre szavaztunk.(Pont ezek miatt nem rájuk szavaztam.)
Desischado
Rablás törvényesen, fidesz módra! a fanok ilyenkor hol vannak? Mikor számoltatják már el ezeket a rablókat?!
mate03
@Desischado: A fiúk a bányában hallgatnak!Mikor emlékszel hogy kényes kérdésnél,meg szólaltak!?
soljanka
@Desischado: A fanok ezt is megmagyarázzák: szegény volt, szüksége volt rá, megérdemelte.
A másik csoport meg majd jön azzal, hogy a Gyurcsány meg a Zuschlag meg a nokiás doboz.
Desischado
@mate03: Igazad van, mea culpa szegény fejemnek, elfelejtettem, hogy ilyenkor kihagy a memóriájuk, szabadságra mennek, éppen el vannak foglalva, és a többi!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.