Június 11-én csütörtökön, este nyolc körül a 4-6-os villamoson megkéseltek két férfit.

Egyik súlyos, míg a másik könnyű sérülést szenvedett. Az ismeretlen tettesek a Mechwart térről a 11-es busszal menekültek el a helyszínről.

Most a Police.hu nyilvánosságra hozott olyan biztonsági kamerás felvételeket, amelyeken az elkövetők láthatóak.

Ők ketten késeltek a 4-6-os villamoson 

Az egyik elkövető körülbelül 180 centiméter magas, átlagos testalkatú, fekete felnyírt hajú férfi, aki zöld pólót és kék farmert viselt. Társa körülbelül 18-20 év körüli, 150-160 centiméter magas, barna hosszú hajú, vékony nő, aki narancssárga felsőt és kék farmert viselt.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

levi
Bodzaszedésben megbarnult mintapár, akik véletlenül elejtették a ,bicskájukat, olyan szerencsétlenül, hogy két férfi hátában találták meg. Baleset volt.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
levi
Bodzaszedésben megbarnult mintapár, akik véletlenül elejtették a ,bicskájukat, olyan szerencsétlenül, hogy két férfi hátában találták meg. Baleset volt.
stirliitz
Ajaj, csak a nagyccccsssságos asszony meg ne tudja, hogy a tesvíííííííírek mit műveltek.

Azonnal nácinak kiált ki mindenkit...
Csizmás Kond
@stirliitz: ...szerintem most konzultál a rebbével...:)
1magyar
...fekete: néger vagy cigány származású?
stirliitz
@Csizmás Kond: Ez egy valódi társadalmi jelenség.
Csizmás Kond
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Propellerkomment
Fogadjunk be még jó sok afrikai menekültet, nincs itthon elég gond és nincs beiileszkedni képtelen, kezelhetetlen "társadalmi réteg."
csa-csa
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Mézike
@stirliitz: @Csizmás Kond: a naccságga most nyalogatja feltépess sebeit, mert szent tehenei vétettek a törvény ellen. De sebaj, majd jön és megmagyarázza hogy nem úgy van az!
stirliitz
@Propellerkomment: Ne mondj rosszat ezekről a finom, úri népekről! Még náci leszel...
KERKA
MInek utaznak este 8-kor egyesek a 4-6-os villamoson, mikor ez a két ifjú gyönyörködni akart a város szépségében? A fényképezőgép helyett véletlenül kést vittek magukkal.
stirliitz
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Mézike
@stirliitz: Volt nekem itt két nagyon jó ismerősöm. Tivoli és Merthin.:-) Merthinnek én adtam nevet mert olyan hülye hosszú megjegyezhetetlen nick neve volt, hogy az borzalom... :-)
Már nem emlékszem ki de azt mondta hogy azért tömi az unió rajtunk keresztül pénzel a cigányokat hogy nem rajzzanak ki az unióba. Ja% Én is találtam ám valamit...
www.youtube.com/watch?v=RGnj2MQVd-o
stirliitz
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Mézike
@stirliitz: Hú basszus! Csalibiciklik...:-) Zseniális!
Mézike
@stirliitz: Lefordulok a székről..., ufók! :-))))
Mézike
@stirliitz: Hát na! Ami szabálysértés az szabálysértés...
stirliitz
@Mézike: Nem hallottál még róluk? Csali bringát, noteszt, telót bedrótoznak és mennek a bűnöző után.
Tényleg zseniális és eredményes. A gond az, hogy a rendőrség nem mindig partner, valamint az is probléma, hogy ezek a figurák életvitelszerűen élnek bűnözésből, szabadulás után ott folytatják, ahol abbahagyták. Ehhez még hozzá kell adni, hogy csak BP.-en több ezren vannak. Eredményesek, de nem hatékonyak.
Mézike
@stirliitz: 14 21 - nél a rendőrség magyarázata valami fenomenális!
stirliitz
@Mézike: Fejemet fogva nevettem. Ennyire még az itteni szellemileg visszamaradott, monitor harcosok sem zavarosak.
qxy
Egyszer otthon, a boltban dolgoztunk , végeztünk, mentünk haza, elénk ugrott a roma gyerek, elő a kis bicskát, combon szúrta a kollégámat, le szakította a nyakláncát és el futott.
Na én ki kaptam a Dick fenő acélomat a táskámból és utána dobtam.el is találtam le rogyott, oda mentem és fel rángattam a földről.még akkor is azt kiabálta.- kieresztem a beled. Na én ki csavartam a bicskát a kezéből, össze csuktam és le nyomtam a torkán.Majd közöltem vele ha még egyszer ezen a környéken valami hasonló előfordul, Látod ezt a fenő acélt? .- Látom. Na akkor ezt nyomom le a torkotokon .Nem tudom miért, de nem is volt a környéken utána semmi rablás.Rendőr? Minek?
Freewolf
Munkába megfáradt svéd emberpár, akiket csak a rasszista sajtó sötétített be! Szörnyű, amilyen rasszizmus van itt! :-)))))))))))))))))))))
feri57
A kép elég sötét, még a hófehér árja is feketének látszik, de lehet, hogy nap barnított barnák .Lehetnek esetleg külföldiek. De ha ilyen jó informáltak és biztosak, hogy ők az elkövetők miért nem kapták el őket? Vagy humbuk az egész?
Tippelések alapján vádaskodnak sárral dobálóznak kisebbségekre, pedig a késelők nem cigányok, hanem nagy többségi fehér árják! Lehet kussolni, mi ? Már nem olyan érdekes, mert ha nem cigányokról van szó akkor tabu mi buta libuskáim.
feri57
@levi: te szereted a bodzát? Mert felénk tanárok szedték és idős magyar emberek, ezekre gondolsz angyalkám? Esetleg vagdalózol, rossz gyermekkor hatása, majd elmúlik, ne idegeskedj nyugi, amúgy a kis boltból te loptál, emlékszel? Ejnye kicsim, ejnye.
levi
@feri57: Nerked mi bajod van tata? Ha nem vágod mi az a "bodzaszedés" manapság, akkor csendet kérek.
És tévedsz öreg, még sohasem loptam, veled ellentétben engem nem így neveltek a szüleim...
Nem mellesleg késelőket védesz, remélem ez eljutott a kis tudatodig.
Aki Én
@Propellerkomment: 11:23 Már a legfelsőbb vezetésünkben is jelen van ez a beilleszkedni képtelen réteg.
feri57
Ma reggel rendőrökre lőttek géppisztollyal, a tolvajok, mivel nem cigányok az elkövetők nem volt hozzászóló!!! Azok se svédek voltak, nem olaszok, csak árja magyarok, ezzel ki foglalkozik?
pistapapa
Ne legyen senkiben kétség, ezek a lények cigányok,akik miatt kell sok börtönt fenntartani,akik miatt kell a tanároknak félni az iskolákban,akik miatt sötétedés után épeszű ember nem mer az utcára menni,akik óriási terhet jelentenek az országnak.
varirmag
Feri ! Mi az hogy "
"Tippelések alapján vádaskodnak sárral dobálóznak kisebbségekre"
Nem nem a kisebbségekre !!! Az összes többi kisebbséggel jól megvannak a többségiek.Engem,a családomat,rokonaimat senki sem bánt,senki nem fél tőlünk.Még soha senki nem tett egy megjegyzést se ránk !
Az igaz hogy mi TANULTUNK , DOLGOZUNK, NEM BÁNTUNK SENKIT,NORMÁLISAN ÉLÜNK !
Úgy hogy te ne dumálj úgy általában a kisebbségekről !!!
jancsipapa
Több tanú szeme láttára, nyilvános helyen késeltek . A késelést valószínűleg megelőzte valamiféle szóváltás . Megvan merre menekültek ,biztos ,hogy a 11-es buszon is utaztak rajtuk kívül is utasok . Felvétel van róluk ,amit nyilvánosságra hoztak .Csütörtökön késeltek és ma már péntek van . Nem másnap, egy héttel későbbi péntek . ÉS MÉG NINCSENEK MEG !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok