Bár Oszter Sándor tagadja a vádakat, az ügyészség ittas vezetés miatt akár két év börtönre is ítélheti – írta a BorsOnline.

A lap megkeresésére Bagoly Bettina, a Fővárosi Főügyészség szóvivője tegnap közölte:

A Budapesti I. és XII. Kerületi Ügyészség ittas állapotban elkövetett járművezetés vétsége miatt a napokban vádat emelt O. Sándorral szemben.

A vádemelési javaslat 15 hónapnyi nyomozás után született meg. Bár a legrosszabb esetben a színész letöltendő elzárást kaphat, a gyakorlat azt mutatja, hogy pénzbírsággal és jogosítványbevonással megússzák az ittasan vezetők.

Ahogy az újság felidézte: a vád szerint Oszter 2014. február 11-én ittasan vezette autóját, s megrongálta a fővárosi MOM bevásárlóközpont mélygarázsának bejáróját. A színész azzal védekezett, hogy azt követően fogyasztott alkoholt, hogy leállította a gépjárművét, és felment az üzletházba.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Senara
Nem fog ülni , két év próbaidőre a felső határ . Pár százezer és eltiltás hosszú időre ami azt jelenti , hogy vezetni nem fog többé .
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nezelodo
Ha én ennek felét megengedtem volna magamnak, már régen tartana a börtönbüntetésem, és ország világ tudná a bűnüldözés sikerét rajtam bemutatva!
Senara
Nem fog ülni , két év próbaidőre a felső határ . Pár százezer és eltiltás hosszú időre ami azt jelenti , hogy vezetni nem fog többé .
verum
A magyar erőssége a kárörvendés és a széthúzás.
Az igazság megkívánná, hogy mindenki emelt fővel vonuljon Oszterrel együtt a börtönbe, aki vezetett már ittasan. Akár okozott balesetet, akár nem.
papa.49
@verum: Én azért evvel a palival nem vállalok semmiben együttműködést, ugyanis ki nem állhatom a fazont, azt ne kérdezd miért azt nem tudom...
verum
@papa.49: - szíved joga, csak az igazságérzetedet ne befolyásolja!
papa.49
@verum: Nem is befolyásolja, kapja meg ami jár neki, de ami engem kiakaszt az a folyamatos hazudozása, ha elkövetett valamit emelt fővel vállalja a következményeket, oszt. jónapot...
Én erre értetem hogy nem vállalok vele semmilyen együttműködést...
Souky Sanjay
@Senara: Valami hasonlót gondolok én is.Hogy vezetni nem fog,azt nem hiszem.Elég gátlástalan,pofátlan fazon,neki nem számítanak ilyen apróságok.
Senara
@Souky Sanjay: Értelmetlenül járatta le magát . Valakinek a hülye tanácsára erőltette , hogy utána ivott . Ami már rég nem játszik mert kétszer vesznek vért .
Souky Sanjay
@Senara: Van szerencsém ismerni a "művész" urat. Ő egy alkoholista,aki nálam egy este egy üveg whiskyt úgy tolt le,mint más egy pohár vizet.Ráadásul inkorrekt,mert azt a melót,amit 25 évvel ezelőtt csináltam neki,a mai napig nem fizette ki.De,látod a Sors mindenkinek megadja,ami jár neki.Szar ember.
papa.49
@verum: Ha te, vagy én követem ugyanezt el már ülnénk a jól megérdemelt büntinket, de ő egyenlőbb az egyenlők között...Szerintem meg csak egy ripacs, soha nem tudtam igazán értékeli a ,,művészetét,, hát az biztos hogy nincs egy kategóriában pl. a Básti Lajossal!!!
verum
@papa.49: -részben igazad van. Viszont azt nem helyeslem, hogy az ember, a színész van belekeverve az ittas vezetésbe. Nem az ember egyénisége kerül börtönbe, hanem az ittas vezetés. Nem releváns, hogy ki mit tart Oszterről egyébként.
papa.49
@verum: Ez a te véleményed, az enyém kicsit más de így kerek a világ, addig nincs semmi baj míg eltudjuk fogadni hogy egy másik embernek más a véleménye, ebben azt hiszem egyetérthetünk...
pbalage
az baromi nagy szerencséje, hogy nem sült krumplit lopott, mert akkor 6 és fél évet kapott volna.
wagabund
jaj neeee...amikor megjelenik a tv-ben, úgy néz ki, mint aki aggódik bármiért is?
na.
ez az egész csak mezőgazdasági dolgozó vakítás...le van vajazva minden...

-söndörkém! megszámoltam, minden rendben. ...ne izgulj. vezethetsz is , de kérlek ne igyál máskor annyit, mert akkor már nem tudom elsikálni... ennyiért...
quo vadis
"Részegen hajtott a Tiszába a rendőr Szegeden - pénzbüntetést kapott" Mert a törvény mindenkire (egyformán) vonatkozik!
feri57
Miért bántjátok Rúzsa Sándort, A betyár sereg imádja.
Abzug62
@verum: Nem az ittas vezetés kerül a börtönbe, hanem az ittas vezető. Az ittas vezetést meg a színész követte el. Tehát elég gyenge lábakon áll az érvelése!
Desischado
Az a szerencsétlen férfi, aki éhes volt, és csak sült krumplit rabolt, bezzeg 6 fél évet kapott! Éljen a magyar "igazságszolgáltatás" amúgy fidesz módra!
Abzug62
@quo vadis: Igen, néhányan "egyenlőbbek az egyenlőek közül"!
Bercifiu
@Senara: Biztos nem, mert nem Vajna ismerősét bántotta.
verum
@Abzug62: - az érvelésem lényege, hogy ittas vezetése miatt kerül börtönbe és nem azért, mert ilyen, vagy olyan ember, vagy színész. Szerintem ez teljesen releváns a témában.
Én személy szerint örülök, ha börtönbe kerül, aki ittasan ül volán mellé - de mindenkire vonatkoztatva!
verum
@Bercifiu: - bocsánat, helyesbítek, teljesen irreleváns a témában.
mariaberta
Akár, akár? Ami jár, az jár. Ne akározzunk.
Abzug62
@verum: Értem, így korrekt, egyetértek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.