Elképesztő riportot forgatott a TV2 pénteken a bevándorlókról. Mint megírtuk, riporterük, Váczi Gergő egy röszkei "önkéntes határvadásszal", a 70 éves Irénkével üldözte a menekülteket a bokorban. Ez kicsapta a biztosítékot több helyen is – többek közt Papp Réka Kinga civil aktivistánál, aki emiatt panaszt tett a Nemzeti Médiahatóságnál.

Papp ezt írta Facebook-oldalára:

Rókaként bujkáló migránsok, életveszélyben lévő falusi kisiskolások, kamuhegy, idegengyűlölet. Ma reggel panaszt tettem a TV2 ellen a pénteki Irénke nénis riport miatt.

Az egy dolog, hogy újságíró-szakmailag minősíthetetlenül pocsék a riport, (...) de meggyőződésem szerint bőven törvénysértő is. Kíváncsi vagyok, betartatják-e a saját szabályaikat.

A panasz teljes szövege itt olvasható.

97 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pbalage
@Freewolf: tehát tudod, ki az a jenci néni. Arról ábrándozok, hogy tán a húgod.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Cicamama55
@F_Viktor: Én nem értek egyet Orbán politikájával, a gyűlölet kampányát pedig egyenesen elutasítom! Nagyon haragudtam rá sokszor, amikor a Jobbikos szélsőséges tetteitől, megnyilvánulásaitól nem határolta el azonnal magát! Az EU-val szembeni magatartása pedig olyan kiszámíthatatlan, mint a hazai politikai húzásai. Gyakran keveredik ellentmondásba saját kijelentéseivel, nincs határozott állásfoglalása, minden irányban bókol. Különösebben én csak a hírekre szoktam hagyatkozni, így nem is vagyok "szaki" a politikában, csak a saját érzéseimet szoktam itt megosztani. Elfogadom a politikában nálam jártasabb emberek megfelelő érvelését, sokat segítenek az eligazodásban.
F_Viktor
@Freewolf: Írod:
"Már látja a többség, hogy ők az ellenség!"

Ellenség? Jöttél a náci képzőből?
F_Viktor
@Cicamama55: Igen, sokan el is érik Németországot, Franciaországot, sőt a csatornán is át tudnak kelni Angliába.

Írod:
"Én nem értek egyet Orbán politikájával, a gyűlölet kampányát pedig egyenesen elutasítom!"

Megértelek, de a gyűlöletkampányát mégis elfogadod...
Cicamama55
@F_Viktor: Ezzel a megállapításával aztán nagyon nem értek egyet. Azért, mert én azt támogatom, hogy abban nyújtsanak segítséget ennek a sok családnak, hogy a saját hazájukat tegyék élhetővé, nem gondolom hogy a gyűlölet kampányt támogatom. Halljuk, hogyan nyilatkoznak, tesznek az európai országok ebben a témában. Ha visszaküldik őket hazánkba, mi, a magyarok, mit fogunk velük kezdeni akkor, amikor a saját családtagjaink külföldre mennek a jobb megélhetés reményében?
Freewolf
@F_Viktor: Náciképző? Oda a magadfajták járnak!
F_Viktor
@Cicamama55: OK, értelek, ennek a mondatod vége tévesztett meg:
"Én elítélem a gyűlölködést, rasszista sem vagyok, de valahol @lópicigáspár véleményéhez közelítek."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.