Orbán Viktor miniszterelnök megbízta Wáberer Györgyöt, a Magyar Közúti Fuvarozók Egyesületének elnökét, a Waberer's International Zrt. elnök-vezérigazgatóját a magyar logisztika és közúti fuvarozás fejlesztésének elősegítésével összefüggő feladatok ellátásával, miniszterelnöki megbízottként – tájékoztatta az MTI-t csütörtökön Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője. 

Közlése szerint Wáberer György a következő időszakban intézkedéseket készít elő a magyar logisztika, ezen belül a közúti fuvarozás versenyképességének javítása érdekében és intézkedik azok végrehajtásáról.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Vagyis a következö oligarcha...a zorbán klánban !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
volvós
Vagyis a következö oligarcha...a zorbán klánban !
iskolakerülő
A legfrissebb nyaligátór a .igányvajda háremében!!!
papa.49
Az akasztói juhász pl. ennek is lehetett útjában...
hetöndöe
Hja kérem,egy olyan cégnél,ahol a sofőrök minimálbérre vannak bejelentve,a tulajdonos pontosan belefér a fitymasz értékrenjébe.
Na meg a gázolaj...öööö...áfája...khm,meg miegymás.
F_Viktor
@volvós: Az a Wáberer György, akitől menekülnek az alkalmazottai, aki fejpénzt fizet (3x100 ezer forint) annak aki visz egy sofőrt, aki már románt, ukránt is felvesz, aki az AETR tiltása ellenére is teljesítmény alapján fizet, akinél mindennaposak fizetésből a törvénytelen levonások...
hetöndöe
@F_Viktor: Hát az vaze, a sofőröktől túlfogyasztásra is levonnak,mintha nagyon tehetne róla,hogy milyen ócska csotrogányba ültetik.
F_Viktor
@hetöndöe: Igen, túlfogyasztásra is, de ismerős mondta, hogy 5 km-nyi üzemanyagot levontak neki, mert annyival ment többet, mint amit az irányítónak a Google maps kidobott.
Nagy probléma, amiért sokan menekülnek onnan, hogy családos embereket 6-8 hétig nem hozzák haza. Akkor otthon van 35-40 órát (1,5 napot!!), o'szt mehet megint 6-8 hétre távol a családtól.
hetöndöe
@F_Viktor: Tudom,miről beszélsz,a családban dolgozott ott valaki 2 évet de nála is betelt a pohár.
papa.49
Ha olyan ,,nagyszerű cég,, lenne nem keresnének, minden fórumon sofőröket...Ha olyan a fuvarozó részleg mint a biztosítós ágazat akkor valóban xar lehet ott dolgozni...
justhpeter
Bővül a csapat. Kölcsönös haszon alapján miért ne ? Itt is csak az a kérdés, hogy ki fizeti a számlát ?
papa.49
@justhpeter: Ez igazán NEM KÉRDÉS, HÁT MI AZ ORSZÁG!!!
F_Viktor
@justhpeter: Mikor a kormány és a Gyuri bá' megkötötték 2013-ban a stratégiai megállapodást, azóta közpénzből folyik a GKI képzés a Waberer's-nél. A sofőr 1-2 évet aláír a cégnél, ha nem bírja a rabszolgamunkát, akkor a Gyuri'bának fizeti vissza a képzési költséget.
hetöndöe
@F_Viktor: Rossz nyelvek szerint útadóból is fel van mentve a kis csákó,így könnyű évente 10%-ot dobni a vagyonkán.
F_Viktor
@hetöndöe: Erre majd rákérdezek, de valamiből össze kellett talicskáznia azt a 9 milliárdot amivel a 10. leggazdagabbnak tartott magyar lett.
paolo006
@papa.49: egyszer kértem tőlük árajánlatot egy melóra. 1100eurós ajánlatot küldtek. Elfogadtam, utána kiszámláztak 1800eurót. Elküldtem az anyukájukba öket. Hát ennyit a mintavállalkozóról. Minden évben kap néhány százmillió támogatást. Abból azért ki lehet jönni.
eszegfu
Engem nem lehetne kinevezni kormánybiztossá?! Feladatom lenne családi életünk fenntartása, a magasabb szinvonalu élet fejlesztésének elősegitésével összefüggő feladatok kidolgozása.
papa.49
@paolo006: Nekem csak a szgk. kötelezője volt náluk 2012. ben de az biztos hogy soha a büdös életben evvel a takonybandával semmilyen kapcsolatba NEM FOGOK KERÜLNI!!!
A befizetett félévi díjjal a zsebükben áprilisban kiakarta vonatni a forgalomból a kocsit, és még nekem kellett rohangálnom a Szállítók útjára, hogy elintézzem a dolgot, hát ennyire profik, pont olyanok mint a gyülevész csőcselék csapat a kormányon!!!
Abzug62
Segítsetek, legyetek szívesek! Nem ez volt az a szállítmányozó cég, akinek igen nagy számú sofőrje volt bejelentve valahol egy pesti panzióban a legutóbbi választások idején?
papa.49
@Abzug62: De pontosan ez volt, és azok érdekes módon mind a választások előtt jelentkeztek be Romániából...
Dr. Felipe
Ez már hányadik a sorban elvtársak? Kurva nagy árvízre készülnek az elvtársak ha ennyi homokzsákra van szükség.
Ép ésszel ugyanis felfoghatatlan hogy miért van szükség ennyi kurmánymegbízottra. Én csak az árvízi védekezésre tudok gondolni, kell a sok homokzsák.
Abzug62
@papa.49: Tehát megkapja "méltó" jutalmát a vazallus. Undorító, ami ebben az országban folyik!
paolo006
@papa.49: minél nagyobb a káosz nekik annál jobb. Így lehet a zavarosban halászgatni. A franc essen beléjük.
m.macskosz
@eszegfu: Attól tartok, másként működik a dolog:
először tejelj, ...majd kapsz zsíros állást,... amiből
szintén tejelj, csak még többet !
ma, 11:08
papa.49
@Abzug62: Megkapta azt a néhány milliárdot amiből, vásárolt új kamionokat...
Abzug62
@papa.49: Így megy ez. De rémlik, mintha ilyenek ellen ment volna a szájalás 5-6 éve. A "zembereken" erőt vett az amnézia...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.