Augusztusig mind a 150 magyar katona megérkezik Irakba. A vezérkari főnök szerint kommunikációban is le kell győzni a terrorszervezetet.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
A tábori lelkész nagyon kell, kiátkozza az ISIS-t azután nekik annyi !
dr. prédikátor
Nem tudom , koporsókat is küldenek majd a meghalt katonáknak???
dr. prédikátor
"az Egyesült Államok felkérésére Magyarország is csatlakozott az Országgyűlés döntése nyomán. A parlament felhatalmazása 2017. december 31-éig egy 150 - váltási időszakban 300 - tagú katonai kontingens létrehozására, az Iraki Köztársaság területén lévő erbili kiképzés-koordináló központ felelősségi területén való állomásoztatására terjed ki".Már megint a yenkik kérésére!!!Miért nem takarítják el a saját szarukat ők maguk!!! ők hozták létre az ISIS-t. Miért kell nekünk részt venni az amerikai mocsokban???
wagabund
ha tábori lelkész is megy, akkor minek a fegyver? némi ellentmondást vélek felfedezni...

az isis nagy bajban lehet...amióta hírét vették, hogy tábori pap is lesz a buliban, elbizonytalanodtak..asszem minket nagyívben kerülni fognak.
háború kipipálva.
győztünk.
ez a hit ereje.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.