A több mint egymillió válaszadó elsöprő többsége egyetértett az illegális bevándorlásról szóló nemzeti konzultációban megfogalmazott állításokkal a kormányszóvivő értékelése szerint.

Kovács Zoltán hétfői budapesti sajtótájékoztatóján kifejtette, az emberek hasonlóan gondolkodtak a 12 kérdésről, s az összegzés szerint – a nagyszabású ellenkampány ellenére – elhanyagolható az elutasító válaszok aránya.

A konzultációs kérdőívet visszaküldők egyértelműen foglaltak állást amellett, hogy mind európai, mind magyar szinten szigorúbb szabályozásra van szükség, arra, hogy ennek a modernkori népvándorlásnak, iletve az illegális határátlépésnek gátat kell vetni – mondta a kormányszóvivő.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Ez a közpénzből önfényezés egy kicsit gusztustalan. Milyen más eredményt vártak vajon a saját szavazótáboruktól.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vitriol
Lehet, hogy az 1 millió válaszlevél valójában csak 70ezer volt, de ki tudná megcáfolni, vagy igazolni? Azt meg pláne senki sem hiheti, hogy ült egy ember, aki sorra bontogatta, és strigulázta a válaszokat. Most sajnálhatja a fidesz, hogy a rengeteg hazugsága miatt már semmit sem hiszünk el neki.
petike
@vitriol: Az, hogy mi mit hiszünk a fideSSnek, borzalmasan nem érdekli őket.
Az a lényeg, hogy az elvakult(vetemült) hívek megegyék a hazugságaikat.
nezelodo
Kár a szóért, az is a kormányt támogatja, aki vissza se küldte! El kell hinni a sohasem hazudtam Viktornak!
Bercifiu
Hát azér a 8 millából igen kevés érkezett be. a fityiseknek nem szóltak, hogy elfftársak, feladni a választ. De az is lehet, hogy nem tudnak számolni.
csa-csa
@Abzug62: először is az egy idézet volt, másodszor ha tudnád hogy utálom az egész rohadék bagázst odafenn egytől egyig, nem mondanád hogy fid. vagyok. egyébként meg nyugodtan bevallhatnám mert hogy abszolut magánügyem lenne. mint ahogy Neked is ha fideszes, ha lmp-s, ha mszp-s vagy bármilyen drukker vagy.
csa-csa
@Abzug62: ja! azt azért sajnálom hogy a "10 pontból" egyikkel (Te) sem értesz egyet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.