Vasárnap este ultrák tüntettek Kubatov Gábor házánál. Az incidenst követően a felesége, Kubatov Ágnes nyílt levelet intézett az ultrákhoz. "Tisztelt tüntető ultrák, azokhoz szólok önök közül, akik vasárnap este az otthonunknál szidalmaztak bennünket. Nagy tisztelettel arra kérem önöket, hogy ne jöjjenek többet az otthonunkhoz, ahol a gyermekeinket, többek között a 12 éves kislányunkat is neveljük. Kérem, értsék meg, miközben ordítva a férjemet szidták, közben bennem és a kislányomban keltettek félelmet.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: hetöndöe
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
Akkor kellett volna az ultrákat csendre intened, amikor Gyurcsány házához küldtétek őket!
Az ő gyerekeik nem félhettek?!?!?!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
GeoCravker
Amikor Wittner felgyújtatta az ultrákkal a TV-székházat akkor nem voltak büdösek? Csak most?
Egyébként a csajnak igaza van. Csakhogy már késő. Az Ultrákat és a Gárdákat Pintérnek akkor kellett volna lezúzatni a belüggyel, amíg nem késő. Már késő.
nyanya001
Hol volt a TEK ?
Az összes Orbán házánál volt ?
A gyerekeket sajnálom, ahogy @bencemacska: is írta !
bencemacska
@GeoCravker: Fel sem kellett volna hergelni őket!
Ki nem emlékszik a parlamentnél felállított Fidesz színpadra,ahonnan naponta más és más Fidesz vezető uszította az oda telepített csőcseléket!
GeoCravker
@nyanya001: @bencemacska: A gyerekekért tényleg kár. De mindenki gyerekéért.
Azért a gyerekért is, akiket pl. a Torockai-kápók félemlítenek meg a páylaudvaroknál, miközben a belügy lábhoz tett gerinccel figyeli
nyanya001
@GeoCravker: Felfoghatatlan, hogy ezt a csürhe ott, és akkor grasszálhat
ahol és amikor akar !
sentinel216
2006 - ban kiengedték Kubatovék a szellemet a palackból. Most már nehéz lesz visszagyömöszölni! Amikor szabadjára engedték a gyújtogató, randalírozó focihuligánokat, nem gondolták, hogy a fagyi visszanyal és "Egyszer majd kérünk magától valamit Kubatov elvtárs." Akkor gondolt volna a családjára, ő is és a többi orbánbirka! Mert ha így folytatják az ő gyerekeik is megtapasztalják a népharagot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.