Közel öt éven keresztül vetült súlyos bűncselekmény gyanújának árnyéka Érsek Zsoltra, Hatvan korábbi szocialista polgármesterére. A közelmúltban jogerősen kimondatott, hogy nem történt bűncselekmény, így tehát tettes sincs, ezzel együtt Érsek vádlói elérték céljukat: a gyanúba kevert, majd rabosított politikus nem indult el a tavalyi választáson, ráadásul anyagilag és lelkileg is megsínylette a történteket. Kérdés, megvádolható-e valaki politikai céllal minden további következmény nélkül. A nemzetközi bíróságon ez is kiderül. A Hetek interjúja.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mtsl
Na erről van szó!
így kell ezt csinálni, és nem minden szemétséget szó nélkül hagyni, lenyelni, és némán fület-farkat behúzva tűrni!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
Így válik immúnissá a valódi bűnösök tetteire a köznép, és már csak legyint.

Jó módszer: tolvajt kiállt a tolvaj, de mindannyiszor kiderül, hogy téves, az emberek belefáradnak a kergetésbe.
szaboria1
Csak egyetlen egyszer büntetnék meg személy szerint azokat aki elkezdték az egész ügyet úgy, hogy feleljenek az egész vagyonukkal.
Anna Mária
@JAJMÁR: Nem csoda, ha ebben a miliőben csak nagyon kevesek hajlandók politikai szerepet vállalni és civilként is veszélyben vannak az emberek, bárkire bármit ráfoghatnak és mire sikerül bizonyítania az ártatlanságát - ha egyáltalán sikerül, hisz hamis tanút a fidesz manapság olcsón vesz -, addigra tönkremegy az élete.
Ez a diktatúra.
nemkati
@szaboria1: És azokat is meg kéne végre büntetni, akik "leszóltak Heves megyébe, hogy meg kell akadályozni Érsek Zsolt országgyűlési képviselővé válását".
Anna Mária
@nemkati: Ehhez sajnos előbb el kell zavarni a fideszjobbikot és vissza kell állítani a jogállamot, a Magyar Köztársaságot.
Toby
"Kérdés, megvádolható-e valaki politikai céllal minden további következmény nélkül."

Nem kérdés ! Tény ! Ez a csahos csürhe trükkje az önkormi és az ogy.-i választások előtt !
Büntetlenül megtehetik !
Poltnak már ácsolják...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.