A 220 lakosú Martonfán tartanak a falu mellé tervezett menekülttábortól, és nem értik, miért egy közművek nélküli volt lőtérre akar építkezni a kormány, miért nem egy üres laktanyában. A 66 hektáros, parlagon álló területet évek óta próbálja megszerezni a falu mezőgazdasági célokra - derül ki az alpolgármester Orbán Viktornak írt nyílt leveléből.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

annyitisér
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
kkalman
Ennek a döntésnek semmi köze a demokráciához. Az, hogy erre a két, kettőszáz körüli lakosú falura, Martonfa, Sormás, rászabadítanak ezres nagyságrendben menekülteket, kimeríti az aljasság teljes tárházát. A falvakban a házak elértéktelenednek, maguk a falvak élhetetlenné válnak, az ott élők elmenekülnek. Saját szülőhazájukban lesznek menekültek.
Hát b@ßódjál meg Orbán Viktor te is, ne csak a Semjén Zsolti!
kkalman
Jut eszembe! Felcsútra is lehetne egy 10.000 fős menekülttábort építeni. Hogy miért tízezer főt befogadót? Csak az arányok végett!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.