A tiltás ellenére hajtott be a forgalom elől elzárt területre, majd gyakorlatilag elgázolta, tolta maga előtt a képen látható munkást. Most nagyon keresik a rendőrök – írta a Kemma.hu.

Az Esztergomi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti veszélyeztetés elkövetésének gyanúja miatt körözi a férfit. A rendelkezésre álló adatok szerint július 30-án 11 óra 55 perckor ismeretlen személy közlekedett egy sötétkék színű, feltehetően Ford S-Max combi típusú személygépkocsival Esztergomban a Bottyán János útról a Főapát útra kanyarodva.

Az Esztergomi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya várja azok jelentkezését, akik szemtanúi voltak a bűncselekménynek, illetve azzal kapcsolatban érdemi információval rendelkeznek. A rendőrség az ingyenesen hívható „Telenfontanú” zöld számán (h-cs: 8-16, p: 8-13), a 34/517-777-es telefonszámon, vagy a 107, 112 központi segélyhívó számok valamelyikén várja a bejelentéseket.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Majd kiderül, hogy a ,,fontos elvtárs, nagyon fontos családtagja volt az illető, egyébként meg életveszélybe volt azért sietett,, )))))))))))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pistapapa
Felháborító a címben a jelzőként használt "paraszt". Ilyen sötét alakok ne firkálgassanak sehová,a hozzátartozóin kívül.
keresztapa
Ez csak képviselő lehetett, az ő szokásuk a mindenkielőttiség, külön törvény védi jogait mint képviselő kiváltságát!
okina48
@pistapapa: Teljes mértékben osztom a véleményedet!Felháborító,hogy egy nyikhaj fírkász,egy prosztól pesti soför okán simán megsérthet egy egész -sajnos egyre fogyó-nagyon is tiszteletreméltó népréteget!
okina48
Ajánlom a "felháborítóan paraszt" helyett,a felháborítóan politikus,bankár vagy bróker megfogalmazást!
Toby
Ilyen esetekben szokás egy jól fésült féltéglával megkínálni az üvegezést ! És persze senki nem tud semmit, majd a tapló biztosítója - jó kis ütős huzavona után ! - megtéríti, ha nem lesz meg a tettes.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.