Az ünnepélyesen felsorakozott BKV-vezérkar szeme láttára törte össze egy BKV-s dolgozó a társaság még át sem vett új trolibuszát – írja a Blikk.

A lap szerint később Tarlós is ment volna egy kört az új trolival, ha nincs a baleset.

Összetörte a bemutatón a legújabb trolit a BKK sofőre

„A troliüzemág egyik vezetőjének kollégájára bízták a feladatot, hogy menjen egy kört a járgánnyal. Annak ellenére, hogy információink szerint V. István ugyan korábban hivatásos trolivezető volt, ám vagy tíz éve nem ült ilyen volán mögött, kijött a gyakorlatból, és a baleset idején nem is volt érvényes engedélye. Ezért vagy a lámpaláz miatt, de a sofőr az ünneplő igazgatóság szeme láttára beletolatott egy oszlopba" − olvasható a Blikk cikkében.

A kár a hírek szerint 3 millió forint, ami a troli eladóját terheli. A BKV-tól nyilatkoztak és azt mondták, a sofőrnek természetesen volt érvényes jogosítványa a balesetkor.

Júniusban érkeztek meg a Solaris-Skoda trolibuszok, amiből összesen 16 darabot rendeltek, és a belvárosi, zuglói vonalakon állnak majd forgalomba.

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
A BKV a Blikk megkeresésére elismerte a balesetet, de állításuk szerint a sofőrnek volt vezetői engedélye, a kár pedig a troli eladóját terheli.

Azért ehhez már pofa kell ! Ők törik össze, de az eladót terheli a kár !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Kár ragozni a dolgot beleültettek egy faxkalapot összetörte, a bkv. a hunyó oszt, jónapot, de mivel a bkv. -t az emberek tartják fenn, így mi mindannyian fizetjük a kárt!!!Olyan hülye gyártót még nem láttam aki az átadás után egyértelműen a vevő által biztosított sofőr okozta kárt magára vállalna!!!
Lepényleső
Ez a jóember pont úgy vezette az új trolit,mint ovi az országot,hátrafelé,aztán meglepődött a csattanás zajára.
kamazuka
3 millió ft kár
Semmi!
Mikor 1500Ft-ért cserélnek egy 20W-os villanykörtét!
Hol is?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.