Ma volt a nagy nap, mikor egy kormányzati konferencia keretében Orbán Viktor értékelte miniszterei teljesítményét a nyilvánosság teljes kizárásával. Az Index arról értesült, ez nem telt felhőtlen hangulatban, miután a kormányfő több miniszter teljesítményével is elégedetlen. Ennek legfőbb oka a beígért közigazgatási reform eredményeinek elmaradása.

A NOL.hu pedig úgy tudja, hogy Orbán Viktor pedig többször is felszólította az ÁSZ elnökét, Domokos Lászlót: "Mondjon neveket!". A kormányfő akkor követelte a felelősök nevét, amikor Domokos arról beszélt, hogy a minisztériumok drágán, nagy büdzsével működő háttérintézményei nem hajtják végre az Állami Számvevőszék által javasolt változtatásokat.

Mindenesetre a lap információi szerint a miniszterelnök nem tervezi lecserélni minisztereit, ehelyett államtitkári, államtitkár-helyettesi szinten várhatók változások. A Népszabadság forrásai arról is beszéltek: Orbánnak Czomba Sándor foglalkoztatási államtitkárról kifejezetten rossz a véleménye, míg Mikola István biztonságpolitikai és nemzetközi együttműködésért felelős államtitkárt vannak, akik "erősen fúrják". A személyi cserék várhatóan szeptember 15-én dőlnek el.

A mai kormányzati konferenciáról Giró-Szász András kormányzati kommunikációért felelős államtitkár többek közt azt mondta az MTI-nek: a miniszterelnök semmilyen kormányzati személyi kérdésben, sem tárcákat, sem konkrét személyeket illetően semmilyen megjegyzést nem tett a konferencián.

60 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Ha Orbán elégedetlen , mit szóljunk mi , ?
Arra is kíváncsi lennék, hogy az ottaniak közül mennyien elégedetlenek Orbánnal ? ...
Szólni nem mernek mert egy-kettőre a húsosfazéktól ellesznek távolítva !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mtsl
Magyarország mindig is a hárommilliók országa volt:
3 millió besúgó
3 millió náci, aztán 3 millió kommunista, aztán megint 3 millió náci köpönyegforgató megélhetési bűnöző politikus
3 millió mély-szegény
3 millió mély-magyar
3 millió seggnyaló geci

Aki nem fideszes, nem magyar.
Aki nem fradista, az nem szereti a focit...

Magyarország egy patkánylyuk!
Magyarország nem azért ország még, mert olyan Q jók vagyunk, hanem mert a patkányok a csótányokhoz hasonlóan majdnem mindent túlélnek!

Magyarország mindenkori politikusai gané emberek voltak, de ezeket a gané embereket ez az ország termelte ki - minden korban!

Persze ez rosszul hangzik, meg sértődésre ad okot, de EZEK A TÉNYEK.
Magyarország politikusai bűnözők siserahada!
Undorító, gennyes, semmirekellő, semmirevaló gazemberek gyülevész bandája!

Ez egy Q ország!!!
bretagne
Nem hiszem, hogy Orbán nem tudja, mi folyik az országban. Az embereket kellene megkérdezni, mondjanak véleményt a kormány és Orbán több éves munkájáról. Lesújtó a véleményük. Csak nem hallják meg.
Tényfeltáró
@bretagne: A munka szó az erős volt ebben az esetben. A kártevés jobban fedi a valóságot.
bretagne
@Tényfeltáró: Elfogadom a javaslatodat. Ez tényleg nem munka, amit művelnek.
bakegya
@mtsl: a felelős te magad vagy,FELCSUTKAI TEKNŐS, egyenlőre saját lábon állva-és nincs egyetlen, aki ezt a tényt pofájába vágna!-a SIMICSKA EZT MEGTEHETTE VOLNA-de annak sem volt bátorsága- IGAZAD VAN.
soljanka
@mtsl: Sajnos igazad van. Én mondjuk szemétdombnak hívom, mert csak ott tudnak ezek a ganék kakaskodni.
Csak sajnos a normális embereknek is el kell viselniük a szemétdomb bűzét, a kakaskodást, meg a baromfiudvar esztelenségét. Szerencsére vannak sokan - itt is jó párral találkozhatsz-, csak hát a butaság, primitívség mindig nagyobb zajjal jár, és gyorsabban terjed.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.