Szombaton elővezették az ausztriai A4 autópályán hagyott teherautóban 71 menekült halálát okozó bűncselekménnyel összefüggésben őrizetbe vett gyanúsítottakat az előzetes letartóztatásról döntő tárgyalásra a Kecskeméti Járási Bíróságon. 

A Kecskeméti Járási Ügyészség minősített embercsempészés bűntette miatt indítványozta a bűncselekménnyel összefüggésben őrizetbe vett három bolgár és egy afgán embercsempész előzetes letartóztatását.

Előzetesben a halálfurgonos embercsempészet gyanúsítottjai

Mint arról beszámoltunk, 71 menekült holttesteit találták meg csütörtök reggel az osztrák A4-es autópálya leállósávjában.

Előzetesben a halálfurgonos embercsempészet gyanúsítottjai

Az áldozatok között van 59 férfi, 8 nő és négy gyerek. A gyerekek egyike a rendőrség szerint 1-2 év közötti lehet, egy 3, egy 8-9 és egy 10 éves kisfiú is életét veszítette.

Előzetesben a halálfurgonos embercsempészet gyanúsítottjai

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
hát ez az...mondtam én...kitakart arc, név nélkül, nehogymá szegénykémnek sérüljenek az emberi jogai...

az, hogy 71 ember a kínok kínjával halt meg, az nem fontos ebben az esetben, az áldozatok már úgy sem tudnak szót emelni..vagy kifogást..

ma reggel a piacon velem együtt pár vén hülye beszélgetett, és mintha amerikai filmről beszélgettünk volna, az volt a vélemény, hogy remélhetően elindult valahonnan a hátramaradt családtagokból álló kivégzőosztag...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
Tudom most leszek kedvenc. Nem mintha vedeni akarnam a gyanusitottakat, azonban az itelet hozatalig mindenkit megillet az artatlansag vedelme.
bencemacska
@Yoda69: Igazad van, az ártatlanság vélelme őket is megilleti, de azért csak olyan bánásmódot kellene velük szemben alkalmazni, mint ők a fizető utasaiknak biztosítottak!
jancsipapa
Mekkora csalódás lehet ,hogy egyik se magyar ...
bencemacska
@jancsipapa: Csak az autó rendszáma... Tartóztasd le!
Igazi Trebics
@jancsipapa: És az mekkora csalódás lehet, hogy Magyarországon, ahol EKÁER van, afgánok, koszovóiak, szerbek szabadon verbuválják a csempészéshez az embereket?
Az autót magyaroktól Kecskeméten vették, ha vették, magyar rendszáma van, idegen létükre ki és hogy kap rendszámot?
Azaz, minden rendben van, csak ezek a füstösek ugye...
verőce21
Érdekes, milyen gyorsan összeszedte a rendőrség ezt a nemzetközi társaságot. És került egy szemtanú is az elhagyásra, aki elmondta, pontosan olyan pólóban voltak pár nap múlva is mint most láthatóak. Mennyi véletlen egybeesés?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.