Szombaton elővezették az ausztriai A4 autópályán hagyott teherautóban 71 menekült halálát okozó bűncselekménnyel összefüggésben őrizetbe vett gyanúsítottakat az előzetes letartóztatásról döntő tárgyalásra a Kecskeméti Járási Bíróságon. 

A Kecskeméti Járási Ügyészség minősített embercsempészés bűntette miatt indítványozta a bűncselekménnyel összefüggésben őrizetbe vett három bolgár és egy afgán embercsempész előzetes letartóztatását.

Előzetesben a halálfurgonos embercsempészet gyanúsítottjai

Mint arról beszámoltunk, 71 menekült holttesteit találták meg csütörtök reggel az osztrák A4-es autópálya leállósávjában.

Előzetesben a halálfurgonos embercsempészet gyanúsítottjai

Az áldozatok között van 59 férfi, 8 nő és négy gyerek. A gyerekek egyike a rendőrség szerint 1-2 év közötti lehet, egy 3, egy 8-9 és egy 10 éves kisfiú is életét veszítette.

Előzetesben a halálfurgonos embercsempészet gyanúsítottjai

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
hát ez az...mondtam én...kitakart arc, név nélkül, nehogymá szegénykémnek sérüljenek az emberi jogai...

az, hogy 71 ember a kínok kínjával halt meg, az nem fontos ebben az esetben, az áldozatok már úgy sem tudnak szót emelni..vagy kifogást..

ma reggel a piacon velem együtt pár vén hülye beszélgetett, és mintha amerikai filmről beszélgettünk volna, az volt a vélemény, hogy remélhetően elindult valahonnan a hátramaradt családtagokból álló kivégzőosztag...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
wagabund
hát ez az...mondtam én...kitakart arc, név nélkül, nehogymá szegénykémnek sérüljenek az emberi jogai...

az, hogy 71 ember a kínok kínjával halt meg, az nem fontos ebben az esetben, az áldozatok már úgy sem tudnak szót emelni..vagy kifogást..

ma reggel a piacon velem együtt pár vén hülye beszélgetett, és mintha amerikai filmről beszélgettünk volna, az volt a vélemény, hogy remélhetően elindult valahonnan a hátramaradt családtagokból álló kivégzőosztag...
wagabund
na, kezdődik...már tüntetnek a Keletinél...
wagabund
az ensz főtitkára is beszólt...onnan nyújorkból könnyű...
wagabund
végképp elromlott a napom...a klubrádióban négy mikrofonengedélyes osztja az észt migráns ügyben...én marha, minek kapcsolgatom a rádiót...
nezelodo
És ezekre nem talál rá a legendásan sikeres titkosszolgálatunk, (még Lázár is kikotyogta, a hatalmas eredményeket, amit sehol nem szokás), pedig biztos nem az volt az első fuvarjuk!
Cicamama55
Én betenném őket egy 4 négyzetméteres hűtőfurgonba, rájuk zárnám az ajtót és elfelejteném minimum 1 hétig kinyitni. Éljék át azt, amit az a sok szerencsétlen átélt.
bakegya
Idézem orbánvezért:-egyetlen migránst se kellett volna beengednünk az országba...STRASSZBURGI SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ-hát b...meg g...vicctor én is legszívesebben csempésznek álltam volna-azt se bírom tétlenül nézni ha bárki megvágja az ujját is-ezen kívül ha publikus lenne idevésném hány honfitársam személyes barátom,kolegám,menekült már el ebből az országból a patkány orbánmaffia provokatív politikájának és gazdasági nyomorszintjének következményeit nem tolerálva.
A hóhér ítélkezik...ez a véleményem-
justhpeter
A bíróság nem hozhatott más döntést.
bencemacska
Hallott már valaki egy mondatot OV-tól az üggyel kapcsolatban.

Nálam ő az első számú bűnös, és marad is míg élek!
kkalman
Mi az, hogy csak a minősített embercsempészés bűntette miatt lettek előzetesbe helyezve. Nem tudom létezik-e a btk-ban a csoportosan, társtettesként elkövetett tömeges emberölés bűntette, vagy a tömeggyilkosság bűntette, de legalább az egyik hiányzik a vádak közül.
simmering73
Minősített esetben vissza kell hozni a halálbüntetést.
Január
@justhpeter: Azért majd még megkapják a magukét, amit megérdemelnek. Nem lefutott még ez a bűnügy. Most még azt kell eldönteni, hogy hol halhattak meg ezek a szerencsétlen emberek, s utána beindul az igazságszolgáltatás...
bencemacska
@Horizont: Úgy reméltem, hogy csak az én figyelmemet kerülte el!
Akinek nincs lelkiismerete, annak lelkifurdalása sem lehet!!!
bencemacska
@Január: Remélem az osztrákok folytatják le az eljárást, és tisztázzák a körülményeket és részleteket is!
bakegya
@Január: ne gondoljátok hogy ez az első eset.Meglehetne jobban nézni egy-egy tavat,vagy akár a határmenti zsombékost is-csakkk nem tartják szükségesnek-eddig is ment ez az ipar,de látensen.
bakegya
@bencemacska: a lényeg az EU-22 milliárdja-az alibi kerítésre x összeg,a sintérnek ugyancsakkk x a kergetőzésre,a többi tiszta haszon megy a felcsutkaI böllérnek a számlájára.D
bencemacska
@bakegya: Sajnos igazad van.
De azért egy "sajnálom az elhunytakat" kijöhetne a szájából ennyiért!!!
coyote
@bencemacska: Á, ez is csak egy tahó FIDE$$-es...
feri57
Ez bizony ekőre kitervelt rasszista tömeges gyilkosság.
verőce21
A menekültek számára nyilván megnyerő külsejű volt mindegyik.
bubu1
A fehér dr-57 pólós f@szin miért van gumikesztyű?
mate03
@bubu1 :! Azért mert finnyás a lelkem! Velük kellene kitakarítani,az autót,de kesztyű,meg álarc nélkül!
mate03
@kkalman:! Előre megfontolt szándékkal elkövetett ,tömeg gyilkosság! Ez egy megalapozott vád lenne! De nálunk Polt Péternek hívják a legfőbb ügyészt!
bubu1
@mate03: Mellékesen azt sem értem,hogy a bal zsebében mi a franc lehet és a "kedves kollégájától" nem vették el a táskát.
wagabund
miért van rajta kesztyű?...miért van nála víz?..miért van nála táska?...hátmerjogaivannak...

a második világháborúban a legkegyetlenebb kínzásokat a távolkeleten követték el...
azzal éeveltek később, hogy nem is hallottak a genfi egyezményről...meg emberi jogokról..
haáború volt, oszt jónapot...

namost itt mijalófasz van kéremszépen.., ennyire nem lehet európa balfácán..illetve inkább a zunijó, hogy ezeket az embercsempészeket nem rögtönitélő bíróság elé viszik...aztán nemám kőház-börtönbe, hanem sátorba, egy nagyobb börtön udvarán..persze a jogaikat tiszteletben tartva...
bubu1
EKÁER bejelentés és a Tachográf ellenőrzése illetve E-útdíj fizetés a HU-GO rendszerben (autópálya ) adatok elemzése megtörtént-e?
Yoda69
Tudom most leszek kedvenc. Nem mintha vedeni akarnam a gyanusitottakat, azonban az itelet hozatalig mindenkit megillet az artatlansag vedelme.
bencemacska
@Yoda69: Igazad van, az ártatlanság vélelme őket is megilleti, de azért csak olyan bánásmódot kellene velük szemben alkalmazni, mint ők a fizető utasaiknak biztosítottak!
jancsipapa
Mekkora csalódás lehet ,hogy egyik se magyar ...
bencemacska
@jancsipapa: Csak az autó rendszáma... Tartóztasd le!
Igazi Trebics
@jancsipapa: És az mekkora csalódás lehet, hogy Magyarországon, ahol EKÁER van, afgánok, koszovóiak, szerbek szabadon verbuválják a csempészéshez az embereket?
Az autót magyaroktól Kecskeméten vették, ha vették, magyar rendszáma van, idegen létükre ki és hogy kap rendszámot?
Azaz, minden rendben van, csak ezek a füstösek ugye...
verőce21
Érdekes, milyen gyorsan összeszedte a rendőrség ezt a nemzetközi társaságot. És került egy szemtanú is az elhagyásra, aki elmondta, pontosan olyan pólóban voltak pár nap múlva is mint most láthatóak. Mennyi véletlen egybeesés?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.