Ma reggel 6 óta mégis felengedik a menekültek a nemzetközi vonatokra a Keleti Pályaudvarnál – írta a hirado.hu.

Emiatt hatalmas sorok alakultak ki a nemzetközi pénztáraknál, mindenki egyszerre szeretné megváltani a jegyét.

Az elmúlt napokban nagy feszültségeket generált a Keletinél várakozó menekültek körében, hogy az érvényes jegyeik ellenére sem engedték őket tovább utazni, emiatt tüntettek is. A németek pedig már állítólag azon gondolkodtak, hogy különvonattal hoznák őket el Magyarországról.

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Hat ez volt a BBC hireiben itt tegnap: 5 magyar bunko rendor nem engedte meg a menekult nonek, hogy az ervenyes jegye elleneben felszalhasson a Nemetorszagba indulo vonatra.
Vajon milyen jogon, kinek az utasitasara tette ezt?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@karma1: Nem a Dozsa Gyorgy ut volt, hulye vagyok, persze, hogy a Keleti Pu...:o))))
Bocs, nem direkt felrevezetes volt, csak egy pillanatra neztem a kepet, inkabb hallgattam a hireket
Cicamama55
@karma1: Maximálisa egyet értek. A magyarok nyakába ömlik az összes bevándorló regisztrálása. Aki nem csinál semmit, abban nem lehet hibát találni. Nagyon sajnálom a magyar rendőröket, főleg a fiatal gyerekeket. Oda vezényelném azokat az 50 év körüli rendőröket, akik gyorsan nyugdíjba mentek még a változtatás előtt. Nekik kellene farkasszemet nézni a bevándorlókkal, nem azoknak akik 4-5 éve kerültek ki az általános iskola padjaiból!
karma1
@Cicamama55: Megoldani NEM lehet ezt a kerdest, ezt jozan ember - de meg ezek a menekultek- sem varhatjak el! DE kezelni igenis lehetne, es pont ugy, ahogy Te mondod: visszavezenyelni azokat a belugyeseket, a nyugdijba kuldott birokat, ugyvedeket, mindenkit, akinek az allamigazgatashoz koze van, es aki dolgozott ezen a teruleten, de a kormany toketlen, es k#rvara nem erdekli, hogy mi tortenik a menekultekkel, azokkal a magyarokkal, akik semmirol sem tehetnek, csak nema elszenvedoi ennek a rohamnak, es minden szempontbol magukra vannak hagyva!
A Parlamentben dilettansok, semmirekello tolvajok ulnek , akik olyan magasrol sz@rjak le az orszag problemait, hogy csak na!.

Es senkit nem hagynek regisztralatlanul, mar csak a magyar polgarok biztonsaga erdekeben is, ha valami bunteny keszul akar ellenunk, akar az osztrakok, vagy mas celorszag ellen, akkor legyen valamilyen nyoma, hogy mondjuk Ali Mohamed es 20 gyereke atlepte a hatart, es igy nez ki, fenykep, ujjlenyomat, irisz-felvetel, tetko-ellenorzes, de mindezt KULTURALT modon is meg lehetne csinalni!
Olvastam olyat is, hogy a menekultek nem akarnak regisztralni, mert akkor ide dobhatjak oket vissza. Na de ez nem lenne kivansagmusor, ha papirok nelkul leptek be az Unio teruletere, akkor bizony itt kell valamilyen utazasi igazolas, papir.
A magyarok meg raernek kesobb is rinyalni, mert ezeknek az embereknek eloszor celba kell erniuk akar Nemetorszagba, Angliaba, Svedorszagba, es az ottani szervek majd dontenek a sorsukrol, de addig az allamunk tehermentesul, es ki tud talalni valamit.
karma1
@Cicamama55: A magyarok tokeletesen hulyek, mert nem foglalkoznak a regisztracioval attol valo felelmukben, hogy akkor ide toloncolnak oket vissza, de azt nem veszik eszre, hogy ha mi csak ugy atengedjuk oket, es ok eljutnak a kivant celallomasra, akkor ott MUSZAJ lesz
regisztralniuk, es a nemetek lesznek olyan okosak, hogy majd jol kivalogatjak az ertelmes, esetleg diplomas, jokepessegu embereket, azokat megtartjak, az aljat meg majd visszakuldik Ma.o.-ra, amivel ok se tudnak mit kezdeni.

Mi miert nem vagyunk ennyire okosak, elorelatoak?Mi miert nem tudunk magunktol egy normalis dontest hozni vegre ahelyett, hogy oljuk egymast a partoskodassal, szetszakadassal?
Cicamama55
Már régóta nem jellemző az előre gondolkodás. Ez a kormány vezette be azt, hogy éjszaka valaki valamit megálmodik, s másnap már szavaznak is róla. Természetesen csak akkor, ha ez narancsos álom...Valamilyen számításuk egyik nap nem jön be?! Nosza! Másnap egy törvénnyel megoldják. Gondolkozásra alkalmas tanácsadóknak nincs helye a soraikba! S ami a lényeg, más pártállásúaknak még a kérdést sem teszik fel, nem hogy a válaszukat megvárva mérlegelnék azt. Azért nagyon haragszom, hogy a szinte gyerekeket használják fel védőpajzsnak! A törvényben jártas, gyakorlati tapasztalatokkal rendelkező nyugalmazott ötvenes rendőröket tenném oda!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.