A férfi feleségével és gyerekével nem akart a bicskei menekülttáborba menni – a Keletiből délelőtt indított vonatra valószínűleg azért szálltak fel, mert úgy tudták, Németországba tartanak. A helyszínről tudósított a SkyNews is.

121 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Nem akar táborba menni? De miért nem? Úgy tudom ez a nemzetközi bevált menete az eljárásnak.
Az más kérdés, hogy ha már nem tájékozódott erről, nem kéne megtéveszteni.
Na valószínűleg ez az, amit az Európai népek ijesztőnek találnak ebben a mentalitásban.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@okina48: Mi kozod van ahhoz, hogy en mit irok rugacsnak? Elotte mar volt egy igen hosszu asszonk, tobb dolgot erintve, legyszives, ugorj le rolam, majd en megoldom a problemamat masokkal, nem toled kerem a kioktatast, sem a velemenyt. Egyebkent ez a 21.41-re szoko hsz-d pont annyira tartozik a cikkhez, mint amennyire kopasz fejhez a hajkefe.
okina48
@karma1: Teljesen igazad van!Mindenki azt ír ide,amit akar,így én is!Ha nem tetszik,írj privátba.
Cicamama55
@KERKA: tegnap 13.38 Mert még mindig abban a tévhitben vannak, hogy ami nem látszik, az nincs is...Azért valljuk be, utolsó utáni órákban fordult ő fűhöz-fához segítségért. Én, amikor Lázár bejelentette, hogy buszokkal viszik a határra a bevándorlókat, kicsit megkönnyebbültem. Na de mi lett megoldva? Semmi. Abban igaza van Orbánnak, hogy az európai országokat felkészületlenül érte e. Mert minket nem?! Ha rajtam múlt volna, első pillanattól kezdve állna a határőrség, s csak az érvényes irataikkal léphetnének át országunk határán. Jöjjenek! De csak érvényes papírokkal a kezükben!
Másik
@Cicamama55: Szerintem a nyugati országoknak volt ideje felkészülni, amíg itt várakoztak a regisztrációra.
Különben is folyton azt sulykolják, hogy mi semmit nem teszünk jól. Ezek szerint ők tudják a megoldást, csak nem árulják el.

A kedvenc norvég újságom online oldalán nekem is azt kellett látnom, hogy egy kiragadott képpel illusztrálták a rendőreink agresszivitását.
A cikk alatti hozzászólások pedig érdekes módon nem ítélték el az agressziót.
Cicamama55
@Másik: Összevissza megy itt minden. Nem egyik napról a másikra, hanem óránként változik a szitu. Senki nem tud kiigazodni, ezért aztán bizalmatlanok a bevándorlók, ami nagyon megnehezíti a rendőrök dolgát. A rendőreink igazán visszafogottak, a lelküket kidolgozzák, őket nem lehet hibáztatni. Egyáltalán nincsenek irigylésre méltó helyzetben. Én személy szerint sajnálom őket! Azért annak komoly oka van, hogy a környező országok kezdenek ferde szemmel nézni ránk, magyarokra.
verőce21
Az apa, a szegíny, traumatizált lefejezős bácsi nem akar rosszat, csak aggódik a pici gyerekéért ebben a fasiszta országban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.