És azért ez, nem pedig a menekültek, mert miközben a kormány kaján vigyorral azt várta, hogy azok majd jól szétverik Mária országát, végül a saját magyar fociultráik verték szét Budapestet. Hát nem gyönyörű?

"Ha Magyarországra jössz, tisztelned kell a kultúránkat"
MTI / Marjai János"Ha Magyarországra jössz, tisztelned kell a kultúránkat"

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cs.n.
Mi ezzel a probléma? Megbillent az autó, a segítőkész fiatalemberek pedig odasiettek, hogy visszaállítsák a 4 kerekére. Megható látvány ilyen önzetlenül segítő embereket látni. :)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
justhpeter
Magas rendőri asszisztálás mellett !!!
Ja !
Jó pihenést, Pinocset !
lópicigáspár
Nincs itthon a macska, cincognak az egerek! Vagy rosszul írták, hogy Sanya bá nyaralni van? :-)))
wagabund
tényleg...a képről hol van a karhatalom? ez is benne van a szolgálunk és félünkben.?
verum
A Fidesznek most kell a jobbik támogatása, a focihuligánok kicsit nagyobb pórázon lehetnek.
cs.n.
Mi ezzel a probléma? Megbillent az autó, a segítőkész fiatalemberek pedig odasiettek, hogy visszaállítsák a 4 kerekére. Megható látvány ilyen önzetlenül segítő embereket látni. :)
alterego56
@cs.n.: Gondosan figyeltek rá hogy közben senki ne bagózzon mert még meg talál gyulladni szegény magatehetetlen autó.
lajospapa
Hajrá Magyarország, hajrá magyarok! Hogy klasszikust idézzek...
hetöndöe
Segítőkész nagyon magyar fiatalemberek puszta hazafiasságból megfékeztek egy a honra támadó dühöngő autót, bátor rendőreink távolról figyelték a hazfias jelenetet,Parancsnokuk közben kiosztott az állománynak egy százas papírzsepit.
Szeparepa
"kormány kaján vigyorral azt várta, hogy azok majd jól szétverik Mária országát"

Ezt az eszetlen idióta gyűlölködő tébolyult baromságot honnan bírta venni a korlátolt értelmi képességű cikkíró? Miért várta volna a kormány ezt.. hol lett volna nekik az jó, mikor így sem bírják uralni a helyzetet...
gadecstan
@Szeparepa: "Ezt az eszetlen idióta gyűlölködő tébolyult baromságot honnan bírta venni"
Nagyon egyszerű: az eszetlen idióta gyűlölködő tébolyult plakátokból indult ki. Tiszta fejjel bárki látja, hogy a kormánynak tökéletes lenne, ha mondhatná, hogy "Ugye mi megmondtuk".

Aztán amikor a sokezer menekült közül az egyik tényleg csinál majd valami baromságot, akkor végük lesz. Mert ez megy. Ha az egyiken van drága cipő, akkor "gazdagok". Ha az egyik eldobja a kapott vizespalackot, akkor mind gazember. Ha az egyik szemetel, akkor az összes szemetel. Ha a pénzes suttyó magyar elmegy külföldre, szemetel, részegen randalírozik, az nem gond. Ha a halál elöl menekülőnek lesz tele a töke, na akkor aztán megy a szöveg. Ilyen a magyarok egy (remélem kis!) része.
bencemacska
@Szeparepa: ma, 21:52
Azért mert qrmányunknak alapelve a "minél rosszabb, annál jobb". de nem tették meg neki ezt a szívességet! De az ultrák megtették , mondhatjuk "a fagyi visszanyalt".

Csak nem a trénerük fejére nőttek?!
Szeparepa
Srácok én ki nem állhatom ezt a hazaáruló orbáni söpredéket, de ennyire még én sem gondolom őket nácinak... azért ennyire ne gondoljuk már elvetemültnek őket, hogy semmi sem drága és nincs határ... azért valamennyire bízni akarok bennük, és számítani rájuk (mégha ez nem is valami sok), mert ha ennyi sincs, akkor semmi sincs, akkor minek keljek fel holnap, minek menjek dolgozni, minek éljek itt...?
Desischado
@Szeparepa: De igen, ezektől minden kitelik! Évek óta tapasztalhatjuk a saját bőrünkön. Ne bízz bennük, mert annál keservesebb lesz a csalódás!

És igen, szépen visszanyalt a fagyi! Egyébként soha nem értettem, miért kell randalírozni a foci miatt! Egy jó játékos veszteni is tud, és ne legyen már vége a világnak, mert az egyik x-nek, a másik y-nak szurkol!
Szeparepa
Így nem lehet élni... akkor vesszen minden, én is utcára megyek holnap randalírozni, törni zúzni...
Vizual
Hála Isten semmi nem jött be amit a kormány várt és a menekültekkel sem lett igazuk. Viszont a menekültek leckét adtak Orbánnak emberségből és határozottságból, mert ők az életükért mennek és sikerült nekik. Németország pedig tudta, hogy ezt a tömeget a béna Magyarok nem tudják megszűrni. Ezért egy egyszerű csípő dobással megoldották, hogy magukra húzták a menekülőket és Németországban regisztrálják őket majd megkezdődik az iszlám robbantgatóinak kiszűrése. Tuti. Mert sajnos ehhez a mi Orbánunk már béna. Pedig sok pénz is lett volna, hírszerző és elhárító segítség. 8Lázár nyilatkozatai )Bár nem hiszem, hogy a nyugat ezek után megbízik-e bennünk. Csak rinyált és félt ez a rendszer, ha nem félt akkor felelősségre lehet vonni őket, mert kezükben van látszólag minden, mégis nagy nem hozzáértésről tettek tanúbizonyságot. Ahelyett, hogy tették volna a dolgukat gyáván elfutott ez a harcos vezetés. Pintér még a helyét is elhagyta. Ha nem akkor magát az országot próbálta megszállni, a magyarokat, Orbán.. Ezt is megelőzték az osztrák és német szervek. Jól döntöttek ! ( erre szolgált a soron kívüli törvényjavaslatok és a fegyvert is foghatok központilag összeszervezett csapatai, meg ami még nem látható ) Orbán kijelentése pedig, hogy megértést várt a fociultráktól azt jelenti szerintem, hogy a 2006 eseményekhez némi köze lehetett ) És aki még Orbán híve ne gondolja, hogy rá nem kerül sor. Mert láttuk olvastuk, hogy a hívek már kézigránátokkal fenyegetőznek. lsd. fehér "Porsés" !
Vizual
@Szeparepa: Az nem megoldás. Most kell embernek lenni. Ismered a viccet? "Megvárjuk amíg mindegyik feljön !"
mate03
@Szeparepa: Ez már öt éve,nem Magyarország! Ez ami most van ,ORBANISZTÁN!Aki csak teheti menekül erről a szemétdombról! Ha nem lennék 70-fölött,már rég elhúztam volna!Utáltam Rákosit,azt hittem soha nem lesz többé diktatúra! Tévedtem!
Szeparepa-
@mate03: Soha nem késő újra kezdeni, amíg egészség van. Én is megyek ebből a pokolból, amint tudok...
kukac50
Ezek ártanak z országnak, nem a menekültek!
Pintér Sándor mit csinált addig még ezek garázdálkodtak?
magyarbakancs
Magyar kulturált emberek.
Magyar rendőrség meg karba tett kézzel nézte?
Január
Ezeket a rendbontó drukkereket nem csak elitélni kell, hanem rájuk verni az okozott kár értékét. Fizessék ki a dühöngésük által okozott kárt! - ha már nem bírtak magukkal.
Van ennek az országnak elég gondja, nem hiányzott, hogy mindent szétverjenek a balhé kedvéért.
Hasonszőrű elvbarátaik pedig gondolkodásba eshetnek, hogy megéri-e randalírozniuk a jövőben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.