Az egész világsajtót bejárták a képek, ahogy László Petra belerúg egy mellette elszaladó menekült kislányba, illetve azt megelőzően az is, ahogy egy gyermekével szaladó szír apát gáncsolt ki. A Heti Válasz azt kívánja bizonyítani: ez nem is így történt.

Legalábbis a gáncsolásos rész, a kislány megrúgására még nem sikerült mentséget találniuk, igaz, már "láblendítésnek" címkézve bagatellizálnák azt.

A jobbos újság szerint valójában így zajlottak az események:

(...) a csütörtöki Heti Válaszban megjelenő fotósorozat egyértelműen kizárja, hogy László Petra gáncsolt volna. Amikor a szír férfi dőlni kezdett, az operatőr legalább egy méterre volt tőle, és épp a „bűnös” lábán támaszkodott. Bár az esés miatt valóban közelebb kerültek egymáshoz, a hátráló nőnek meg is emelkedett a lába, ám a férfit nem érhette el. Utóbbi nyilván nem is érzékelte, hogy bárki megakasztotta volna – hiszen nem a nővel, hanem a kézzel utána kapó rendőrrel kezdett perlekedni.

Emellett megemlítik azt is, hogy a szerintük mégsem kigáncsolt apa népirtásban vehetett részt.

52 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Knapp75
Na, Csizmás Kond már a Heti Válaszban ír cikkeket?!

Az biztos, hogy szigorúbb lenne LP megítélése, ha nem élő embereket, hanem mondjuk egy hungarocell Orbán fejet rugdosott volna.
Mélymagyar értékrend 2015.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szeparepa-
@Toby: Nagy szerencséd, hogy a trollság nem fáj...
Mézike
@Freewolf: Mit kellett volna a rendőröknek?
Törölt felhasználó
Magát minősíti, aki egy féregből csinál áldozatot.. Gratula heti válasz!
Toby
@Szeparepa-: Dugádba dőltél - "szépreményű" ? Ez a sorsod akkor, amikor még annyi sincs a hajad alatt, hogy megnézd a lájkokat, mielőtt rugdalóznál és hisztiznél !
Szeparepa-
Trollok közt a legtrollabb, a lájkvadász troll... így még szánalmasabb vagy... nincs életed öreg hogy itt fröcskölsz.. erre vered mi..? És lájkok jelentik az életedet, a boldogságot te élettelen..? ... ki nem szarja le néhány idióta lájkját... te szerencsétlen szánalomhegy... már írtam, hogy nem kívánlak etetni... úgyhogy akadjál le rólam szépen trollok trollja...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.