Az egész világsajtót bejárták a képek, ahogy László Petra belerúg egy mellette elszaladó menekült kislányba, illetve azt megelőzően az is, ahogy egy gyermekével szaladó szír apát gáncsolt ki. A Heti Válasz azt kívánja bizonyítani: ez nem is így történt.

Legalábbis a gáncsolásos rész, a kislány megrúgására még nem sikerült mentséget találniuk, igaz, már "láblendítésnek" címkézve bagatellizálnák azt.

A jobbos újság szerint valójában így zajlottak az események:

(...) a csütörtöki Heti Válaszban megjelenő fotósorozat egyértelműen kizárja, hogy László Petra gáncsolt volna. Amikor a szír férfi dőlni kezdett, az operatőr legalább egy méterre volt tőle, és épp a „bűnös” lábán támaszkodott. Bár az esés miatt valóban közelebb kerültek egymáshoz, a hátráló nőnek meg is emelkedett a lába, ám a férfit nem érhette el. Utóbbi nyilván nem is érzékelte, hogy bárki megakasztotta volna – hiszen nem a nővel, hanem a kézzel utána kapó rendőrrel kezdett perlekedni.

Emellett megemlítik azt is, hogy a szerintük mégsem kigáncsolt apa népirtásban vehetett részt.

52 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Knapp75
Na, Csizmás Kond már a Heti Válaszban ír cikkeket?!

Az biztos, hogy szigorúbb lenne LP megítélése, ha nem élő embereket, hanem mondjuk egy hungarocell Orbán fejet rugdosott volna.
Mélymagyar értékrend 2015.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Toby
Az úgy történt - tekintetes mészárszék - hogy a fociedző apa, ismerve a játékos trükköket, karjában a gyermekkel, a gyermeket kirúgáshoz készítve akarta őt a levegőbe dobni, de től nagy volt a lendület. A nőstényt mindezt látva és azonnal értékelve, az apa segítségére sietett, a lábával akarta visszatartani a gonosz, elvetemült apát, mert mind két karját lefoglalta az iszonyúan drága kamera, amely egylbkjlnt is az egensőlya megőrzése végett volt a karjaiban !
Bizony és ne lássam a Csendes-óceánt - tekintetes mészárszék - ha nem mondok igazat !
Ja és szebb jövőt, valamint adjon az Isten !
DR Eric CARTMEN
Nem gáncsolt !--állítja a "hiteles" heti válasz. Sőt ! A másik gyerekbe se rúgott bele. Háromszor ! És ha jobban megnézzük a felvételeket, látszik hogy nem is nő László Petra. Csak női álarcban férkőzött a közelükbe! Az M1 által közölt kinagyított felvételeken látszik, hogy Gyurcsány Ferenc az ! További hírek a habony-finki.hu-n !
eugen4402
Na végre, így már minden világos! Szóval azért kért bocsánatot, mert NEM rugdosott senkit, holott megtehette volna! Az egész világ áldozatául esett egy aljas tömeghipnózisnak, és lerántotta a leplet a magyar szélsőjobb igazi arcáról, de majd most a heti válasz visszacibálja azt a rohadt leplet...
Egyszer s mindenkorra tessék megjegyezni, a mi radikálisaink nem rugdossák a kiskorúakat, hanem éjt nappallá téve kutyát simogatnak!!!
Aki Én
Újra megkérdezem: MIÉRT KÉRT BOCSÁNATOT A SEMMIT EL NEM KÖVETŐ NŐ???
Egyébként nem mindegy? A szándék egyértelműen látszik a felvételeken.
Knapp75
Na, Csizmás Kond már a Heti Válaszban ír cikkeket?!

Az biztos, hogy szigorúbb lenne LP megítélése, ha nem élő embereket, hanem mondjuk egy hungarocell Orbán fejet rugdosott volna.
Mélymagyar értékrend 2015.
TASzSz
Ezen a felvételen egyáltalán nem!!! A másikon sem gáncsolt, hanem combon rúgta a kislányt!!!
papa.49
Mosógépet javasolnék a spinének, a szennyes kitakarításához))))))))
Szeparepa-
@Toby: Tök vicces vagy, csak mindenki elfelejtett nevetni...
KERKA
Holnapi hírek: László Petra egy áldozat, akit elsodort a tömeg. Éppen hátrafelé esik, a bal lábát esés közben emelte föl, a hátára esett. Csoda, hogy ép gerinccel megúszta.

De akkor mit vallott be?
A Tündik bündije
Heti Válasz? Ennél a lapnál még a Móricka magazin is hitelesebb lassan.
JAJMÁR
Nincs hír, Heti Válasz?
Hagyjuk már ezt a történetet, felejtős...
de példának jó arra, hogyan relativizálja a múltat a magyar.

Még az se számít, hogy egy csomó bizonyíték, önbevallás is alátámasztja a történést. Nem, és nem! - Be kell bizonyítani, hogy a világ ilyen rossz hozzánk, mert mi magyarok, nem rúgunk bele a ... - azokba, akiket egyébként nem kell szeretnünk, mert elvehetik a munkánkat, a hitünket, a szegénységet... és most nem, mert nincs is mit, de majd a jövőben biztos elveszik - dehogy rúg bele a magyar. A magyar jó ember, és büszke, a LP pedig egy magyar, tehát be kell bizonyítani, hogy nem rúgott, (de ha mégse sikerül ez, akkor majd azt, hogy igenis rossz ember, terrorista kapta a rúgást.) És láss csodát, a sok-sok felvétel között van egy, amelyiken éppen takarásban van a rúgás pillanata, de ott egy kő! Hoppá! Na, ugye? A kő a hibás, és az apa, aki futott, de minek, és hová? és a szegény gyerekre is ráesett, akire nem adott kabátot, bezzeg őrajta volt - az évszak itt nem számít a nagy magyarnak.
Ugye HV ez nagyon szánalmas és nevetséges. Abba kellene hagyni, mert ahogy itt páran jól érzékelik, ez már vicckategória :)
A Tündik bündije
@JAJMÁR: Bele kell sulykolni a fejekbe, hogy az nem úgy volt. Így kell elérni, hogy a sok józsibácsi meg terkanéni, akik úgy isszák magukba a köztévé híradóját mint a mannát, pár hét/hónap múlva már úgy emlékezzenek az esetre, hogy Petra is csak egy áldozat volt ebben a Nagy Honvédő Háborgásban, akit a szemétlibsizsidóbérencgyurcsányisták kicsináltak.
Macskaszem
A galamblelkű nő csak megtámasztotta a lábfejével az éppen elesni készülő férfit, de gyenge volt a lába hozzá, azért esett mégis el. Vagy lehet, éles szemmel felismerte, hogy terrorista, és élete kockáztatásával fel akarta tartóztatni. Tulajdonképpen egy hős.
Cicamama55
Mondjuk az az igazság, amikor ez az eset megtörtént, majdnem sikerült a párommal összeakaszkodnunk. Én a gáncsolós videót láttam, ő pedig váltig állította, hogy a rendőr taszajtotta meg a férfit, azért esett el. Semmi köze nem volt a nőnek hozzá. Akkor én üldözöttként hallottam őt titulálni, a párom pedig körözött terroristaként. Azóta mindketten megnéztük a megjelent híradásokat, s hát homlok ellentéteket adnak hírül számunkra...Mint oly sok más témával kapcsolatban is, nem lehet tudni, hogy ki kavarja a sz.rt!
papa.49
@Cicamama55: Hát a ,,lakáj média,,)))))))))))
RonaGyuri
Nem értem mi a gond: Petra nem gáncsolt, Hóman nem antiszemita és Orbán tud a vízen járni!
Ezek evidenciák a heti Válasz és környékén! =))
palika
Petra, az összeset el kellett volna gáncsolnod!! Mert ezek a mocskos menekültek, ránk hozták a békétlenséget és a háborút!
hetöndöe
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Alzheimer Fauna
A hv figyelmébe ajánlom a következő lehetséges magyarázatot (ez is van olyan bornírt, mint az övék, és ez ingyen van).

"[...] L. Petra nem véletlenül rúgta meg azt a kislányt, bátor tettének méltányolható oka, a szír és a magyar kultúra közötti különbségek bemutatása, kultúránk felsőbbrendűségének bizonyítása az emancipáció tükrében. Mert Mo.-on női egyenjogúság van. Mióta szeretett vezetőnk - a KisG - van hatalmon, egyetlen nőt sem büntetnek meg azért, ha kék-zöld foltokkal jelenik meg a munkahelyén (feltéve, hogy ha az urától kapja vacsora mellé és nem divatmajmolásból festi magára a parlamentben...). Nálunk nem esik bántódása annak a nőnek sem, aki figyelmetlenül átesik egy gyengénlátó pásztorkutyán*, mérhetetlen fájdalmat okozva ezzel szerető élettársának. Mert nálunk egyenjogúság van, nem úgy, mint Szíriában, ahol egy nő nem hogy gyerekbe, de még labdába sem rúghat. Mondjuk, a szír nők nem is akarnak gyerekeket rugdosni, de ez is csak azt bizonyítja, hogy a kísérletező kedvet és a szórakozás utáni vágyat is kinevelték belőlük.
Mert Magyarország egy nagy család és náluk egyenlőség van, így a családon belüli erőszak nem csak a kis családok privilégiuma, néha-mindig az ország törvényes urának - a KisGnek - is eljár a keze, ezért van országunkon (és a szekondlédin) a számtalan zúzódás. És ez így van jól, ez így igazságos, még ha a demokratikus ellenzék látleletet követel is. [...]"

*A kuvasz felhasználásának lehetséges módozatairól itt: fauna.ingyenblog.hu/21-ezt-igy-ne.blog
**A ner és a családon belűli erőszak kapcsolatáról pedig itt: fauna.ingyenblog.hu/19425-bejegyzes.blog
izo
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
hetöndöe
@izo: Sőt, a migráns rúgta fel Petrácskát és a redőrt is,csak nincs olyan "szemszög",amiből ez látszana.Továbbá Petrácska franciakrémessel kínálta a migráns fiúcskát,miközben a gyerek Petrácska vérét itta a nyakát átharapva de erről sincs megfelelő szögben készített felvétel.:-)
izo
@hetöndöe: Látom nem nézted a felvételt , csak hőbölögsz!
human
@izo: Akár te is írhattad volna ezt a cikket? Remélem ismerőseidnek is így adod elő és vállalod az véleményed. Megnézné az arcukat ahogy előadod nekik ezt a valósággal köszönő viszonyban sem álló szerecsenmosdatást.
human
Őszintén szólva én örülök ennek a cikknek. Legalább mindenki látja milyen színvonalt is képvisel a Heti Válasz. Szerintem a gondolkodni tudó jobboldaliak is inkább nem olvasták tovább a cikket miután láttak, hogy egy erőltetett magyarázkodás az egész.
hetöndöe
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
human
@izo: Javaslom, ha tévét nézel ne háttal ülj neki. Ezek már nem a falra vetítenek. :)
enslaved
@hetöndöe: @human: Olyan felvétel is van a youtubon, ahol valóban nincs gáncsolás, és bizonyítottan nem vágott felvétel. Túl nagy a felhajtás az ügy körül, el lehetne már szerintem felejteni.
Desischado
Nem rugdosott meg gáncsolt én meg a római pápa vagyok! Ennyire nem kéne az embereket hülyének nézni!
szaboria1
@enslaved: Tévedésben vagy kérdez meg egy filmest az majd el mondja neked ha egy jelenetet háromféle szögből vesznek fel egyszerre mindegyik mást mutat.
cs.n.
Azzal akarják eladni az újságot, hogy újramelegítik a hetekkel ezelőtti "mégsem gáncsolta el" témát?
picike
@Desischado: mi lenne ha te letttél volna ott
neked jó lenne ha valaki is megvédne ugye
valahogy hogy ez az okos fejed,vagy neked mindegy élsz vagy halsz .
mariaberta
"Hazudik a muzsikaszó", no meg a kamera, annak ellenére, tisztán látszik a hölgy becsúszó szerelése.
Az újságban leírt "védőbeszéd" azért is érthetetlen mert nevezett maga is elismerte, hogy elvesztette a fejét, pánikba esett, és ettől belendült a lába. Hát ami igaz az igaz! Valamivel meg kell tölteni az oldalakat nem igaz? Heti Válasz!???
Freewolf
Nem neki kellett volna, hanem a rendőröknek!
eugen4402
- A Heti Válasz szerkesztőségében megalakult szoc. brigád László Petra nevét vette fel, az operatőrnő iránti tiszteletük elismeréseként.
- A Jordán Királyság Tájékoztatási Hivatala közleményben hozta nyilvánosságra, hogy okt. 25-én megszűnik a "Petra romváros (romtemplom)" műemlékegyüttes elnevezése. Az új elnevezésre rövidesen pályázatot írnak ki, az új név bevezetéséig az "az a kőbevájt oszlopos izé" néven kéretik említeni a nevezett objektumot.
mate03
@papa.49: Neked elárulom! De nem tovább adni!Az a nő,nem is nő volt! Gyurcsány Ferkó volt,álruhában! Így akarja égetni, a becsületes jobboldali érzelmű hazafiikat! De komolyan! NEM TOVÁBB ADNI!
Strong
Egy másik kameraállásból látszik, hogy ekkor nem ért hozzá...de a másik kislányt tényleg megrúgta...tehát summázva: a nő gusztustalan...
human
@enslaved: Tehát van 2 felvétel amin jól kivehető a szándékos gáncsolás és az is, hogy nem az egyensúlyát vesztette el. Ezzel szemben van egy felvétel amin gyakorlatilag ki van takarva a nő lába és ebbe kapaszkodtok, hogy nem is látszik gáncsolás. Persze, mert a lába nem látszik a nőnek.
Értem, hogy el akarjátok felejteni az ügyet, mert elég kínos ez az erőltetett magyarázkodás.
human
@cs.n.: Nálad a pont. Én sem látok más okot erre a hülyeségre, mint a példányszámnövelés. Ezzel gyakorlatilag a jobboldali olvasókat csapják be, mert ők azt hiszik a várt választ fogják megkapni a cikkből.
human
@Strong: Te melyik kameraállásra gondolsz. Arra amin semmi nem látszik? Ezzel szemben több felvételen látszik, hogy felrúgta. Most az ember annak higyjen amit lát vagy annak amit nem lát?
coyote3
B@szki a végén még nemzeti hős lesz ebből a nőneműből...
mariaberta
@Strong: Véded a védhetetlent? Hiszen ő is beismerte, hogy midőn pánikba esett, elkaszálta azt, aki éppen a lába közelébe került. Jobban tennéd, ha elfogadnád a bocsánatkérést, és ezzel a lovagiasság szabályai szerint, /na persze ha van még ilyen szabály/ lezárnánk az ügyet.
Szeparepa-
Sőt most már hogy kiderült hogy terroristát vert, valójában igazi hős.. ő a magyar Xena.. :D
Toby
@Szeparepa-: "11" - tudod mit jelent?

Azokat a kommenttársakat, akik "elfelejtettek nevetni" ! ( Te kis ócsóság' )
Szeparepa-
@Toby: Nagy szerencséd, hogy a trollság nem fáj...
Mézike
@Freewolf: Mit kellett volna a rendőröknek?
Törölt felhasználó
Magát minősíti, aki egy féregből csinál áldozatot.. Gratula heti válasz!
Toby
@Szeparepa-: Dugádba dőltél - "szépreményű" ? Ez a sorsod akkor, amikor még annyi sincs a hajad alatt, hogy megnézd a lájkokat, mielőtt rugdalóznál és hisztiznél !
Szeparepa-
Trollok közt a legtrollabb, a lájkvadász troll... így még szánalmasabb vagy... nincs életed öreg hogy itt fröcskölsz.. erre vered mi..? És lájkok jelentik az életedet, a boldogságot te élettelen..? ... ki nem szarja le néhány idióta lájkját... te szerencsétlen szánalomhegy... már írtam, hogy nem kívánlak etetni... úgyhogy akadjál le rólam szépen trollok trollja...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.