Hiába üzente meg ügyvédjén keresztül a ma bilincsben a bíróság elé vezetett Lagzi Lajcsi, hogy ártatlan, 30 napra rács mögé kerül – írta meg a Blikk.

A mulatós zenész a tárgyalás után ennyit mondott az újságírónak:

Hónapok óta hallgatták a telefonom. Egy telefonos tréfának köszönhetem, hogy bent vagyok. Azt kérdezték: adsz öt kilót? És én azt mondtam, adok öt kilót. (...)

Jól bánnak velem, olyan az egész, mint egy gyermektábor, de ez egy kényszerpihenő, most valami olyanért vagyok rácsok mögött, amit nem követtem el. Két órán át érveltem, és két perc alatt lesöpörték.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Bercifiu
Jól mondja a közmondás: " Kutyából nem lesz szalonna " lásd még Orsóst tevékenységét.
Bercifiu
Jól mondja a közmondás: " Kutyából nem lesz szalonna " lásd még Orsóst tevékenységét.
Fradigege
Hírdeti, hogy sváb. Mert Soroksáron cseperedett fel. Soroksári roma telepi ez. Rá kell nézni. Hullámos, göndörkés fekete haj, fekete mag szemek, trombitás, zenész roma. Az ízléséből is világít, hogy sukár. Hízik, mint minden vajda.
human
Hány milliárdot lophatott a lajcsi? Mert ugye ő 1 hónapot lesz benn, a Quaestoros főnök a maga pár százmilliárdjával meg 3 hónapot volt a hűvösön, de már újra élvezheti a luxust.
Desischado
Nem tudom, mit higgyek. Eléggé furcsa az ügy. Mi szüksége volt/lett volna erre, mikor tele van pénzzel? Várom a fejleményeket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.