Ismert hazai személyiségeket, például Galambos Lajost is megkörnyékezte az offshore cégekben is utazó Welsz Tamás – írta a Blikk.

Galambos Lajost, azaz Lagzi Lajcsit és egy tévés műsorvezetőt is megkörnyékezett a nemrégiben elhunyt Welsz Tamás, Simon Gábor volt MSZP-s alelnök büntetőügyének koronatanúja – olvasható a Blikk cikkében.

Welsz a lap szerint panamai offshore cégekben is utazott, társaságokat vásárolt a hozzájuk tartozó papírokkal együtt. Az egyik ilyen cég volt az OZ Investment SA, amelynek adataiban a férfi fellelte Galambos Lajos és – a Blikk által nem azonosított – műsorvezető nevét is. A beszámoló szerint meg is kereste őket egy ajánlattal, pénzt akart tőlük azt állítván, az OZ Investment már korábban megszűnt, így minden, ami ezzel a céggel kapcsolatban történt, illegális.

"Valóban történt egy találkozó, amely Welszhez köthető, de mivel nem éreztem érintettnek magam az ügyben, elhárítottam Welsz Tamás üzlettársának ajánlatát" – mondta a Blikknek Galambos Lajos. Hozzátette, az ügy egy fültanú számára talán nem tűnhetett zsarolásnak, de minden bizonnyal az volt.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pbalage
@Senara: nem biztos az, maffiáéknál máshogy működnek a dolgok.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
"human
A törvény emberei meg majd megszakadnak, hogy semmi ne derüljön ki."

Azt gondolom, az egésznek ez az idézőjeles rövid mondat a mozgatórugója!
mhsztag
velsz megzsarolta obamát, putyin végbeléből.
human
Még olyan hír nem volt, hogy Welszt elrabolták az ufók, de más már szinte minden volt.
Dr plágium
Ez a Lajcsi akkor beszél faszságokat amikor a másik fél meghalt és nem tud védekezni.
Desischado
Elég különös, itt már szinte minden volt, még csak épp az ufók nem kerültek képbe, ahogy Human mondja. De az biztos, hogy fejétől bűzlik a hal! Lajcsi meg érdekes, hogy most jött elő ezzel. Szerintem kis hal ő ahhoz, hogy hozzá forduljanak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.