Ismét átkutatták a rendőrök a csütörtökön 30 napra előzetesbe kerülő Galambos Lajos ingatlanjait, ugyanis újabb bizonyítékokat keresnek – írja a Blikk.

A lap úgy tudja, a hatóságok több személyi számítógépet, laptopot, valamint rengeteg iratot, dokumentumot is magukkal vittek, illetve a szomszédokat is kihallgatták.

Galambos Lajos szeptember 24-én került előzetes letartóztatásba. A gyanú szerint a zenész és két társa öt év alatt 3,5-30 millió forintnyi kárt okozott a közműszolgáltatóknak azzal, hogy nem fizetett a használt közüzemi szolgáltatásért.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kkalman
@dömdödöm: ma, 21:49 Lehet, hogy a számítógép kerülte ki a fogyasztásmérőket. A gép csinálta az átkötéseket, és gigabájtot nyomott a Lajcsi fejéhez, hogy fogadja el. :-DDD
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
dömdödöm
Számítógépet nagyon fontos volt elvinni . Vagy van kiépített közmű megkerülés vagy nincs .
Ezt minden computer nélkül simán fel lehet deríteni . Ki csinálta és miért ? Visszakereshető . Simán ki lehet deríteni visszamenőleg vádalkúval . Semmilyen komputer lefoglalásra nincsen szüklség . Ezerknek mániája hogy számítógépeket visznek el
teljesen privát és senki másra nem, tartozó üzleti adatokkal :(((((((((
.
kkalman
@dömdödöm: ma, 21:49 Lehet, hogy a számítógép kerülte ki a fogyasztásmérőket. A gép csinálta az átkötéseket, és gigabájtot nyomott a Lajcsi fejéhez, hogy fogadja el. :-DDD
nezelodo
Lajcsi, Lajcsi, elfelejtetted kifejezni amolyan UFO-s Attila módjára a pártszimpátiádat, és a pártkassza se vette észre az utalásaidat. Hiba volt nem támogatni pártunk és kormányunk önfeláldozó munkáját!. Képzeld ha mások is ilyen feledékenyek lettek volna, mekkora társaságod lenne azokból, akik fürdőmedencét, kocsibejárót, télikertet stb. fűtenek lopott árammal, és zöldellik a hektárnyi gyep az ingyen víztől.
Yoda69
@dömdödöm: Ilyenkor azert gyujtenek be mindent a kopok mert ramennek meg a legkisebb stiklire is. Lehet hogy pl. fiatalkoru pornot nezegetett, ennek nyoma van a merevlemezen meg ha le is torolt mindent. Azert kaphat egy ujabb 5-ost. Na meg aztan lehet hogy adot is csalt, meg sok egyeb finomsag.
Szoval ha valaki szarba lep, az altalaban ossze is keni magat.
Yoda69
@Yoda69: Annyit meg hozzafuznek:
kiveve ha fideSSes. Azok lophatnak, csalhatnak. Nem szamit ebben az orszagban, amig orban van hatalmon. Aztan jon a Judgement Day
szaboria1
Érdekes előbb elzáratják aztán jön egy másik házkutatás így bármit elhelyezhetnek oda. Még a tanuk figyelmét is lelehet terelni mivel nem egy két ember végzi a házkutatást.
micfild
Szerintem meg nem áll meg a közműlopás vádja, és valamit nagyon találni akarnak lajcsi ellen, akár úgy is, hogy ők maguk helyezik el.
eszegfu
Értetlenül állok...minek kellett a házkutatáskor ujabb "bizonyiték", ill. számitógép, klf. dokumentumok lefoglalása. Azt értem, hogy házkutatásnál mindent megnéznek. De a mérőóráknál a bekötéseket, esetleg "szerkezeteket" pillanatok alatt még egy laikus is felfedezheti, nemhogy egy szakember! Ezek fotózása szerintem kellő bizonyiték! Mégis mit keresnek még?! Lehet, hogy Szaboriának és Micfildnek a "tippje" jön be?
wagabund
most nem mindegy..elvitték, oszt jónapot..majd elemzik, melyik bérlő mennyi lakbért, közösköltséget, stb fizetett...
aztán, ha egy száz négyzetméteres apartman bérleti díja százezer, de a havi víz-villany -gáz összesen háromezer, na akkor fennáll a bérlő cinkossága is...akár ha rendőrkapitány is az illető..
Eriksson
Még az is lehet, hogy valaki szemet vetett a Galambos birtokra, s ha Lajcsitól lefoglalják a birtokot adósság fejében, akkor árverésen olcsón hozzá tud jutni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.