Ismét átkutatták a rendőrök a csütörtökön 30 napra előzetesbe kerülő Galambos Lajos ingatlanjait, ugyanis újabb bizonyítékokat keresnek – írja a Blikk.

A lap úgy tudja, a hatóságok több személyi számítógépet, laptopot, valamint rengeteg iratot, dokumentumot is magukkal vittek, illetve a szomszédokat is kihallgatták.

Galambos Lajos szeptember 24-én került előzetes letartóztatásba. A gyanú szerint a zenész és két társa öt év alatt 3,5-30 millió forintnyi kárt okozott a közműszolgáltatóknak azzal, hogy nem fizetett a használt közüzemi szolgáltatásért.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kkalman
@dömdödöm: ma, 21:49 Lehet, hogy a számítógép kerülte ki a fogyasztásmérőket. A gép csinálta az átkötéseket, és gigabájtot nyomott a Lajcsi fejéhez, hogy fogadja el. :-DDD
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
Érdekes előbb elzáratják aztán jön egy másik házkutatás így bármit elhelyezhetnek oda. Még a tanuk figyelmét is lelehet terelni mivel nem egy két ember végzi a házkutatást.
micfild
Szerintem meg nem áll meg a közműlopás vádja, és valamit nagyon találni akarnak lajcsi ellen, akár úgy is, hogy ők maguk helyezik el.
eszegfu
Értetlenül állok...minek kellett a házkutatáskor ujabb "bizonyiték", ill. számitógép, klf. dokumentumok lefoglalása. Azt értem, hogy házkutatásnál mindent megnéznek. De a mérőóráknál a bekötéseket, esetleg "szerkezeteket" pillanatok alatt még egy laikus is felfedezheti, nemhogy egy szakember! Ezek fotózása szerintem kellő bizonyiték! Mégis mit keresnek még?! Lehet, hogy Szaboriának és Micfildnek a "tippje" jön be?
wagabund
most nem mindegy..elvitték, oszt jónapot..majd elemzik, melyik bérlő mennyi lakbért, közösköltséget, stb fizetett...
aztán, ha egy száz négyzetméteres apartman bérleti díja százezer, de a havi víz-villany -gáz összesen háromezer, na akkor fennáll a bérlő cinkossága is...akár ha rendőrkapitány is az illető..
Eriksson
Még az is lehet, hogy valaki szemet vetett a Galambos birtokra, s ha Lajcsitól lefoglalják a birtokot adósság fejében, akkor árverésen olcsón hozzá tud jutni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.