A most előzetes letartóztatásban lévő Galambos Lajost anno beszervezték III/III-as ügynöknek. A hír nem új keletű, a zenészről szóló, "A Dáridó, és ami mögötte van" című könyvből mazsolázta ki a Blikk.

Így írt róla a lap:

Bár Lajcsit is behívták sorkatonai szolgálatra (...), ám addigra dübörgött a lakodalmaskazett-biznisz, már saját cége volt, illetve az öccsével közös kiadója. A bakaélet igencsak könnyű volt Lajcsi számára, mert a kiképzés fáradságos időszakát némi családi hátszéllel a gyengélkedőn tölthette, majd hamar fújta a katonazenekarban, amit éppen akkor hívtak meg az akkori Nyugat-Németországba egy fesztiválra. Indulás előtt Lajcsit behívták a III/III-as ügyosztályra, hogy kicsit megpuhítsák. A Dáridó, és ami mögötte van című kötet szerint Lajcsi első ügynöki munkája csak csomagszállítás volt, aztán bízták volna meg a nehezével. Csakhogy nem fűlött a foga a feladathoz.

A történet azzal folytatódott, hogy Lajcsi apjával azt találta ki, hogy azt mondják: ha a zenész sokat iszik, mindent kifecseg, Németországban pedig sok a sör. Végül Lajcsi kiutazhatott a nyugati fesztiválra és jelentenie sem kellett, pedig útlevele bevonásával is megfenyegették.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eugen4402
Előre szólok, ha megírja valamelyik diliportál, hogy Lajcsi tagja az ISIS-nek, és ráérő idejében szívesen fejez le keresztényeket, én felborzolom a hajam és sikítok...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
magyarbakancs
Lehet ,hogy jó fújt az elvtársaknak.
Nem csak a trombitát hanem másokat is befújt?
eugen4402
Előre szólok, ha megírja valamelyik diliportál, hogy Lajcsi tagja az ISIS-nek, és ráérő idejében szívesen fejez le keresztényeket, én felborzolom a hajam és sikítok...
karma1
@eugen4402: Kezdheted az intonalast...:o)))))
karma1
@nyanya001: Meg is kaptak erte a jutalmukat,: apuci ebbol dozsol, kobanyaszik, nem? Mert magatol nem hiszem, hogy vitte volna ennyire...:o))
eugen4402
@karma1: Oké, G - dúrból indulunk, aztán egyre feljebb. ameddig a szem ellát.
(Pontosabban, ameddig a fül "elhall".):-)
wagabund
párás szemmel hallgatom ezeket a megható, szívszaggató történeteket...

...csak elő ne kerüljön az a rohadt akta..

:-(
dömdödöm
Sok ilyen és hasonló vamzer volt akkoriban és előtte nem tudni LL ha volt is 3/3 -as milyen mélyen húzták vagy ment bele .
sentinel216
Persze, szereti a sört dumával meg lehetett szabadulni a III/III beszervezőitől! Lajcsi meg az apja ravaszabb volt, mint az összes titkosszolgálat? Trombitás, dáridós maga találta ki ezt a legendát.
szaboria1
Na ezért nem teszik nyilvánossá az ügynök aktákat mert akkor nem tudnak ilyen hazugságokkal elő állni.
justhpeter
Fogadjunk, ha valaha nyilvánosságra kerülnének az ügynökakták, az azokban foglaltak nem férnének el a legnagyobb stadionban sem.
dömdödöm
82 és 88 között én is jártam ki Nszk-ba és Belgiumba , kiváncsi lennék jelentett e valaki ,
és ha igen ki és mit ?
kisangyalom13
Tizével ezelőtt épült lakóparkban hány titkosszolgálat embere lakik, erről miért nem írnak az újságíró oknyomozók?
Szolgáltatok, hogyan segítik a titkosszolgálat munkatársait? Magyarországon hányan használnak villanyóra rejtett kikapcsolásával villanyfűtést?
solidedge
Elszörnyedünk a 3/3-as esteken. Pedig a kormány most is fenntart ilyen intézményt. Anonim emberek ülnek a képrogram mögött és árgus szemmel figyelik számítógépünket, mobilunkat.
Lepényleső
Csak nem a tartótiszt piszkálta meg,s lett ami lett?
mate03
@solidedge: Nem is tudod mekkora igazságot írtál! Gratulálok.
herczeg0210
Ebből a Lajcsiból minden napra jut egy kicsi. Egyik nap sír a meghatottságtól, másik nap nem viseli jól a börtönt, aztán ügynök lesz. Várom a holnapi marhaságot, hogy éppen mi történt? Talán nem kellett volna lehetőséget adni az előzetesre...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.