Végre számszerűsíteni tudjuk, mennyit ér Orbán Viktor barátsága. Szűkszavú közlemény jelent meg a Budapesti Értéktőzsde honlapján hétfő este, arról szólt, hogy a Waberer's International Zrt. törzsrészvényei felkerültek a BÉT terméklistájára. Kereskedni még nem lehet velük, hiszen továbbra is zrt.-ről, azaz zárt részvénytársaságról van szó – de a cég nagy lépést tett a nyilvános részvénykibocsátás felé. A fuvarozó óriáscég ígérete szerint az év végéig megjelenik a tőzsdén. A tőzsdei bevezetést információink szerint az Erste és az UniCredit készíti elő. Wáberer György még 1994-ben privatizálta a Volán Tefu-t (a "tefu" a teherfuvarozást jelölte), ami aztán 2002-ben megvásárolta a Hungarocamiont. 2003 óta hívják Waberer's-nek – kamionos szlengben Napocska Transnak – a céget, ami most már nem csak közúti, kamionos fuvarozással, hanem többek között légi és vízi szállítással, raktározással és karbantartással is foglalkozik, de a cégcsoportban biztosító is van, a Waberer's...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Remélem Szíjjártó nem készül bevásárolni ebből a részvényből. Örüljön, hogy az utolsó pillanatban még kimenekíthette a Quaestor-ból a közvagyont.
Aki Én
,,miniszterelnöki biztosként jelenthette be Wáberer György, hogy a kormány 5 milliárd forint köz- és uniós pénzből fogja támogatni 6000 sofőr ingyenes képzését."
De miért éppen milliárdost támogatnak már megint??? Azért költünk milliárdokat, hogy a haver cégénél legyenek sofőrök? Vagy valamit nem jól értettem?
De támogattuk már a milliárdos Baldaufot, Garancsit, Mészárost. Csányit is. Aki meg még nem milliárdos de haver, azt azzá tesszük közpénzből, hogy aztán támogathassuk közpénzből. Ez így oké?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.