Október végéig csúszhat veszélymentesen a kormánydöntés a BKV hosszú távú finanszírozásáról, addig minden pusztán találgatás – tudta meg lapunk. Például a dugódíj csak egy eleme annak a fővárosi javaslatnak, amelyről konszenzus van a kerületekkel. Mivel a bevezetés feltételei továbbra is hiányoznak, de az Európai Unió sem enged a Demszky Gáborék által vállaltakból, a 2016 végéig várható teher csupán minimális lehet.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dömdödöm
Nem szabad hagyni mert később gátlástalanul fogják emelni mint láthattuk a parkoló övezetek díjainak manipulálását :-(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
justhpeter
Vagyis a vidékiek kétszer is fizethetnek, mert a zónahatárok körüli parkolók nincsenek megépítve. Így azonban ez csak közönséges rablás.
dömdödöm
Egyébként sem azért vesz és használ ( fizeti utána a brutális költségeket ) valaki autót hogy letámassza valahol , onnan meg megy gyalog plusz költségeket a nyakába véve ,ez nem párizs ,nem london kéremszépen
ahol 16 -24 metróvonal van és 10 millió ember él és mozog .:-(((((((((((((((((((((((((((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.