Figyelemre méltó kijelentést tett Mellár Tamás, a Századvég volt vezetõje az ATV stúdiójában, . Mellár Tamás hosszú évekig volt a hazai konzervatív oldal meghatározó közgazdásza, ennek ellenére az ATV honlapja szerint a csatorna hétfő este sugárzásra kerülő Húzós című műsorában nagyon keményen szembefordul jelenlegi kormány irányvonalával, mivel elmondása szerint Orbán Viktor nagyon sokat változott első kormányzati ciklusa óta.

Forrás: sztarklikk.hu
Feltöltő: Mézike
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

61 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Ennél még az ősközösség is jobb volt. Igazolásul elmondom, hogy most elképzelhetetlen lenne, hogy nekem Kósa Lajossal közös mamutom lehetne.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
spu00
@human: Tényleg csak az IMF-re hivatkoztam, pedig az IMF és az EU együttesen adta a hitelt.
Egy kicsit gyerekes, hogy csak hivatkozik, de egyetlen adatot nem tud a feltételekről. Pedig, ha csak az újságokat nézné, már abból is tudhatná, hogy a Román, Görög. Dél-Amerikai országok milyen megszorításokat kaptak. Románia: nyugdíj csökkentés, közszolgálati elbocsájtások, állami vagyon privatizálása, szociális kiadások csökkentése stb.
De ha nem néz utána,akkor soha sem tudja meg.
Tudja egyáltalán, hogy mi a különbség egy IMF hitel és az állampapír értékesítése között, főleg magyar vonatkozásban?
human
@spu00: Maga kezdte emlegetni az IMF feltételeket. Várom a hivatkozást a dokumentumra.
Aki Én
@spu00: Jesszus atya úr isten. Döbbenetes demagógia és ferdítések!!!
spu00
@human: Ha eddig nem tudta, csak hivatkozni rá, akkor most már felesleges ismernie. Ettől függetlenül a konkrét témákra sem tud válaszolni. Pl. CDS téma, deviza tartalmi változás stb. Valószínű, hogy a Jókai tér nem ad megfelelő támogatást Önöknek. Nem probléma,nagyon sok buta ember él a földön, s nem fáj nekik.
human
@spu00: Hivatkozás továbbra sincs? Ez így kevés.
spu00
@Mirabilis: Ekkora hülyeséget lehetetlen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.