"Én minden szerepet vállalok, amivel segíteni tudok. Nem személyes ambícióim vannak, én az ügy iránt vagyok elkötelezett" – felelte Kovács László a HírTV felvetésére, hogy ismét vállalna-e szerepet az MSZP pártvezetésében.

Kovács a szocialisták népszerűségvesztéséért a jelenlegi vezetés felelősségét is firtatta – akárcsak korábban Gőgös Zoltán.

Tóbiás József eléggé egyedül van. Elkövette azt a hibát, hogy azt mondta, semmilyen befolyást nem akar gyakorolni a 2014-es tisztújításra. És ezek után a tisztújításon azt mondta, hogy az lesz az elnökség tagja, akit a kongresszus megválaszt. Ez igaz, de én pártelnökként arra törekedtem, hogy úgy befolyásoljam a kongresszust, a párt tagságát, megyei elnököket, hogy lehetőleg az elnökségbe a legjobbak kerüljenek

- magyarázta az egykori politikus.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

TASzSz
Azt kapta feladatul, hogy b*ssza széjjel teljesen!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
adrenalink
@Horizont: tegnap 21:34-re Itt már nincsenek bal/jobb oldali elvek, mindent a pénz, a pillanatnyi érdek határoz meg! Nekem megvan a saját elvem, azt támogatom, lehet hozzá csatlakozni:-)
adrenalink
@Horizont: Élj úgy, hogy mikor lepereg előtted életed filmje, érdemes legyen megnézni, és ne tudd eldönteni, hogy kalandfilmet, akciót, pornó vagy vígjátékot láttál:-)
egon1
Szerintem ennek az MSZP-nek,talán Kádárt kellene klónozni ,mert ilyen béna balfax "banda",Európában még egy nincs.!Egy-pár (politikus) ugyan előfordul náluk,de mint az örök érvényű közmondás mondja----"egy fecske nem csinál nyarat",De még száz sem !!!
adrenalink
@Horizont: Lehet, hogy ettől még izgalmasabb, és tanulságosabb lesz a film:-)
adrenalink
@Horizont: Abba aztán tényleg sokmindenen belefér, és még remélhetőleg messze a vége!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.