"Én minden szerepet vállalok, amivel segíteni tudok. Nem személyes ambícióim vannak, én az ügy iránt vagyok elkötelezett" – felelte Kovács László a HírTV felvetésére, hogy ismét vállalna-e szerepet az MSZP pártvezetésében.

Kovács a szocialisták népszerűségvesztéséért a jelenlegi vezetés felelősségét is firtatta – akárcsak korábban Gőgös Zoltán.

Tóbiás József eléggé egyedül van. Elkövette azt a hibát, hogy azt mondta, semmilyen befolyást nem akar gyakorolni a 2014-es tisztújításra. És ezek után a tisztújításon azt mondta, hogy az lesz az elnökség tagja, akit a kongresszus megválaszt. Ez igaz, de én pártelnökként arra törekedtem, hogy úgy befolyásoljam a kongresszust, a párt tagságát, megyei elnököket, hogy lehetőleg az elnökségbe a legjobbak kerüljenek

- magyarázta az egykori politikus.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

TASzSz
Azt kapta feladatul, hogy b*ssza széjjel teljesen!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkafőző Rézüst
Neeeeeeeeee!!! Szűnjön meg, alulról építkezve újítsa meg önmagát, különben nemsokára csak múltidő lesz... Vagy egy diktatórikus vezető kell, mint a bolsi pártban a kis ge.i.
wagabund
csak tóbiás ne...Kovács azért volt valaki...inkább ő, mint a mostani zseni. Kovácsot nem tudják legázolni, a gyengéjét meg nem tanácsos emlegetni, mert az tabu még a kormánypártban is...

mint tudjuk ugye...vééégre egy tiszta ember...és rendes... megasztán résen van...
Gedeon74
Én bírtam, de inkább előre kéne haladni, mint visszafelé. Gáz, hogy nincs egy épkézláb ember a fiatalabb generációból. Olyan lassú elmúlás szaga van ennek az egésznek...
TASzSz
Azt kapta feladatul, hogy b*ssza széjjel teljesen!!!
egyvandor
Az ellenzéki pártokkal szemben van elvárás.
A párt vezetője ne legyen gazdag, ne legyen fiatal, ne legyen öreg, ne legyen harcos, ne legyen a felső rétegből, legyen tapaszalt és szűz, ...
Ne lopjanak, ne legyenek korruptak, ne keressenek sokat, legyenek jól kvalifikáltak,
Olyan legyen aki eddig még nem szerepelt a politikában de legyen elég tapasztalata a hiénákkal szemben, ...
Lehet hogy tízezer év múlva eljön a megváltó?

Gorbán pártja meg úgy jó ahogy van?
adrenalink
Tódulni fognak a fiatalok a pártba!:)))))
remenykedo
Es akkor mi van ha 76 eves? Gatyaba razni es hitelesse tenni a baloldalt o lenne kepes most . Megvan a nemzetkozi elismerese, a tudasa, a tapasztalata, es nem utolso sorban meg a feidesznyikeknek is ki kezdhetetlen.
adrenalink
@Horizont: Egy nagyon súlyos betegnek a halál sokszor a megváltást jelenti...
Lepényleső
...ha olyan mint volt,akkor ezeknél többet ér.
karma1
@Horizont: A fideSSben sem 20 evesek ulnek...:o)) Lattam itt egy riportot Vele a TV-ben, amikor meg nagyon komoly unios megbizatasban volt, es a kepernyon lattam egy ismeros arcot, aki kifogastalan angolsaggal, ertelmesebbnel ertelmesebb dolgokat mondott a BBC riporterenek. Csak 3 perc mulva jottem ra, hogy O kicsoda, es mondhatom, az egyik legjobb benyomast tevo magyar diplomatat lattam akkor.
Kerdes: van-e benne annyi ero, hogy ugy soporje ki a sok megelhetesi formedvenyt az MSZP-bol, hogy a labuk se erje a foldet. Addig, amig azmszp-seknek is csurran-csoppen orban asztalarol egy-ket odavetett falat, nem fognak igazan a fideSS ellen dolgozni.
karma1
@Horizont: Nagyon jol kene tudnod, hogy a "remenyhal" meg utoljara... Mint fentebb irtam, a jelenlegi part ebben a felallasaban tokeletesen ertektelen, sulytalan, de Kovacs egy igazi europeer, nagy muveltsegu, nem a lopas az elete ertelme, kb. Horn Gyulaeval vetekszenek az erdemei. Nem szabad Ot leirni...

Nem vagyok benne biztos, hogy egy huszoneves, forrofeju vezeto, aki azonkivul, hogy a csapat elere all, es eluvolti magat, hogy "Utanam" mast nem tud, de a szakadekba vezeti az amugyis bizonytalan partot.
Kovacsnak megvan meg az az elonye is, hogy MINDENT tud orbanrol, az apjarol, koverrol, mindenkirol, hogy milyen szerepet toltott be. A masik szempont, el tudod kepzelni, orbannak mennyi energiajat kellene abba belefektetni, hogy Kovacsot befeketitse? Amikor boszen "gyurcsanyozott", Kovacs mar tekintelyes EU kepviselo volt, nagyon magas beosztasban. Sztem megtorne orban valasztasi kampanyat, ez lenne a legnagyobb belekopes a lecsoba...
eugen4402
Egyvandor 20:28-kor nagyon precízen leírta a mi teljesíthetetlen elvárásainkat. Olyan fiatal szűz nem létezik, aki mindent tud, mindenre fel van készülve, aki nem ismer lehetetlent, de ismeri mindenki múltját, és képes naponta borrá változtatni a Duna vízét... Lehet, hogy létezik ilyen ember a baloldalon, de eddig rejtőzködött...?
Kovácsot, Lévait és a többi "öreget" szándékosan rakták talonba, mondván: jöjjenek a fiatalok, majd ők megmutatják! Jött a Mesterházi-gárda, és mit tett a párt? Még addig se támogatták, mint azelőtt Gyurcsányt. Nálunk Jézus Krisztus nem érné meg a 33 éves kort, előbb feszítenék keresztre.
wagabund
nagyobb összegbe is fogadnék, hogy Kovács viszi még valamire..sőt...visszahozza az ingadozókat...és kineveli az emeszpé zászlóshajóját...
(a szűz nőben sem jó, sok a macera... hát még politikusban.. az öreg már tudja merre van az előre, nem kell tanítgatni, nem csodálkozik semmin...nincs ideje szöszmötölni, 18-ig csatasorba kell állítania a hajóágyúkat..és fel is fogja...)
keresztapa
MSZP a múltját végkép eltörölte, még mielőtt a jövőt építeni tudta volna, igaz az akarat is hiányzott, tehetségtelen vezetők szétforgácsolták a vezetőképes erőt, a munkásokat taccsra tették, ami az erejüket kifejezte, azaz osztódtak és így lett egy katyvasz.
lópicigáspár
Nem volna egyszerűbb, simán bejelenteni, hogy fel akarnak oszlani, megszűnni és eltűnni a politika süllyesztőjében! :-)
Pálinkafőző Rézüst
@keresztapa: "MSZP a múltját végkép eltörölte..." Igen, miután ti benne maradtatok...és most utálkoztok...Papi, tükör van?
adrenalink
@Horizont: tegnap 21:34-re Itt már nincsenek bal/jobb oldali elvek, mindent a pénz, a pillanatnyi érdek határoz meg! Nekem megvan a saját elvem, azt támogatom, lehet hozzá csatlakozni:-)
adrenalink
@Horizont: Élj úgy, hogy mikor lepereg előtted életed filmje, érdemes legyen megnézni, és ne tudd eldönteni, hogy kalandfilmet, akciót, pornó vagy vígjátékot láttál:-)
egon1
Szerintem ennek az MSZP-nek,talán Kádárt kellene klónozni ,mert ilyen béna balfax "banda",Európában még egy nincs.!Egy-pár (politikus) ugyan előfordul náluk,de mint az örök érvényű közmondás mondja----"egy fecske nem csinál nyarat",De még száz sem !!!
adrenalink
@Horizont: Lehet, hogy ettől még izgalmasabb, és tanulságosabb lesz a film:-)
adrenalink
@Horizont: Abba aztán tényleg sokmindenen belefér, és még remélhetőleg messze a vége!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.