A KDNP-s Jeneiné Rubovszky Csilla az V. kerületi fideszes mutyisztán alpolgármestere, de közben miniszteri biztos is, a pozíciója teljes neve az, hogy: a 80. életévüket betöltött személyek esetében a szociális alapszolgáltatások infokommunikációs fejlesztését célzó tudományos kutatás és országos modellprogram kidolgozásáért, valamint bevezetéséért felelős miniszteri biztos. Utóbbi minőségében remek szónoklatokat tart, nemrég például bejelentette, hogy az idősügyben nagy fejlesztések jönnek. A legnagyobb baj ezzel az egésszel, hogy a Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. törvény szerint sajnos az önkormányzati képviselőség összeférhetetlen minden olyan tisztséggel, amelynek betöltője a kormánytól vagy a kormány egyik tagjától kapta a megbízatását. A miniszteri biztos pedig pont ilyen, hiszen megbízatását a minisztertől (Rubovszky György lánya pont a nemzeti fejlesztési minisztertől) kapja. Juhász Péter, az V. kerület ellenzéki képviselője épp...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Ez a nő Rubovszky Görgy KDNP-s politikus lánya. Rubovszky mondta egyszer: a demokrácia a többség diktatúrája a kisebbség felett.
mandiner.hu/cikk/20140922_rubovszky_a_demokracia_a_tobbseg_diktaturaja
lampa laz
Szegény 80 évesek... ennek hidrogénezett lénynek azt a feladatot adták röviden, hogy nyúlja le az idősektől a lakásokat, amiket jó előre kinéztek maguknak. Én ettől biztos nem fogadnák el semilyen (át)segítséget...
justhpeter
Jeneiné Rubovszky Csilla is lehet még tanszékvezető vagy rektor valamelyik egyetemen. A kapcsolatai már meg vannak hozzá és ha van fideSS-kdnp tagkönyve ész nem is kell hozzá.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.