2011 óta 267 milliárd forintot toltak csapatsportokba a társaságiadó-támogatás révén (ami a miniszterelnök állítása ellenére igenis közpénz), ezen kívül 2012 óta megháromszorozódott a költségvetésből a sporttámogatásokra fordított összeg, csak idén 227 milliárdot fordítottak erre a célra. Természetesen e pénzek jelentős részét a miniszterelnök legfőbb hobbija, a foci kapta meg. Az Emberi Erőforrások Minisztériumának a közlése szerint 2011 óta eddig 267 milliárd forintot toltak csapatsportokba a társaságiadó-támogatás révén. A kedvezményezettek a labdarúgás, a kézilabda, a kosárlabda, a vízilabda és a jégkorong csapatai közül kerülnek ki. Korábban már részletesen foglalkoztunk vele (itt és itt) hogy a tao igenis közpénznek minősül. Ráadásul, ha a tao elosztását megnézzük a labdarúgáson belül, akkor láthatjuk, hogy a „nagy múltú” Felcsút a legnagyobb kedvezményezett. Minden évben nagyságrendekkel több pénzt kapnak a támogatóktól, mint más klubok. Az talán még dicsérendő lenne,...

Forrás: tenytar.blog.hu
Feltöltő: gibgab
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kamazuka
Indítványozom napirend előtti felszólalásban,hogy a közpénzen felépített fűthető gyepszőnyeggel ellátott stadionok éjjelente hajléktalan szállókként legyenek hasznosítva.
Felfázni legkönyebben alúlról lehet.
Mondjuk, ráfázni is!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kamazuka
Indítványozom napirend előtti felszólalásban,hogy a közpénzen felépített fűthető gyepszőnyeggel ellátott stadionok éjjelente hajléktalan szállókként legyenek hasznosítva.
Felfázni legkönyebben alúlról lehet.
Mondjuk, ráfázni is!
agnes200
Addig örüljünk, amíg orbán viktor nem kezdi el váltogatni a hobbijait!
karma1
@agnes200: En inkabb orulnek neki, ha pl. atvaltana a belyeg- vagy szalveta gyujtesre...Igaz, akkor meg a Kek Mauritiust hajhaszna...
Miota lett ennyire finnyas? Nem mindegy, hogy mangalizameszarossal hol kopkodeik egyutt a szotyit?
bakegya
Mondtam én még időben,nem lesz annak jó vége,ha valaki ennyire pálinkával,borral,zsír-disznósággal tömi és még tömjénezi is "a magyar zembereket"!!!MUNKAHELY, normális kiegyensúlyozott szociális rendszer,egészségvédelem pedig sehol.MIBŐL ÉS HOL SPORTOLHATNA A SZEGÉNY EMBEREK TÖMEGE-
2010 óta,simlicska módszerrel,az UTOLSÓ NÉGY KRAJCÁR IS AZ orbán-mészáros miniszterelnöki páholyba van befektetve!!!-a teknősnek ezért felelnie kell.A fideSS ORBÁNPEREPUTTY SZERENCSE-JÁTSZÓTERÉT, KERÍTGETJÜK,TAKARGATJUK MAGYARORSZÁGON!!!
gibgab
"A hazai sportfinanszírozás, s azon belül a TAO-rendszer átláthatatlan és informális. Nehezen ellenőrizhető, hogy ki és miért kapott pénzt, pláne kitől mennyit. A korrupcióellenes szervezet, a Transparency International Magyarország által a témában készített, csütörtökön bemutatott tanulmánya szerint a programban bőven fellelhető a korrupció és a visszaélés."
nol.hu/belfold/a-hazai-sportfinanszirozas-egy-sotet-mely-verem-1570761
Olvasásra ajánlom.
papa.49
Akár mit mond a hazugovics EZ A PÉNZ IS KÖZPÉNZ, ÉS MINT ILYEN AZ ÁLLAMHÁZTARTÁSBA KELLENE KERÜLNIE, NEM VALAMELYIK ,,GARINCSA,,KLUBHOZ, SZÁMOLATLANUL!!!
bakegya
@papa.49: de hát erre lett kitalálva az egész rendszar váltás-nyóc évig pejeltek rajta (a balatoni fideSS villában)szó szerint,aki nem állt be a csapatba az örökre le lett írva.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.